Shkodër ose Gjirokastër

Tyler Cowen, ekonomist dhe blogues VIP, përfshin Shqipërinë rurale në 5 vendet e para që të rinjtë amerikanë bëjnë mirë të vizitojnë në Europë.

Cowen udhëton shumë, dhe shkruan akoma më shumë për vende të ndryshme të botës. Përfshirja e Shqipërisë rurale, ku ai përmend veçanërisht Shkodrën ose Gjirokastën, është interesante.

P.S. Blogu i tij, marginalrevolution.com është një nga blogjet më të rëndësishme ekonomike amerikane, sidomos tani gjatë krizës.

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).