Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

Shume kohe me pare pata shkruar per 10 logot me keq te dizajnuara. Kishte komente te ndryshme, por ajo qe u vertetua ishte se jo qe jane te keqija ne aspekt te dizajnit, por ishte (mos)pershtatja e logos ne veprimtarine e kompanise. I ndjekur nga meraku se mos kam bere ndonje mekat me ate artikull, sot po postoj nje tjeter te ngjashem, por qe ka te beje me emra te cuditshem te kompanive. Dihet qe nje emer mire i menduar per kompanine, dhe firma mire e dizajnuar e vendosur para hyrjes ne lokal, sidomos kur behet fjale per ndonje kompani te re apo me pak te njohur, bejne qe te nxisin klientin per te futur brenda, ndersa oferta dhe pritja e mire e tij nga ana e stafit, bejne qe te krijohet nje lojalitet i klientit ndaj kompanise. Shihni nese firmat ne vazhdim do t’ju kishin nxitur per tu futur brenda ne nje lokal!

thumbs_a152_s1 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s10 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s11 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s12 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s13 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s14 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s15 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s16 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s17 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s2 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s3 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s4 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s5 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s6 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s7 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s8 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

thumbs_a152_s9 Emri i mire i kompanise, faktor per nxitjen e klienteve

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).