Cila është proçedura për t'u pajisur me patentën e re?

Meqenëse do bëj nje udhëtim të vogël në Tiranë mbas nja 10 ditësh, kisha qejf të merrja kët' patentën e re se e vjetra nuk pin më ujë.

Ndokush di se cila është proçedura që duhet ndjek dhe sa kohë duhet?

3 Komente

pse mer, nuk lejohen patenta te huaja?

Rrofsh ASHes. Komentet e postit dhe link-u D.P.SH.T.RR. janë të mjaftueshme për t'u informuar saktësisht.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).