Çast!…

* * *
“Çast” m. sh.
1. Një periudhë kohe shumë e shkurtër, grimë, imtë, minutë.
Nga (Fjalori Elektronik i Gjuhës Shqipe (FESh)

Dëgjon zilen që bie dhe ndërsa pret t’i dëgjojë zërin mundohet të përsërisë edhe një herë të fundit atë që ka menduar të thotë ndërkohë që gjunjët janë gati ta tradhtojnë dhe zemra gati t’i dalë prej kraharorit [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).