Si qendron e verteta?

Ne Mars te ketij viti, duke shfletuar arkivin e Bankes se Shqiperise ne lidhje me shitblerjen e bonove te thesarit, konstatova se pjesemarrja e BSH ne blerjet e bonove te thesarit fillonte vetem ne Dhjetor te 2008. Pra ne te gjithe historine te themi 12 vjecare 1996 - 2008 BSH nuk kishte nderhyre per te blere vete bono thesari. Per kete gje jam shume i sigurte pasi me beri pershtypje. Tani sefundmi duke shfletuar prape arkivin e shitblerjeve te bonove te thesarit shoh qe kollona "pjesemarrja e BSH ne blerjet e BTH" eshte shume aktive dhe BSH rezulton te kete blere vazhdimisht BTH gjate 12 viteve te fundit. Pra shifrat jane ndryshuar. Cila eshte e verteta?

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).