Shqiperi: Treguesi i Sentimentit Ekonomik bie 33 pike

Balkans.com Correspondent - 22.05.2009

Treguesi i sentimentit ekonomik Shqiperi ra 33 pike gjate 3-mujorit te pare, dhe tashme ndodhet ne nivelin e 67.5 pikeve.

Renia reflekton ulje te konfidences ne gjithe sektoret ekonomike, me perjashtim te konfidences te konsumatorit. Renia me e forte u regjistrua ne treguesit per sherbimet dhe ndertim, sipas Bankes Qendrore te Shqiperise.

Niveli i tanishem i ketij treguesi qendron me poshte se sa mesatarja historike, tha Banka Qendrore.

Renia e indikatorit per 3-mujorin e pare te 2009 ishte me theksuar se renia ne 3-mujorin e katert te 2008, gjate te cilit ky indikator ra me 15 pike.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).