Arkivi për seksionin Ekonomi

Ruli: Kriza globale prek Shqipërinë. Dëmi 1 miliard $ në vit

A na duhet një strategji antikrizë?

Momenti Mesianik

S’ka zhvillim të qëndrueshëm pa standardizimin e terminologjisë së ekonomisë në gjuhën shqipe (III)

Fundi i kapitalizmit nuk është për nesër

S’ka zhvillim të qëndrueshëm pa standardizimin e terminologjisë së ekonomisë në gjuhën shqipe (II)

INSIG, kualifikohen 8 kompani

S’ka zhvillim të qëndrueshëm pa standardizimin e terminologjisë së ekonomisë në gjuhën shqipe (I)

Fundi i kapitalizmit?

SHBA: Ndikimi i krizës financiare në pjesë të ndryshme të vendit

Injorimi i kolapsit financiar

Ditet e fundit te Pompeit

Kriza financiare, rrezikohet përfshirja e Shqipërisë

Shtatëqind miliardë dollarë

Lidhni rripin e sigurimit - Ekonomia gati për në humnerë (Pjesa e 2-të)

Fullani: Shqiptarët të shtrëngojnë rripin

Privatizimi në Kosovë: E tash, Si Vis Pacem – Para Bellum!

Pasojat e biznesit me helme kimike

Fannie Mae e Freddie Mac të nacionalizuara.

Matematika ekonomike joracionale e OJQ-ve dhe e Qeverisë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com