Arkivi për seksionin Mjedisi

Mjedisi, Vëzhgimet kundërshtojnë raportin e Xhuvelit

Pasojat e biznesit me helme kimike

Kultura e dhive, mes Enver Hoxhes, socialisteve dhe Berishes!

Projekti për Liqenin ruan kopshtin Botanik

Rrugët, trotuaret dhe Liqeni Artificial i Tiranës

Çfarë Mjedisi?

Liqeni Artificial do të zhytet në beton

Mbetje toksike nga Greqia

Zjarrvënës

Vlore: Digjen qellimisht parcelat me ullinj

Biçikleta “dhuratë”

Shqipëria e plehrave

Ambientalistët e Vlorës, biznesmenë ndotës

Vlora mbytet në dioksinë

Rama-Xhuveli, akuza të ndërsjellta për ndotjen

I bukuri shejtan

Viktima e ka emrin Mimoza

Shqipëria nga ajri

Pse s’duhet cenuar Triporti në Vlorë

Petrolifera të vazhdojë, në emër të progresit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com