5 këngë për festat

nga Darien
The Pogues and Kirsty MacColl, Fairtale of New York
Në mos më e bukura, ajo më e prekshmja. Një prostitutë dhe një i pashtëpi që takohen gati rastësisht në rrugën me deborë. You´re a bum, you´re a punk, You´re an old slut on junk…Happy Christmas your arse I pray god it´s our last.

Jeff Buckley [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).