FJALË, NUMRA, LODRA

 
Rolin qëndror të shkrimit në qytetërimin dhe kulturën perëndimore e shembëllzon më së miri matematika, e cila pjesërisht është gjuhë e koncentruar, dhe pjesërisht përshkrim i vetive të figurave pak a shumë ideale.
Një formulë matematike gjithnjë mund të përkthehet në gjuhën e zakonshme; është një lloj shprehjeje shkrimore simbolike, e përshtatshme për të mishëruar koncepte [...]

1 Komente

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).