Edhe një

dë Mopasan, përkth. nga fr. : akvll. d.v.LAMTUMIRËDy miqtë po përfundonin darkën. Nga dritarja e kafenesë shihnin bulevardin e mbuluar me njerëz. Ndjenin të kalonin ato frymët e vakëta që vrapojnë nëpër Paris netëve të buta të verës, që i bëjnë kalimtarët të ngrenë kokën dhe u zgjojnë dëshirën për të udhëtuar, për të shkuar atje larg, s’di se ku, nën gjethe, dhe i bëjnë të ëndërrojnë për lumenj

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).