Primary tabs

Tirana Calling

Rinovuar herën e fundit më

24 Shtator 2011

Artikuj nga Tirana Calling

Konflikt brezash. IDEALET. (STRIP 3 ) (2)
The Crab Feast (3)
It was Christmas Eve babe… (0)
It was Christmas Eve babe… (0)
Intervistë me Darien Levani (5)
Intervistë me Darien Levani (0)
Intervistë me Loer Kume (0)
Intervistë me Loer Kume (20)
Në pavionin e orës 18 (0)
Në pavionin e orës 18 (0)
Qukapiku magjik dhe i famshëm (0)
Qukapiku magjik dhe i famshëm (8)
Prohlášení Charty 77 (0)
Prohlášení Charty 77 (0)
Babagjyshi i fundit i vitit të ri (0)

Faqet

Postime të tjera nga ky blog

Këtu janë përfshirë postimet e këtij blogu para transferimit të Peshkut në versionin e ri më 22 shtator 2011.

Infinite Jest + The Decemberists (18)
Love Letters to Bob Dylan (18)
Kujtim vjeshtuk (2)
the devil drives (0)
Bad as Tom (1)
Komunizmi Shqiptar… (0)
Autoportret (1)
letër 1 (0)
THE WORLD DOES NOT END (0)
Nata. Vazhdo. (6)
SOMETIME IN A FUTURE… (2)

Faqet