APOLOGJIA E MOSDIJES (III)

 
 
Po i kthehem diskutimit se çfarë dhe sa duhet të dijë publiku, për të shijuar veprën e artit; meqë jam i bindur se saktësia ose virtuoziteti i interpretimit nuk varen nga sasia e informacionit, dhe se informacioni përtej një caku të përcaktuar nga vetë vepra më tepër e dëmton, sesa e ndihmon përvetësimin e veprës. [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).