Grua…

Ajo
ishte fjalë…
Endej
në hapësirën e zezë
pa trajtë
pa drejtim pa qëllim.

Pastaj
u ujëzua,
...rrëkezë dëshirash
në një rrafsh të pjerrët,
pa mundur
të gërryeje dot një shtrat.

Në fund
preku një shpatull burri...
u ngurtësua
dhe mori formë.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).