Primary tabs

Busulla

Rinovuar herën e fundit më

27 Shtator 2011

Artikuj nga Busulla

Nuk ka artikuj tani për tani.

Postime të tjera nga ky blog

Këtu janë përfshirë postimet e këtij blogu para transferimit të Peshkut në versionin e ri më 22 shtator 2011.

Lopët, bëjnë mu! (1)
Fatkeqësia II. (3)
Fatkeqësia... (11)
KANË THËNË... (0)
Bledi Mane - the comeback (83)
Grimca nga Elytis (11)
Slogane, pankarta! (41)
NJË KOMB GJEN SHPIRTIN E VET (7)
CERBERI TULIPAN (0)
Dy të pavdekshme (2)
DHËMBI I QENIT (3)
Sot në Champions League (1)
KËMBANA MAKBETHIANE (4)
Perëndi dhe institucione (0)

Faqet