DE RADA I PAFAN

 
Kritiku Behar Gjoka diskuton sot në “Gazetën Shqiptare” programet e reja orientuese të Letërsisë të Maturës Shtetërore, dhe veçanërisht në gjimnazin e profilit të përgjithshëm.
Gjoka vëren, ndër të tjera, se letërsia e vjetër, e autorëve si Buzuku, Matrënga, Budi, Bogdani ende nuk po trajtohet si pjesë e vlerave shpirtërore, dhe shton:
Kjo nuk ndodh rastësisht, sepse [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).