336 emra në garë për Këshillin Kombëtar të PD, në listë edhe Çiljeta

Për 100 vendet e Këshillit Kombëtar të PD-së janë në garë 336 kandidatë. Në listën e gjatë të PD-së, të bie në sy se këngëtarja e njohur, Çiljeta Xhilaga, e cila ishte aktive në këngën e fushatës 28 Qershorit. Në listën e PD-së janë përfshirë të gjithë deputetët aktualë, duke përjashtuar ata që janë kryetar partie në rrethe, pasi hyjnë automatikisht në PD. Në bazë të statutit të PD-së, të miratuar dje nga Kuvendi i IX-të, është sanksionuar që 30 për qind e tij do të përbëhet nga femrat. Kjo ka bërë që një pjesë e këshilltarëve të Kryeministrit, Kuvendit, apo zëvendësministreve dhe punonjësve të administratës të përfitojnë nga përfshirja në këtë listë. Të 1267 delegatët e Kongresit duhet të përzgjedhin 50 emra minimumin dhe si maksimum 100 emra për Këshillin Kombëtar të PD-së. Në listën e shpallur paraprakisht të bie në sy mungesa e ish-ministrit të Kulturës, Ylli Pango, si dhe i këshilltarit të Presidentit, Maksim Cikuli. Ndërsa është përfshirë zëdhënësja e PD-së, Erla Mëhilli, zëdhënësja e kryeministrit, Juela Meçani. Në listë mungojnë emrat e ish-deputetëve, Preç Zogaj, i cili kandidoi për Ligj dhe Drejtësi në zgjedhjet e 28 Qershorit, si dhe të Sali Shehut e Rahim Kalecit. Në listën e gjatë të emrave janë përfshirë dhe ata që njihen si oponentë të linjës zyrtare së PD-së, si Besnik Mustafaj dhe Aleksandër Biberaj. Në listën e kandidatëve për në Këshillin Kombëtar, edhe pse mungon emri i Eduart Selamit, ai përfshihet në mënyrë automatike, pasi ka qenë kryetar i Partisë Demokratike.

1. Sali Berisha, kryetar i PD, Kryeministër
2. Admir Drago, këshilltar i kryeministrit
3. Admir Sinemati, zv.drejtor i Mjekësisë Ligjore
4. Admirim Shehu, sekretar i Degës së PD, Fier
5. Adriana Gjoni, deputete e PD-së
6. Agim Redhi, kryetar i Komunës Remës
7. Agron Musaraj, anëtar i Këshillit Kombëtar 
8. Agron Sharra, Kryetar i Qarkut, Vlorë
9. Ahmet Omi, nënkryetar i Bashkisë Shkodër
10. Aida Shehu, pedagoge
11. Albana Vokshi, kryetare e LDGSH, deputete
12. Albert Avduli, shef i Organizimit të PDsë
13. Albert Gajo,  ish-zv.ministër i Integrimit
14. Albert Jorgji, drejtor Rajonal i Transportit
15. Albert Kushti, sek. Përgj. Ministria e Bujqësisë
16. Albert Zefi, kryetar FRPD-së, Lezhë
17. Aleksandër Biberaj anëtar i kryesisë së PD
18. Alfred Greca, kryetar i Komunës Gjepalaj
19. Alfred Olli, Drejtor i Përgj. i Emer. Civile
20. Alfred Rushaj, zv.ministër i Financave 
21. Ali Tota, Drejtor i ZRPP-së, Durrës
22. Ali Turhani, Pedagog
23. Alie Kokalari, sekretare e degës, Gjirokastër
24. Alketa Cena nënkryetare PD-së, Kukës
25. Altin Ndroqi, Drejtor në Ministrinë e Transportit
26. Altin Voskopi, student, Korçë
27. Amantja Cullhaj, specialiste e organizimit të PD
28. Antonela Lena, Drejtoria e Bujqësisë, Gjirokastër
29. Antoneta Luli, sek. Përgjith. Min. Arsimit
30. Antoneta Malja, anëtare e Këshillit Kombëtar
31. Arben Culli, kryetar Qarku, Tepelenë
32. Arben Elezi, anëtar i Këshillit Kombëtar Peqin
33. Arben Imami, ministër i Mbrojtjes
34. Arben Qirjako, Kryeregjistrues i Republikës
35. Arben Xhiku, anëtar i Këshillit Kombëtar
36. Ardian Shkëlqimi, sekretar i Degës, Korçë
37. Ardian Turku, nënkryetar Parlamenti, deputet
38. Ardita Beçolli, gazetare
39. Ardita Gjyla, drejtoreshë shkolle
40. Arenca Trashani, deputete 
41. Ariana Çela, këshilltare e kryeministrit
42. Arjan Kruja, sekretare e degës PD, Lezhë
43. Armand Teliti, Drejt. i Përgj. i Gjendjes Civile
44. Armando Cakrani, zv.regjistrues ZRPP, Vlorë
45. Arqile Gorea, Drejtor i Përgjithshëm i Postave
46. Arta Sakja, anëtare e Këshillit Kombëtar
47. Artur Shehu, anëtar i Kryesisë, Mallakastër
48. Astrit Patozi, nënkryetar i PD-së
49. Atrida Ferketi, drejtore e Arsimit Shkodër
50. Aurel Bylykbashi, ish-deputet
51. Avdi Mata, drejtor i Departamentit të OSSH
52. Avenir Peka, zëvendësministër i Brendshëm
53. Azgan Haklaj, anëtar i Këshillit Kombëtar
54.  Baki Shehu, këshilltar i ministrit të Drejtësisë
55. Bardh Rica, kryetar i Qarkut Lezhë
56. Bardh Spahia, zëvendësministër i Shëndetësisë
57. Bardhok Gjini, Drejtor i KESH,  Mirditë
58. Bardhyl Londo, anëtar i Këshillit Kombëtar
59. Bardhyl Peka, kryetar i bashkisë Has
60. Barie Isufi, Shërbimet qeveritare, Vlorë
61. Bashkim Vasku, anëtar kryesie, Librazh
62. Bedri Luku, Drejtoria e Tatimeve, Durrës
63. Besim Ahmati, sekretar dege PD, Kurbin
64. Besnik Jaku, Drejtor i QKB-së
65. Besnik Mustafaj, ish-deputet
66. Bexhet Çobani, Drejtor i Shërbimit të Transportit
67. Bislim Ahmetaj, drejtor në Min. e Bujqësisë
68. Bledi Kasmi, kryeredaktor i RD-së
69. Blendi Himçi, kryetar i Kësh. Qarkut Elbasan
70. Blerim Çela, ish-deputet
71. Blerta Selenica, drejtoreshë e DAP
72. Brunilda Dulja, drejtoreshë e Postës, Elbasan
73.  Bujar Brovina, Drejtor i Qytetit Studenti
74. Bujar Hasanpapa, sekretar i degës, Tropojë
75. Bujar Huqi, kryetar i bashkisë Manëz
76. Bujar Leskaj, ish-deputet
77. Bujar Nishani, ministër i Drejtësisë
78. Çiljeta Xhilaga, këngëtare
79. Dan Ngjeci, përgjegjës i ZRPP-së, Has
80. Dashnor Çela, Drejtor i Arsimit, Kuçovë
81. Dashnor Osmani, Kryetar Komune Maminas
82. Dashnor Sula, deputeti i PD-së
83. Dasho Aliko, kryetar i Komunës Lazarat
84. Daut Sula, nënprefekt i Lushnjës
85. Defrim Goma, kryetar i FRPD-së, Kavajë
86. Desantila Orizaj, sekretare për zgjedhjet, Berat
87. Dhori Kule, rektori i Universitetit të Tiranës
88. Dhurata Çupi, drejtoreshë Min. e Brendshme
89. Donika Çapi, shefe kabinetit Min. Mbrojtjes
90. Dorian Teliti, drejtor në Ministrinë e Financave
91. Dorotea Konomi, anëtare e Këshillit Kombëtar
92. Dritan Haznedari, drejtor i OSSH-së, Berat
93. Edi Paloka, deputet
94. Edit Harxhi, zëvendësministre e Jashtme
95. Edlira Hykaj, juriste, asistente e Kryeministrit
96. Edmir Kapedani, drejtor në Min. e Mbrojtjes
97. Edmond Spaho, deputet
98. Eduart Halimi, deputet 
99. Eduart Ndreu, Drejtor Porti Durrës
100. Eduart Ypi, drejtor në Min. e Financave
101. Elfrida Zefi, pedagoge, Korçë
102. Elsa Gjini, anëtare e kryesisë së Degës
103. Elsa Meksi, Drejtoreshë e Shërbimeve Qeveritare
104. Elvana Hana, drejtore e ISKSH-së
105. Eneida Guria, drejtoreshë e QKL
106. Engjëll Hysenbegasi, pedagog
107. Enkelejd Alibeaj, deputet i PD
108. Eno Bozgo, zëvendësministër i Ekonomisë
109. Eris Hoxha, ish-deputet
110. Erla Mëhilli, zëdhënëse e PD-së
111. Esat Thaçi, kryetar i FRPD-së, Kukës
112. Estela Kondura, kryetare e GRUD, Tiranë
113. Etion Kapedani, sekretar i Përgj. Min. Brendshme
114. Etrid Teliti, anëtar i Këshillit Kombëtar, FRPD
115. Eugen Isaj, Drejtor i Tatimeve, Elbasan
116. Evelina Koldashi, drejtoreshë e ISSH-së
117. Fadil Kapllani, nënprefekt i Skraparit
118. Fahri Balliu, botues i gazetës “55”
119. Fahrie Koldashi, kryetare e LDGSH, dega Kukës
120. Fatbardh Plaku, kryetar i komunës Farkë
121. Fatbardh Kadilli, deputeti i PD-së
122. Fatmir Neza, drejtor në Min. e Transporteve
123. Fatos Beja, deputet i PD-së
124. Fatos Hoxha, deputet i PD-së
125. Fatos Rexha, kryetar i komunës Paskuqan
126. Fatos Xhangolli, anëtar kryesie dega Gramsh
127. Ferdinand Poni, zv.ministër i Brendshëm
128. Ferdinand Shehu, nëndrejtor i ALUIZNIT
129. Ferdinand Xhaferri, ministër i Kulturës
130. Fiqiri Ismaili, kryetar i bashkisë Vorë
131. Flamur Çollaku, drejtor në ZRPP
132. Flamur Noka, deputet 
133. Flamur Shehu, anëtar i Këshillit Kombëtar
134. Fliri Mosho, drejtor në ministrinë e Financave 
135. Florian Mima, deputet i PD
136. Florian Xhuti, përgj. i Administratës PD
137. Flutura Hasko, anëtar i Këshillit Kombëtar 
138. Galip Ramadhi, nënprefekt i Kavajës
139. Gazmend Dibra, Drejtor i Përgj. i Burgjeve
140. Gazmend Oketa, deputet i PD-së
141. Gazmend Sallaku, kryetar i grupseksioni, Tiranë
142. Genc Juka, ish-deputet
143. Genc Pollo, ministër i Reformave
144. Genc Ruli, ministër i Bujqësisë
145. Gent Strazimiri, deputet i PD
146. Genti Malko, anëtar i Kryesisë FRPD
147. Gentian Zere, kryetar i FRPD
148. Gentiana Boksi, këshilltare e grupit të PD
149. Gert Bogdani, deputet i PD
150. Gezim Dibra, deputet i PD
151. Gezim Karapici, ish-deputet
152. Gezim Ylli, kryetar komune Ishëm
153. Gjeorgjeta Hila, juriste, kryetare FRPD
154. Gjergj Bojaxhiu, anëtar i Kryesisë së PD
155. Gjokë Vuksani, ish-deputet
156. Gjergj Lezhja, sekretar i Përgj. i Kryeministrisë
157. Gjokë Uldedaj, deputet i PD
158. Gjon Ndoi, drejtor Rajonal i Tatimeve
159. Gjovalin Kolombi, kryetar i K.Qarkut Shkodër
160. Gladiola Busulla, anëtare e kryesisë PD, Durrës
161. Gledis Çela student, Vlorë
162. Glori Hysi, këshilltar i Kryeministrit
163. Gramoz Qendro, drejtor Min. Transporteve
164. Hajdar Kurti, sekretar i degës në Mat
165. Haki Mustafa, kryetar i Njësisë Bashkiake 11
166. Halil Begu, sekretar i degës Bulqizë
167. Halit Shamata, zëvendësministër i Arsimit
168. Hasan Halili, prefekt i qarkut Vlorë
169. Hekuran Hoxhalli, drejtor i Insp.Ndërtimit
170. Helena Vako, shefe e kabinetit Min.Financave 
171. Helga Vukaj, nëndrejtoreshë e AKKP
172. Hysen Gashi, kryetar i Komunës Rashbull
173. Hysen Kuka, anëtar i kryesisë, dega Mat
174. Hysen Xhura, grupseksioni 4 Tiranë
175. Idriz Xhomara, ish-deputet
176. Ilda Lubonja, anëtare e Këshillit Kombëtar 
177. Ilia Milo, kryetar i qarkut Korçë
178. Ilir Bano, deputet i PD
179. Ilir Dervishi, kryetar i FRPD, Elbasan
180. Ilir Kondi, Drejtor i QPZ
181. Ilir Rusmali, deputet i PD
182. Iliriana Herri, n/drejtore shkolle, Elbasan
183. Islam Qoku, drejtor
184. Islam Semanaj, anëtar kryesie PD, Shkodër
185. Ismail Hoxha, deputet i PD
186. Ismet Jaku, nënkryetar i degës së PD, Has
187. Ismet Mavriqi, kryetar bashkie Fushë-Krujë
188. Iva Zajmi, zëvendësministre e Brendshme
189. Ivi Kaso, drejtor i Depart. Antikorrupsion në KM
190. Jakup Beqiri kryetar i Komunës Kolonjë
191. Jemin Gjana, deputet i PD
192. Jonela Spaho, pedagoge, Korçë
193. Jorgjile Gjini, anëtare i Kryesie i degës PD, Fier
194. Jorida Tabaku, zëvendësministre e Integrimit
195. Jozefina Topalli, kryetare e Parlamentit
196. Juela Meçani, zëdhënëse e Kryeministrit
197. Juna Miluka, këshilltare e Kryeministrit
198. Justina Boriçi, anëtare e Këshillit Kombëtar 
199. Kastriot Sulka, zëvendësministër i Punës
200. Keltis Kruja, prefekt i Tiranës
201. Klara Bici, regjisore, Korçë
202. Klodian Datja, kryetar i FRPD-së, Dibër
203. Klodian Pajuni, këshilltar i ministrit të Kulturës 
204. Koço Bello, prefekt, Korçë
205. Kreshnik Çipi, deputet i PD
206. Kujtim Harshova, anëtar i Këshillit Kombëtar
207. Lajla Pernaska, deputete e PD
208. Laureta Bejkosala, drejtoreshe e ZRPP, Vlorë
209. Ledia Kovaçi, anëtare e kryesie PD, Durrës
210. Ledina Aliolli, deputete e PD
211. Lefter Maliqi, deputet i PD
212. Lek Gjoni, drejtor, Ministria e Transportit
213. Leonard Demi, deputet i PD
214. Liri Dibra, anëtare e kryesisë së PD
215. Luan Emiri, drejtor i Uj. Kanalizimeve, Krujë
216. Luan Malltezi, anëtar i Këshillit Kombëtar
217. Luan Muça, kryetar Qarku
218. Luan Skuqi, deputet i PD
219. Luigj Gjoka, pedagog
220. Luigj Isufi, kryetar i bashkisë Laç
221. Lulzim Basha, ministër i Brendshëm
222. Lulzim Guni, kryetar i bashkisë Krujë
223. Majlinda Bregu, ministre e Integrimit
224. Margarita Qirko, pedagoge
225. Margarita Trasha, Drejtoreshe, Lezhe
226. Mariana Bulku, Drejtoresh e Drejtorisë Arsimore
227. Mariel Mejdi, drejtor në Min. Brendshme 
228. Marjeta Zaçe, drejtoreshë në Min. Drejtësisë
229. Mark Maku, deputet i PD
230. Marsela Cengeli, studente, Elbasan
231. Maxhid Cungu, prefekt i Shkodrës
232. Mehmet Ibaj, anëtar i kryesisë dega Elbasan
233. Mehmet Xheka, deputet i PD
234. Mesila Doda, deputete e PD
235. Migena Bakalli, këshilltare në Kuvend
236. Migena Reçi, drejtoreshe në Min. Kulturës
237. Milika Jaho, anëtare e Këshillit Kombëtar
238. Mimoza Hajdarmata, inxhiniere 
239. Mimoza Hasekiu, drejtoreshe në Min. Brendshme
240. Mirela Merlika, këshilltare në Kuvend
241. Mirela Muçaj, sekretare PD, Mallakastër 
242. Mirela Tabaku, këshilltare e Kryeministrit
243. Mirgen Lata, drejtor i Përgj. në Min. e Transp.
244. Mirjeta Gjongeci, nënkryetare e PD
245. Mitro Çela, anëtar i Këshillit Kombëtar
246. Mujë Buçpapaj, anëtar i Këshillit Kombëtar
247. Mustafa Martini, nënkryetar i PD, Kurbin
248. Myqerem Tafaj, ministër i Arsimit
249. Natasha Shehu, anëtare e Këshillit Kombëtar
250. Ndriçim Babasi, ish-deputet i PD
251. Ndue Paluca, deputet i PD
252. Neim Durdia, drejtor i ISSH, Berat
253. Neritan Lloshi, kryetar i FRPD-së, Fier
254. Nesti Kiri, drejtor i Rrugëve, Shkodër
255. Nestor Tereska, shef i Neurologjisë, QSUT
256. Nevila Bami, ekonomiste, Lushnjë
257. Nexhmije Xhuveli, kryetare e LDGSH, Vlorë
258. Nezir Haldeda, zëvendësministër i Financave
259. Nirvana Leka, drejtoreshë shkolle
260. Njazi Kosovrasti, këshilltar në Qeveri
261. Nuredin Ahmeti, kryebashkiak Bajram Curri
262. Nurie Hajdari, drejtoreshë në Posta Shqiptare
263. Oerd Bylykbashi, shef kabineti i Kryeministrit
264. Omer Stringa, dekan i Fakultetit Ekonomik
265. Osman Metalla, deputet i PD
266. Pal Dajçi, prefekt i Lezhës
267. Pashk Gjoka, anëtar i Këshillit Kombëtar
268. Paulin Stërkaj, deputet i PD
269. Paulina Hoti, deputete e PD
270. Pavllo Jorgaqi, drejtor i ISSH
271. Përparim Caca, kryetar i komunës Synej
272. Petraq Milo, këshilltar i Kryeministrit
273. Pranvera Bajaziti, nënkryetare e PD, Kavajë
274. Premtim Kryemadhi, drejtor i Arsimit
275. Qamil Boja, kryetar i komunës Gostime
276. Qarshif Hoxha, drejtor i Transportit Rrugor
277. Rajmonda Bulku, deputete e PD
278. Ramadan Krasniqi, nënkryetar i PD, Fier
279. Redi Saraçi, sekretar i degës së PD, Shijak
280. Rexh Biberi, kryetar i komunës Margegaj
281. Rexhep Uka, ish-deputet
282. Rezart Kthupi, drejtor në Min. Transporteve
283. Ridvan Bode, ministër i Financave 
284. Ritvana Resuli, studente, Gjirokastër 
285. Robert Çela, pedagog, Gjirokastër
286. Roland Bejko, drejtor në Min. e Brendshme
287. Rovena Muzhaqi, drejtoreshë në Min. Transp
288. Rrahim Çota, deputet i PD
289. Rajmond Hoxha, deputet i PD
290. Sabah Stafuka, nënkryetar i qarkut Durrës
291. Safet Sula, drejtor i përgj. Min. Financave
292. Sahit Dollapi, drejtor i Ujësjellësit Tiranë
293. Saimir Rustemaj, anëtar i kryesisë FRPD
294. Seit Kërtushaj, kryetar qarku, Durrës
295. Selami Xhepa, deputet i PD
296. Shaban Memia, drejtor i ALUIZNI-t
297. Shefqet Bruka, kryetar i qarkut Kukës 
298. Shefqet Deliallisi, prefekt i Elbasanit
299. Sheferedin Shehu, deputet i PD
300. Shkëlqim Berisha, drejtor Min. Mbrojtjes 
301. Shkëlqim Hoxha, anëtar i Këshillit Kombëtar
302. Skënder Çota, zv.drejtor i Rrugëve
303. Skënder Duka, Drejtor i Bordit të Kullimit
304. Sokol Lekaj, zv.drejtor i Përgj. i Doganave 
305. Sokol Olldashi, ministër i Transportit
306. Sonila Baka, drejtoreshe në Min. e Transp.
307. Spiro Ksera, ministër i Punës
308. Suela Dedja, nënkryetare e FRPD, Durrës
309. Suzana Guxholli, këshilltare e kryeministrit
310. Suzana Numani, drejtoreshë e Arsimit
311. Sybi Hida, deputet i PD
312. Tahir Okshtuni, anëtar i kryesisë PD, Kavajë
313. Tasim Mema, kryetar i Këshillit Qarkut Tiranë
314. Taulant Bino, zv.ministër i Mjedisit
315. Teuta Kalemi, drejtoreshë e DSHP, Gjirokastër
316. Tritan Shehu, deputet i PD
317. Uran Butka, anëtar i Këshillit Kombëtar
318. Valdete Vorpsi, pedagoge në UB
319. Vasil Ndreko, biznesmen
320. Vasillaq, Ngresi, deputet i PD
321. Veli Rada, anëtar i këshillit Kombëtar
322. Viktor Gumi, deputet i PD
323. Vilson Haxhiraj, biznesmen
324. Viola Isaku, studente, Durrës
325. Vjollca Vata, anëtare e kryesie, dega PD
326. Vullnet Çika, drejtor Telekomi Kukës
327. Xhentil Demiraj, drejtor në Min. Financave 
328. Xhevat Hylviu, sekretar dege, Kavaje
329. Xhevdet Mehmeti, sek. Përgj. Min. Transportit
330. Ylli Asllani, këshilltar i Kryeministrit
331. Ylli Lama, deputet i PD
332. Yrjan Hasani, kryetar bashkie Sukth
333. Zamir Ramadani, drejtor i Përgj. Hekurudhave
334. Zana Turku, zëvendësministre e Kulturës
335. Zana Xhuka, zëvendësministre e Mbrojtjes 
336. Zheni Gjergji, anëtare e kryesisë PD, Elbasan

65 Komente

Ec aty Cili.Di ti veme gjoksin puneve a jo?Duhet bythe me pune ne ate ven lol

 Voto 78. Para Cili ..  

Ka marre shembull nga "se miku im zotrije, Berluskoni.." smiley , ka fut ne parlament ate mbesen e Musolinit . Me duket se pornostare.

Po s'kishin ndonje si statuje ata kontrat mo kur u deklarua FITORJEIST .

Mos flisni keq per Cilieten. Mua me ka fol nje shoku im qe eshte vajze "E urte dhe punetore, ul koken e punon, shef hallin e vet nuk i bje njeriu me qafe".  Biles i kane premtuar qe per zgjedhjet e ardhshme vendore, ne fushate do te perdoret kenga e saj "Ohhhhh sa kam bythen e mire".

Kan vendos ta bejne kryetare bashkie me duket.shpresa e fundit e Sales me marre bashkine e Tiranes.

Elita 5-en sikur nuk e pashe ne liste! smiley

 kan qen tu kenu te konceri i atyre te persekutumve. smiley 

Po ai polici qe u lidh me pranga poshte kamionit ne behar, di gjo njeri, a eshte ne liste? smiley

 

 do jen tu e rujt me e bo gjeneral per do pun te pamyllme me Maqedonst. smiley 

Po u zgjodh Ciljeta, une do te vjedh teseren e PD-se te Realistit dhe do te vete ne takimet e keshillit kombetar smiley

Edhe se mos na shan ndonjeri tani dhe na thote PD-ja parti kthesash!!!???

ca keni me ciljeten ju komunistat e vegjel te peshkut e ?

sikur ca, nje vend ne kshill kombetar i kane dhene. Ciljeta osht 100 here me mire se kushedi sa laraska te mjaftit apo freshit apo leshit qe na i vuni ed rama ne liste deputetesh.  ato as cica nuk kishin e jo mo gjona te tjera smiley

smiley

edhe ca pastaj ?

cili si eshte? bjonde a brune se vallai sot nuk merret vesht smiley

le qe varja fare se me hiku qejfi se po ruajne hasmet virtuale prapa dere e sna lejne as me bo i cik gallate me temen smiley

Ciljeta, ti mi t'hongsha zemren,  mos e rruj smiley

smiley

Puna a' a din me lexue, jo a a' bjonde! smiley

A?

Ciljeta, ta hongsha bothen! smiley

Te TM-me amo! smiley

 

P.S.

Me muve u idhnove ti?  smiley

se mos di astrit patozi me lexue qe u prish muhabet ke Ciljeta smiley

smiley mrroklle , se po hiki me ngrof i cike gurrmazin me nai montenegro te omel se thame ftohti smiley

Dhe tani per kenaqesine tuaj ,para jush anetarja e keshillit drejtues se PD Ciljeta Xhilaga me kengen "E kam bythen e mire" hihihihi

Kush do me bast se Cili merr me shume vota se Mustafaj dhe Biberaj combine

Thanks xhibi!

 

Ka lezet mer jahu, shperthyese nga mbrapa, pushtuese nga perpara, nuk di i shkreti njeri nga tia filloj me pare.................

E perse u dashka te dije shkrim e kendim. Akoma ju me keto mentalitete komuniste. Per mua Ciljeta i ploteson te gjitha kushtet te behet edhe depute.

bedrije me thene te drejten nga nje ane, kane bere mire pasi tregon qe aty kane ngel ende ca burra. Sa te mbushet me burra-k.rva me mire me Cilin. Cilit s'kane ca ti thone. Ja ka dhene perenia edhe le te beje sevap.

epo qe do ulej Zana Turku ne nje tryeze me Ciljeten sam kish marre mendja kurre.

Megjithe mend e dyshoni ju zgjedhjen  Ciljetes ne keshillin kombetar? E kush eshte ai qe voton per Astrit Patozin para Ciljetes (pervec Patozit vete, ndoshta) ?

Pastaj, boll ju socialistet na beni te moralshmin (??!!!) - E. Rama sa e morri vesht i beri nje kundrapropozim: Do e zgjedhin kryetare te Parlamentit ne zgjedhjet e ardhshme ne se behet me PS-ne! smileysmiley Ose, direkt nen/kryetare bashkie ne se nuk i fitojne prape zgjedhjet smiley

Te gjithe burra e gra me mend, do ta shpetojne vatanin, sidomos Çili

Si paskan harruar te fusin dhe Neritanin, Xhuvelin dhe Fatmir Mediun

mrroklla - 15 Dhj 2009 - 4:26pm 

Po ai polici qe u lidh me pranga poshte kamionit ne behar, di gjo njeri, a eshte ne liste? Smile

 

Ai polici ishte kreNAR ahmeti  ish shefi qarkullimi te Tirones i hequr po nga Sala  per krefje me bodigardet e Sales dhe aktin heroik ne bulevard bersisha e shperbleu duke e caktuar shef ne Rinas.

 Ka mer Mrokell ka po nuk i ka si ato te ministrave te Sales ..

O morr vesh nga thashethme se suma e Cilit ka bo xheloze edhe Jozken . Parti sumash mo, kush ta kete me te disponueshme kap ven pllumash .

Te nderuar admina ! Therrisni Tellallin ose  temea mbetet pa argumente smiley

Deri tani , sidoqe kollokotrum dhe dervish teqeje ne mendime , ka qene kundershtar i ashper per sumsat ne Parti e Parlament . Me pak fjale ka pas qendrim burreror. Jo si Lumasiu qe bente edhe leshime per propozimin e Sales per ministra pa breke ose me poture te grisura prapa.

Po pse ca kane ata te tjeret me shume se Ciljeta,do te thosha se Ciljeta ka me shume per te dhene ne PD.

Jemi me ty Ciljeta, mbase do zoti te shohim Ministre te Integrimit ndonje dite!

une thash se qe shaka emri i cilit... pupupu...

 

per te qare me oi, mjere ne qe jetojme ne kete vend

Edhe ketu kemi David Douillet. Mjere ne qe jetojme ne kete vend.

___

E mja nashti, mos beni si vajtojca. Sikur s'e dini qe politika eshte nje "fourre-tout". Ka vend per Ciljete dhe Mshiljete. Madje dhe per mua, qe jam pertej Jetes.

hurb, a ka munCi mos me me citu fare !!!!!

Nuk ka munci. Ene ti qeke bo tironce ? Shiko te te tregoj nje histori, nje histori "vero" fare :

Vajta nje dite ne Paris. Ne qender fare. Eh mire, kisha humbur rrugen. E ndala nje çupe qe m'u duk nga Parisi. O goce, a di gje ku eshte Rruga e Mullinjve ? Edhe e di ç'beri goca ? Me pa njehere nga koka te kembet, dhe ma keputi shqip : Katunar !

____

Padashje, ne mes te Parisit, kisha rene ne nje Tironce. S'thone kot : dardha nen dardhe bie, keni fat ju.

po te isha bere tironCe, nuk do e shkruaja c-ne me te madhe hurbo

kur gabimet i bej me dashje shkronjen e bej shtypi, ceshtje efektesh

nejse mos me largo  nga objektivi

mos me cito me!!!

 

"Dritare mbi kurt", Cary Grant ?

Cfare po sheh ?

_______

Meqe ra fjala tek kjo vajza, Ciljeta. Mua me duket vajze e çilter. Sepse t'i hysh politikes ne nje moshe kaq te njome, do te thote se ke by... per ate pune.

Ah ! per t'u lajmeruar : vetem nje shok klase gjeta ne liste. S'ma kishte marre mendja qe klasa ime te kishte kaq shume derra komuniste. OK, po lista e atyre te PS, ku eshte ? 

Jo jo ju atje mos u ankoni,nuk ju besojme me!   smiley  

Ene mu ajo kenga Ohhhh sa kam bythen e mire mu kujtua kur degjova emrin e Çilit...

Po te pakten nji gjo e bo ama na e kujto diçka, jo si shume te tjere qe vine e ikin e s'len nam e nishan..

 

Po mire me ça problemi keni me Ciljeten s'e marr vesh?

 

Me ben per te qeshur fakti qe kryetari eshte i pari ne liste, te gjithe te tjeret pastaj vijne analfabetikisht ( ha ha )

ne fakt ke te drejte

njelloj si ajo, edhe politikanet tane profesioniste, me b*** i bejne punet....

e degjuat doktor-dentistin? "ciljeta ka vlera". dhe pastaj shan ramen per mungese vlerash  smiley

VOTO CILJETEN

VOTO TE ARDHMEN

ME CILJETEN NE EUROP

interesante sesi disa njerëz mund të justifikojnë çdo gjë. Sikur edhe me nder mt të bëhet PD-ja, hajt mo do thonë, se të paktën është i butë.

 

 boni si trima boni... tju lexoj Ypi qe tallni mullaqet e Ciljetes e t'shikoni sec ju gje! 

 

Eduart Ypi, drejtor në Min. e Financave..ja paskan gjet venin!
 

Eduart Ypi,me karrallo njeri nuk ke me e gjet,e kom pas zv-minister ne ministrine e punes,9 sufllaqe ne dite hante.

smiley

smiley

ps. ka kuzhine te mire greku

pps ket robin s'e di fare, mos i bi m'qaf kot, po komenti pikant fare, si gyro me shum erza smiley

e kisha harru ket lloj te folme.

Fatkeqesisht kur Partia arrin ne kete stad fillon te bjere,nese nuk nderhyhet ne kohe.

 

U zgjodh Cili.Kishte dal e dyta a e treta per numer votash kam degju.

 

Jo qafsha per zotin

Gazeta shekulli

 

Ka perfunduar kete pasdite në PD procesi i hartimit te procesverbaleve të Kuvendit dhe procedurat mbyllese per votimin per anetaret e rinj të Keshillit Kombetar te kesaj partie.

Bie ne sy qe Partia e cila i ka shndërruar këto muaj "brekët e Edi Ramës" (siç eshte shprehur kryetari Berisha) në çështje morali kombëtar - nuk e ka patur aspak problem të votojë me shumicë absolute në Kongres, këngëtaren Çiljeta Xhilaga, te njohur per klipet e saj te nxehta.

Dhe jo vetëm kaq. Këngëtarja e njohur, një nga hitet e së cilës titullohet "Sa e kam b...thën e mirë", (videoklipi mund te shihet në videon shoqeruese të këtij artikulli ose në adresen http://www.youtube.com/watch?v=jnh4dbeluhw) është në vendet e para për nga numri i votave të marra, çka do të thotë se ajo (nëse merr firmën e Berishës) do të jetë anëtare e Këshilit Kombëtar të Partisë Demokratike.

Burime brenda PD-së, bënë me dije sot pasdite për Shekullin, se Xhilaga ka marrë masivisht vota nga 1218 delegatët e Kongresit të kësaj partie.

Ata kanë votuar për një listë me 100 emra, nga të cilët 35 janë të kooptuar dhe të tjerët sipas renditjes fitojnë një vend në Këshillin Kombëtar.

Burimi që dëshironte të mbetej anonim, shtoi se jo vetëm "delegatët e thjeshtë", por edhe "zyrtarë të lartë dhe ministra të PD-së" e kanë renditur Çiljetën në krye në listën e tyre të votimit.

Megjithëse e votuar, sipas rregullores së bredshme të PD-së, Çilit, do t'i duhet të presë edhe firmën e Berishës për të qenë në organin më të lartë të Partisë.

Megjithese, kreu i saj eshte iniciator dhe mbeshtetes i martesave brenda gjinisë, me fushatën e muajve të fundit ndaj "qëndrimit moral të rivalit Rama" - PD i është kthyer retorikes së fortë "në mbrojtje të familjes".

Me këtë qëndrim PD dha përshtypjen se u qëndronte larg sidomos sjelljeve të pahijshme në plazhe dhe shfaqjeve të huaja. Por me sa duket partia me e madhe e shumicës shfaqet paksa kontradiktore në shijet dhe qendrimet e saj mbi këto tema.

Natyrisht po te lexosh fletushken e Rames del e dyta apo e treta.

Ne te vertete doli e 55-ta.Vazhdoni besoni genjeshtaret se mre ja u ben Rama juve.Ja lista e marre nga faqja zyrtare e PD-se>

Kandidatët fitues janë renditur sipas numrit të votave që kanë marrë. Lista respekton kuotën e 30%-shit për gratë, të sanksionuar në statut.

1. Sali Berisha 1201 (vota)
2. Jozefina Topalli 1144
3. Astrit Patozi 1133
4. Ridvan Bode 1121
5. Sokol Olldashi 1097
6. Edi Paloka 1005
7. Bujar Nishani 970
8. Flamur Noka 949
9. Lulzim Basha 944
10. Majlinda Bregu 917
11. Mesila Doda 916
12. Ilir Rusmali 830
13. Jemin Gjana 809
14. Gert Bogdani 801
15. Genc Ruli 800
16. Gent Strazimiri 800
17. Rajmonda Bulku 784
18. Albana Vokshi 757
19. Ferdinand Xhaferri 726
20. Myqerem Tafaj 725
21. Edmond Spaho 723
22. Fatos Beja 721
23. Keltis Kruja 704
24. Ferdinand Poni 702
25. Erla Mehilli 676
26. Florian Mima 666
27. Genc Pollo 665
28. Gazmend Oketa 659
29. Armand Teliti 652
30. Sahit Dollapi 641
31. Arenca Trashani 640
32. Halit Shamata 638
33. Arben Imami 596
34. Albert Avduli 595
35. Fatos Hoxha 585
36. Fatbardh Kadilli 578
37. Lajla Pernaska 573
38. Ahmet Omi 565
39. Bardh Spahia 559
40. Leonard Demi 554
41. Aurel Bylykbashi 547
42. Oerd Bylykbashi 545
43. Bislim Ahmetaj 541
44. Nesti Kiri 539
45. Elvana Hana 537
46. Enkelejd Alibeaj 536
47. Arqile Gorea 535
48. Ardian Turku 532
49. Tritan Shehu 526
50. Eduart Halimi 522
51. Alfred Rushaj 513
52. Eduard Ndreu 511
53. Ilir Bano 507
54. Gjergj Lezhja 506
55. Ciljeta Xhilaga 502
56. Bardh Rica 502
57. Ledina Aliolli 482
58. Shaban Memia 481
59. Ylli Asllani 477
60. Arben Qirjako 470
61. Sokol Lekaj 468
62. Alfred Olli 466
63. Gjergj Bojaxhiu 466
64. Nirvana Leka 457
65. Juela Mecani 455
66. Besnik Mustafaj 454
67. Gentiana Boksi 448
68. Osman Metalla 447
69. Suzana Guxholli 444
70. Bujar Leskaj 436
71. Njazi Kosovrasti 432
72. Arta Sakja 427
73. Azgan Haklaj 424
74. Ilir Kondi 424
75. Spiro Ksera 418
76. Valdete Vorpsi 418
77. Mirela Tabaku 417
78. Admirim Shehu 416
79. Shefqet Bruka 416
80. Barie Isufi 411
81. Marjeta Zace 408
82. Besnik Jaku 407
83. Selami Xhepa 407
84. Dhori Kule 406
85. Mark Marku 406
86. Mirgen Lata 403
87. Eduard Ypi 400
88. Fahri Balliu 400
89. Gjoke Uldedaj 398
90. Luan Skuqi 397
91. Amantja Cullhaj 394
92. Ardita Becolli 384
93. Edit Harxhi 381
94. Dhurata Cupi 363
95. Paulina Hoti 362
96. Zana Turku 359
97. Gjorgjeta Hila 352
98. Sonila Baka 345
99. Adriana Gjoni 331
100. Jorida Tabaku 331
 

Po ka mare me shume se Besnik Mustafaj ,Bujar Leskaj,Edit Harxhi,Aleksander Biberaj ( qe ka njezet vjet ne PD),Dhori Kule ( Rektor burri i botes) ,Zana Turku ,Gjergj Bojaxhiu e ti na tregon fletushkat neve.

Po pse po te votuan nje "tuf bagetish", qe s'te shikojne nga vlerat por nga linjat (s'te shikojne nga puna, por nga guna cicat), eshte ndonje arritje e madhe do thuash ti!!!

Kete doja te thosha dhe une .

Se Solidarnosc thote qe ka dale e 55 (dmth nuk ka marre vota masive),por harron qe ka dale e 55 nga 336 emra te tjere dhe ka marre votat e gjysmes se kongresit ,kjo tregon nivelin e PD, sepse ata aty jane perfaqesusit ( presupozohet se jane me te miret) e anetaresise.

.. s'te shikojne nga vlerat por nga linjat ....

Nuk e kuptoj ku eshte e keqja qe midis 100 emrave per Keshillin Kombetar te PD eshte dhe Ciljeta. Nje ne 100 nuk eshte gje e madhe, vetem efekte positive psikologjike ka prania e saj. Qe ka dhe me budallenj/budallaqe se Cili ka, nuk duhet mohuar, p.sh Ferdi.

 

Bravo Sala.

Ne kete rast ka bere nje gje me mend. Po pse me galina vechia do prezantohet PD akoma ? Me Jozin do takohet Erdogani me Berluskonin ? smiley

Edhe njehere bravo Sala.

Di te ofroje me te vertete mall tregu per Politike te modhe mer jahu. , me kane thone ata tek kafet para PD-se mu. 

"Se Erdoganin zotrie e kam mik familje. Se Berluskonin zotrie e kom mik per qomet"

Po opoziten lakuriq me ke ta ule ne tryeze , me Shaban Memine ???????

Te lunte Solidar , i ke veni vene dhe nr e Fariut smiley , si tip leter nga ato qe do Sala ne vend te NY Times.

Shqiperia po ndryshon 
F.decorate(_ge('button_bar'), F._photo_button_bar).bar_go_go_go(4203092214, 0);   Shqiperia po ndryshon by Edi Rama.
Y.E.onDOMReady(show_notes_initially);Eshtё njё bythё qё na fton
Eshtё Çiljeta qё premton

www.Ramaik.com

Këshilli Kombëtar i PD, 336 emrat në garë për 100 vende, në listë edhe Çiljeta

Për 100 vendet e Këshillit Kombëtar të PD-së janë në garë 336 kandidatë. Në listën e gjatë të PD-së, të bie në sy se këngëtarja e njohur, Çiljeta Xhilaga, e cila ishte aktive në këngën e fushatës 28 Qershorit. Në listën e PD-së janë përfshirë të gjithë deputetët aktualë, duke përjashtuar ata që janë kryetar partie në rrethe, pasi hyjnë automatikisht në PD. Në bazë të statutit të PD-së, të miratuar dje nga Kuvendi i IX-të, është sanksionuar që 30 për qind e tij do të përbëhet nga femrat. Kjo ka bërë që një pjesë e këshilltarëve të Kryeministrit, Kuvendit, apo zëvendësministreve dhe punonjësve të administratës të përfitojnë nga përfshirja në këtë listë. Të 1267 delegatët e Kongresit duhet të përzgjedhin 50 emra minimumin dhe si maksimum 100 emra për Këshillin Kombëtar të PD-së. Në listën e shpallur paraprakisht të bie në sy mungesa e ish-ministrit të Kulturës, Ylli Pango, si dhe i këshilltarit të Presidentit, Maksim Cikuli. Ndërsa është përfshirë zëdhënësja e PD-së, Erla Mëhilli, zëdhënësja e kryeministrit, Juela Meçani. Në listë mungojnë emrat e ish-deputetëve, Preç Zogaj, i cili kandidoi për Ligj dhe Drejtësi në zgjedhjet e 28 Qershorit, si dhe të Sali Shehut e Rahim Kalecit. Në listën e gjatë të emrave janë përfshirë dhe ata që njihen si oponentë të linjës zyrtare së PD-së, si Besnik Mustafaj dhe Aleksandër Biberaj. Në listën e kandidatëve për në Këshillin Kombëtar, edhe pse mungon emri i Eduart Selamit, ai përfshihet në mënyrë automatike, pasi ka qenë kryetar i Partisë Demokratike.

Këshilli Kombëtar i PD, lista zyrtare e emrave të rinj

Zyrtarizohet lista e anëtarëve të Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike. Pas votimit të ditës së hënë, vetëm në orët e para të së premtes janë plotësuar procesverbalet dhe është siguruar përfaqësimi i 30 për qind të grave në listë. Në 100 emrat që kanë siguruar pjesëmarrjen në Këshillin Kombëtar, bien në sy mungesat e kritikëve të kryeministrit Berisha, përkrahësit e Presidentit Bamir Topi, si dhe votimi i Çiljeta Xhilagës. Në krahasim me listën e katër viteve më parë, Këshilli ka 57 anëtarë të rinj.
Lista
Kryeministri Sali Berisha mban sërish kreun e listës, ku nga 1206 vota të vlefshme, ka marrë 1201 vota. Pas tij renditen dy nënkryetarët, Jozefina Topalli dhe Astrit Patozi dhe në vendin e katërt sekretari i përgjithshëm, njëherësh Ministër i Financave, Ridvan Bode. Në 10 emrat e parë, më të votuar janë gjithashtu edhe Sokol Olldashi, Edi Paloka, Bujar Nishani, Flamur Noka, Lulzim Basha dhe Majlinda Bregu. Në listë bie në sy pjesëmarrja e një pjese të madhe të deputetëve aktualë të Partisë Demokratike, si dhe stafi i kryeministrit Berisha në qeveri. Ndër më të votuarit pas zgjedhjeve të 14 dhjetorit janë edhe ministrat Ruli, Xhaferri e Tafaj, si dhe deputetët Doda, Rusmali, Bogdani, Strazimiri e Bulku. Këngëtarja e njohur Çiljeta Xhilaga, e cila ka shoqëruar Partinë Demokratike në fushatën e zgjedhjeve të 28 qershorit, është renditur në vendin e 55-të me 502 vota, një pozicion më i mirë ky sesa ai i dy ish-ministrave të kabinetit “Berisha 1”, Besnik Mustafaj dhe Bujar Leskaj. Megjithë kritikat ndaj lidershipit aktual, Mustafaj ka mundur të marrë votat e mjaftueshme për t’u bërë anëtar i Këshillit Kombëtar. Në listën e publikuar dje nga kryetari i komisionit, Igli Cara, bie në sy mungesa e 14 deputetëve aktualë të PD-së, ndërkohë që është bërë kujdes për të siguruar përfaqësimin e 30 për qind të grave, pas ndryshimeve të fundit statutore. Në listën e deputetëve që nuk janë futur në listën prej 100 anëtarësh janë Viktor Gumi, deputet i Tiranës, Ylli Lama, deputet i Durrësit, Rahim Çota, Dashnor Sula e Sybi Hida të qarkut të Elbasanit, Ismail Hoxha i Korçës, Kreshnik Çipi deputet i Vlorës, Gëzim Dibra, Paulin Sterkaj e Ndue Paluca të Shkodrës, Vasillaq Ngresi i Fierit, Mehmet Xheka e Lefter Maliqi të Beratit, si dhe Sherefedin Shehu deputet i Dibrës.
Mungesat
Lista e Këshillit Kombëtar ka pësuar një ndryshim thuajse 50 për qind të anëtarëve. Plot 57 anëtarë nga 125 që kishte Këshilli i vjetër (së bashku me anëtarët e kouptuar) nuk do të zënë më vendet e tyre në këtë forum. Kështu kritikët e lidershipit të PD-së, Aleksandër Biberaj dhe Omer Stringa, të cilët ishin më parë edhe anëtarë të kryesisë, nuk kanë mundur të marrin votat e mjaftueshme për t’u përfaqësuar, ndërkohë që për shkak të pozicionit është larguar Maksim Cikuli (aktualisht këshilltar i Presidentit Topi). Nga lista janë hequr automatikisht edhe Preç Zogaj e Aleksandër Meksi, të cilët në zgjedhjet e fundit konkuruan me parti të tjera. Gjithashtu nuk janë edhe Pal Dajçi (prefekti i Lezhës), Sali Shehu, Engjëll Cara e Rexhep Uka ish-deputetë të Partisë Demokratike dhe mbështetës të Presidentit Bamir Topi.

Mbledhja e Këshillit Kombëtar

Në përfundim të daljes së rezultateve të votimit të Kuvendit të 9 për anëtarët e Këshillit Kombëtar, ky forum pritet të mblidhet për të përcaktuar anëtarët e kryesisë. Mbi 40 kandidatura do të votohen në mbledhje për 25 vendet e forumit më të rëndësishëm të Partisë Demokratike. Gjithashtu këshilli do të votojë edhe sekretarët e rinj të PD-së.

Po na e gjete mo kte cupen a i cqyer ne MURADIE apo te TANINI.

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).