Arkivi për seksionin Opinion

Nga Kuvendi i Shqipërisë në orën 1 të natës

Nëse do kishim studiuar më mirë Marksin

Në fillim erdhën për Alfredin…

Kur brenda është jashtë..

Pabesitë e qeverisjes

Tollumbace blu- tollumbace roze

Opinion mbi një “Opinion”

E do të ardhmen demokratike? Voto!

E drejta e viktimave për të parë dosjet

Kundër populizmit për arsimin e lartë!

Tragjedia dhe profili i Butrintit

Dy këndvështrime mbi tatimin e dadove

Kodi i shenjtë i të vdekurit

Vaniteti multimiliarder i fushatës elektorale

Sot qyteti eshte i zymte

Tani që edhe minjtë janë bërë krijesa të dashura dhe inteligjente (e permiresuar)

Rasti Kundera

Prioritetet kryeministrore

Shalli shumëngjyrësh i analistit

C’ka mbetur nga miti i Sali Berishës?

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com