Arkivi për seksionin Pa Kategori

Enkelejdi, si lakmus

Bashkëfajtorë

Pas 11 vjetësh, Berisha kërkon falje për piramidat që sollën trazirat e vitit 1997

Replay

1908 - 2008

Ndërgjegjjes popullore (lëmuar artistikisht prej elitës)

Vjeshte, pasdite

Shqiperia e vogel zhvillohet si gjithe te tjeret

Fjala e Presidentit Topi ne OKB: Shqiptaret dhe OKB-ja

Me mua ose ik fare!

Stina e humbjes së besimit

Elegji per xhaxhane

PERQAFIMI

Një eksperiencë zhgënjyese

Ne, të rinjtë

BRENDA TEJE

Kryeministri, propaganda dhe mediat

Gezuar Ramazanin!

Humanizem apo komercializem?

Një kafe në bar WEST

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com