Primary tabs

Shtepia e Librit - Blog

Rinovuar herën e fundit më

24 Shtator 2011

Artikuj nga Shtepia e Librit - Blog

Shkrim: Blerje me një klik (3)
Hapet “Portali albanologjik” (7)
Libër i ri: Leximi i ndaluar dhe shkrimet e fshehura (1)
Statutet e Shkodrës rikthehen (0)
Dy këshilla si të zgjidhni librin e duhur për fëmijët? (2)
Ali Asllani, “Nderi i Kombit” pas vdekjes (8)
Libër i ri: Mërgim Mbretëror: Mbreti Zog dhe Mbretëresha Geraldina (0)
Libër i ri: Lufta italo-greke, diktatorë e kuislingë (21)
Helena Kadare shpallet autorja e vitit (12)
Katër përrallëza me tinguj dhe muzikë për fëmijët (3)
Tre librat të rinj nga UET Press (2)

Faqet