ALTERNATIVË APO FARSË?

Në artikullin Rrethimi dhe integrimi, të botuar në Shekulli, studiuesi Shinasi Rama i kthehet temës së tij të preferuar të korrupsionit, pothuajse metafizik, të atyre që ai i quan “paria e Tiranës”, si dhe të braktisjes prej kësaj parie të çështjes kombëtare.
Me shumë interes në artikull është paralelizmi, i hequr nga autori, midis konceptit të [...]

2 Komente

Farse!

Shinasija, rri e rri, i fut noi kapucino, del verdalle ne Washington Square, ha i cike buke ke ai indioni i famshmem i rruges, smiley,  dhe i mshon ktyne artikujve me Shqipni Etnike, dhe me pari te Tiranes!

S'do men, nuk jep ndonje "manual" per kete pune, po vetem konstaton!

It can't get any more Greenwich Village than that, can it? smiley

 

Greenwitch spillage.

we`re not in Kansas anymore, dorothy.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).