E DREJTA PËR PRIVATËSI

 
Juristët dhe të tjerë specialistë që merren me teorinë e të drejtave të njeriut, shpjegojnë se e drejta për privatësi nuk e ka statusin e konfirmuar të të drejtave të tjera, as prestigjin e tyre.
Këtë ma konfirmon tërthorazi edhe PNH, kur thotë se:

sqaroj se asnje nen i Kushtetutes (35, 36, 37) nuk rregullojne ne menyre [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).