Praktika aspak të zakonshme punësimi të Ministrit të Kulturës Prof. Dr. Ylli Pango

Emisioni Fiks Fare sapo transmetoi një skandal të vërtetë. Personazhi, apo viktima e radhës, këtë herë është vetë ministri i kulturës, zoti Ylli Pango. I nderuari minister i kulturës ka ftuar në shtepinë e tij, për një intervistë pune, një punonjësen e tij të ardhshme.

 
Në panaire do jesh me mua, ja të jap një tekst ta përkthesh, një herë do jesh specialiste, pastaj do bëhesh organizatore e panaireve, po je e guximshme ... e merr këtë punë. Cdo gjë rregullohet kur femra është e guximshme ... cdo gjë rregullohet.

Këto fjalë, Zoti Pango, ja thotë kandidates për vendin e punës, një studenteje 23 vjecare, i veshur me pizhama.

Hiqe xhupin, hiqe. Cohu një cik të të shoh si dukesh. Hiqe këmishen ... ti do ta heqësh në panair për ata, pse nuk e heq për mua? Cdo gjë rregullohet kur femra është e guximshme ... cdo gjë rregullohet.

Kjo ishtë vetëm një pjesë e materialeve filmike të mbledhura për Ylli Pangon. Fiks fare la të nënkuptohej që ka shumë materiale filmike të pashfaqura që e kompromentojnë rëndë z. Ministër; 23 vjecarja anonime nuk është e vetmja që rruga për tek vendi i punës i kalon nga vendbanimi i ministrit të kulturës. A e rrezikon karrierën e ministrit ky material flagrant i Fiks Fare? A shënon ky moment vdekjen politike të një njeriu shumë të përfolur? Të presim e të shohim!

 

 

Me poshte nje transkript i ngjarjes i sjellur per Peshkun nga Mandi.

 

TELEFANATA E PARE

Ylli Pango - Ylli Pango - Po.

 

Fiksi - Alo

 

Ylli Pango - Çkemi?

 

Fiksi - Mirmbrëma profesor Ylli.

 

Ylli Pango - Mirëmbrëma.

 

Fiksi - Më fal që nuk e hapa telefonin pak më parë, por isha me familjen tek QTU-ja dhe nuk mund të flisja

 

Ylli Pango - Nuk ka problem, unë kujtova se ishe në gjumë ( qesh ).

 

Ylli Pango - Mqs për sot kaloi se unë tani prap po merrem me gjëra të tjera, nesër ta fiksojmë një çikë që të të takoj pak, mirë?

 

Fiksi - ok por rreth çfarë ore?

 

Ylli Pango - Shiko ta bëjmë kështu se kam hall që të tregoj rrugën shoferi ty ose të të sjell nja dy makina të ndryshme, ose në një makinë si të duash ti. Nuk ka asnjë problem. Ti të vijsh tek ministria le të themi rreth orës 5-5.30. Nga 5.30 tek ministria më kupton? Pastaj do të tregoj, është aty ajo ku të thashë, aty tek Tirana e Re.

 

Fiksi - Tek Tirana e Re... a mund të ma thuash edhe një herë se nuk e...

 

Ylli Pango - Më mirë të ta tregoj shoferi që mos të ngatërrohesh, ta tregon shoferi.

 

Fiksi - Hë se kam makinë vetë mund të vij edhe vetë

 

Ylli Pango - ler makinën tënde, me makinën e tij që mos të shqetësohesh. Nuk ka asnjë problem. E kupton edhe një herë kur të vijsh do të të presi shoferi me makinën time

 

Fiksi - Shoferi juaj

 

Ylli Pango - Shoferi i imi, i imi ti me makinën tënde, vazhdoni. Do të tregojë se ku është instituti dhe kaq.

 

Fiksi - Ok. Do ndalem një herë tek ministria apo të vazhdoj

 

Ylli Pango - Te ministria, te ministria.

 

Fiksi - Dokumentat i pe?

 

Ylli Pango - Dokumentat i pashë prandaj thashë që duhet të bëjmë pak muhabet sepse kam disa idera që lidhen edhe me... prandaj po të them edhe për institutin sepse lidhen edhe me institutin. Dmth kam disa gjëra për punën gjithmonë që po të jesh dakord ti shkon mirë. Gjithsesi pasi ta shikosh ti sepse edhe ti ke të drejtën e zgjedhjes e ke parasyshë?

 

Fiksi - Ok, ok. Të thashë që kam mesatare të mirë dhe kam një CV të pasur besoj që...

 

Ylli Pango - Po e pashë pra e pashë. Ti the që mesataren e ke kështu mesatare, por atë nuk e kishe dhe aq mesatare, mirë e kishe. Po pra mirë ishte e vlersova, e kupton? Hajde në 5.30 në mi9nistri a e kupton?

 

Fiksi - Tek instituti do jemi në zyrë, në lokal do ulemi...

 

Ylli Pango - Po pra po. Jo mo ka zyrë aty, ka zyrë, është normale ka zyra asnjë gjë tjetër. Hajde në ministri që të të tregoj shoferi se ku është instituti dhe kaq asgjë tjetër. Pastaj në institut punët që janë atje për tu bërë dhe kaq. Do rrijmë një çikë vetëm dhe ik pastaj

 

Fiksi - Ok. Në orën 5.30?

 

Ylli Pango - Në 5.30 jam në ministri si ta kesh më kollaj se po të të them unë dil atje, dil këtu nuk e gjen dot se ku është instituti a më kupton sepse do të vijë shoferi? Që të të trgojë rrugën ty, që ta gjejshë menjëherë. Po të duash ta shpjegoj edhe kështu unë, nuk ka ndonjë problem më kupton?

 

Fiksi - Ok ma shpjego se po vij më mirë se e kupton... të vij...

 

Ylli Pango - Mirë dil tek kjo që të bëj një kalim andej unë që sot të ta tregoj si vënd ku është dhe të vazhdoj pastaj. Dil tek kjo... e di bankën "Pro Credit" ?

 

Fiksi - " Pro Credit " ku i bie?

 

Ylli Pango - Ajo rruga që të thashë unë që të nxjerr te... si quhej?

 

Fiksi - Tek " Koha Jonë "?

 

Ylli Pango - Po eee, por rruga e gjatë. Kjo është aty te... ku del sheshi i rrumbullakët që të çon tek Tirana e Re

 

Fiksi - Po po tek Tirana e Re

 

Ylli Pango - Tek sheshi, sa fillon sheshi dmth

 

Fiksi - E kam idenë " Pro Credit Banc " tek LSI-ja aty.

 

Ylli Pango - Aty LSI-së bravo, aty afër LSI-së. Për sa vjen ti, vonohesh shumë?

 

Fiksi - Po për 20 min them nga Vora.

 

Ylli Pango - Ok, ok. Hajt pra ciao

 

Fiksi - Ok kur të jem aty pastaj do të të bëj telëfon.

 

 

 

 

 

Telefonata 2

 

 

 

Ylli Pango - Ke ardhur?

 

Fiksi - Alo Prof.Ylli më fal se të mora për të njoftuar se ngaqë ka shumë trafik këtu sepse po bëhen punime në autostradë edhe nuk e di se sa mund të vonohem

 

Ylli Pango - E pashë, e pashë se edhe këtu ka një trafik të tmerrshëm tek kjo, por dëgjo

 

Fiksi - Po pra.

 

Ylli Pango - Këtë mund ta gjejshë shumë lehtë ti. Atëhere këtë po ta them në telefon unë që mos të ashtu... te vijsh me nge. Dmth LSI-ja është kur vjen nga Tirana për të shkuar tek Tirana e Re është në krah të majtë apo jo, është kështu?

 

Fiksi - Po, po.

 

Ylli Pango - Kur vjen tek rruga e gjatë që është kjo rruga e gjatë me pemë anash, në fund fare para se të kalosh tek sheshi i madh në krah të djathtë është " Pro Credit Banc". E ke të shenuar " Pro Credit Banc" duket ajo.

 

Fiksi - Po, po e kam parasyshë.

 

Ylli Pango - E parasyshë kalon këto mobileri, lojra fati çfarë janë të gjitha me rradhë. Ikalon të gjitha këto dhe para se të dalësh tek shëshi i madh krahë për krahë është banka " Pro Credit ". Përballë asaj është pallati 10 katësh jeshil. Tek ky pallati është instituti në kat të 6-të dhe ka tabelën tek dera " Instituti Shqipëtar i Studimeve Socjale dhe Psikologjike ". E ka të shenuar tek dera me tabel të kuqe të madhe. Dmth pallati jeshil është përballë bankës në krah tjetër të rrugës e ke parasyshë?

 

Fiksi - Po po e kam parasyshë.

 

 

 

Ylli Pango - Do hysh nga mbrapa, do ngjitesh në kat të gjashtë, shikon atë tabelën e kuqe. Kështu që më mirë ta fiksojmë nesër nga ora 5.30 atj direkt dhe e gjen dmth.

 

Fiksi - Në orën 5.30 të vij vij direkt atje, mos të vij fare tek ministria.

 

Ylli Pango - Jo po nqs e ke kështu ti kontrolloje një herë në mëngjes mund ta gjejshë direkt. Kontrolloje gjatë mëngjesit, mirë? Dmth bjeri një herë andej në mëngjes, shiko dhe do e gjejshë kollaj po nuk e ke gjetur më thuaj nuk e kam gjet dhe vij e të marr edhe tek ministria po të duash. Është shumë kollaj.

 

Fiksi - Ok se unë mendova që mqs do flë sonte në Tiranë mund të vij nesër nga ora 9-10 tek ministria

 

Ylli Pango - Epo tek ministria e ke një çikë zor ti sepse unë nesër jam shumë në lëvizje, kam aktivitete e ke parasyshë? Në ministri ti do vijshë nuk ka problem, kjo është sepse në institut ka edhe gjëra të tjera, kam për të treguar edhe disa gjëra se unë kam tjetër ide ta thashë prandaj do bëjmë pak muhabet. Kam idera edhe tek instituti brenda se janë dy gjëra ministria dhe instituti. Edhe aty ka njerëz si puna jote të tjerë më kupton?

 

Fiksi - E kuptoj

 

Ylli Pango - Se më duhet aty, edhe aty më duhet juriste. Kështu që nuk ka... kjo është thjeshtë për të... emrin e mundshëm pastaj bëj çfarë të duash, vendos çfarë të duash ti. Dakord?

 

Fiksi - Ok. Dmth ghjithsesi mos të të bëj telefon sepse unë jam nisur në Tiranë ora është 7.30 e kupton? Nuk e di se sa mund të vonohem mos të të bëj telefon?

 

Ylli Pango - Po ja ti po ashtu bëj, ta llogaris çfarë të të them unë ty gjithsesi unë vëndin ta thashë se ku është

 

Fiksi - Ok por thjeshtë që mos të të prish punë se mund të takohemi edhe sot. Nuk e di a është vonë për ty?

 

Ylli Pango - Nuk më prish punë. Unë jam tek rrugica tek " Kapriço ". Edhe këtu ka një trafik të tmerrshëm, nuk e di ti je duke ecur tani?

 

Fiksi - Po pra jam bllokuar në trafik.

 

Ylli Pango - Ku në trafik, në ç'vënd është kjo...?

 

Fiksi - Është aty tek kjo autostrada që ka fillua... po bëhen punime.

 

Ylli Pango - Mirë gjithsesi kur të vijsh më bëj një telëfon se unë edhe mund të lëviz se telefonin e mbaj hapur. Po qe se kam mbaruar punë shikohemi edhe sot, po qe se do jem i zënë ta lëmë në orari e nesërm. Dakor?

 

Fiksi - Ora është 7.30 mendoj qe maksimumi, maksimumi në orën 8 të darkës unë jam aty.

 

Ylli Pango - Po nejse ti kurdo që të vijsh më bëj një telefonatë. ok?

 

Fiksi - Jam e penguar nga trafiku dhe jam si në siklet se nuk e di për çështjen e punës besoj që...

 

Ylli Pango - Pse, pse je në siklet? Çfarë sikleti ke?

 

Fiksi - Po e kupton më pëlqen shumë ai vënd pune edhe... u bë edhe shumë që jam papunë edhe...

 

Ylli Pango - Sa kohë ke ti pa ashtu?

 

Fiksi - Ka 8 muaj.

 

Ylli Pango - Po jo mo jo se nqs ti i plotëson kriteret eshte normale ajo nuk ka asnjë gjë, pse duhet ta keshë me kështu? Mos ki siklet fare. Unë për të mirë po mundohem nuk e kam për kështu.

 

Fiksi - Nuk e di nqs e keni parë CV-në, unë përsonalisht mendoj që deri diku i plotësoj kriteret.

 

Ylli Pango - I pashë, i pashë. I pashë por nuk është problemi aty. Do ti shikojmë me detaje pastaj se çfarë kishe ti. Ajo puna e gjuhës një herë është e rëndësishme sepse anglishtja e ka një vlerë sepse edhe një fraksion i huaj...

 

 

 

.

 

Bisedat e gazetares se Fiks fare me ministrin Ylli Pango

 

 

 

Gazetarja e Fiks fare shkon nw ministrinw e kulturws pwr tw kwrkuar punw

 

Ministri Ylli Pango e pret personalisht nw zyrw

 

 

 

Ylli Pango  – CC’kemi?

 

Ylli PAngo – Do mw sjellwsh dokumentat.Do mw sjellwsh ccfarw ke mbaruar, fotokopjen e diplomws … gjuhw tw huaj ke?

 

Fiksi – Po, anglisht, italish, tani jam duke ,brojtur frengjishten

 

Ylli PAngo– Atwherw do tw mw sjellwsh tw gjitha dokumentat. Ku jeton tani?

 

Fiksi – Kwtu

 

Ylli PAngo – Me kw rri?

 

Fiksi – Vetwm,

 

Ylli Pango– Sa e ke numrin?

 

Fiksi – 069 …

 

Ylli Pango – (lexon nr qw I dha gazetarja dhe e regjistron nw cel)

 

Ylli PAngo – E ke telefonin me vete (I bwn zile nw cel gazetares me cel e tij?

 

-Fiksi – Normal

 

Ylli Pango– Ai wshtw numri im

 

Fiksi – Ok

 

 

 

 

 

 

 

Pasi minsitri i ccon njw mesazh nw celular ku i kwrkon takim nw orwn 21.15 gazetarja niset pwr ta takuar

 

 

 

 

 

Fillimisht komunikon me ministrit nw celular

 

 

 

 

 

Fiiksi - Unë jam me aq sa ma shpjeguan është këtu tek club 24 orësh. Është këtu përballë shtëpisë tuaj? Ok unë jam këtu jashtë.

 

 

 

Ministri e ka lwnw takimin nw baneswn e tij private

 

 

 

(Ministri i hap derwn e shtwpisw)

 

 

 

Fiksi - Mirëmbrëma. Si jeni mirë?

 

Ylli Pango - Si jeni mirë? Je më njeri?

 

Fiksi - Jo

 

Ylli Pango - Të prët njeri?

 

Fiksi - Jo.

 

Ylli Pango - Hajde ngjitu më lart. Po çkemi ndonjë gjë?

 

Fiksi - Asgjë, të përditshmet.

 

Ylli Pango - Eeeee pra. Po çfarë ke bërë?

 

Fiksi - Asgjë. Mbarova shkollën dhe tani jam në kërkim pune.

 

Ylli Pango- Hiqe xhupin.

 

Fiksi - Kjo është zyra juaj?

 

Ylli Pango - Unë kam të gjithë këtë vilën këtu. Kjo është me oxhak, një nga dhomat.

 

Fiksi - Se mos ju kam bezdisur, mbase....

 

Ylli Pango - Jo përkundrazi nk më keni bezdisur, më keni dhenë kënaqësi. Mbase të kam bezdisur unë ty?

 

Fiksi - Jo, jo.

 

Ylli Pango - Se mos ke njeri që të pret se the dua telefonin apo nuk ke njeri?

 

Fiksi - Telefonatat nuk dihen, e kupton? Mund të realizohen nga familja.

 

 

 

 

 

 

 

Ylli Pango - E çfarë mendon që të fillosh?

 

Fiksi - Po nuk e di të them të drejtën. Unë kam punuar vetëm tek .....

 

Ylli PAngo - Çfarë bëje aty?

 

Fiksi - Tek ..... kam punuar si...

 

Ylli Pango - Po. Sa kohë ndenje aty?

 

Fiksi - Kma ndenjur rreth 7 muaj se kisha shkollën.

 

Ylli Pango - Shkollën e mbarove tani ti? Sa tu bë?

 

Fiksi - Vjet.

 

Ylli Pango - Që vjet dmth nuk ke kapur ndonjë punë tjetër?

 

Fiksi - Jo. Thjeshtë mendova një herë të trokas se mbase. Nuk e kisha idenë nëse kishit nevojë për të punësuar.

 

Ylli Pango - Po mirë. Çdo gjë bëhet, çdo gjë rregullohet kur femra është e guximshme edhe i lindin idera të gjitha rregullohen. Varet se si e koncepton jetën dhe sa guxim ka. ( qesh ) si më shikon.

 

 

 

Fiksi - Shtëpia shumë gjigande.

 

Ylli Pango - Eeee. Ka edhe ambjente të tjera të vogla që do ti tregoj. Çkemi tjetër?

 

Fiksi - Asgjë.

 

Ylli Pango - Çohu një herë të të shikoj.

 

Fiksi - Uuuuuuuuuu.

 

Ylli Pango - Më pëlqen shumë ekspozeja jote, më pëlqeu që kur të pashë ( Momenti kur tenton të zberthejë kemishën )

 

Fiksi - Uauuuuuuuuuuuuu të lutem.

 

Ylli Pango - Nuk të bëj gjë, nuk të bëj gjë.

 

Fiksi - Jo nuk është... të lutem.

 

Ylli Pango - Të jap fjalën që vetëm do të të shikoj se si je transformuar, asgjë tjetër. ( qesh )

 

Fiksi - Jo, por.... të lutem, të luuuuuuuuutem

 

Ylli Pango - Nuk do që të të shikoj fare? Fare, fare, fare?

 

Fiksi - Ju nuk më keni parë më parë se si kam qënë.

 

Ylli Pango - Të thashë më parë që duhet të jeshë vajzë që duhet të guxosh. Derisa erdhe e më takove guxove. Nejse nuk ka problem dilni aty sepse unë nuk të prek.

 

Fiksi - Po më vini në siklet.

 

Ylli Pango - Nuk të vë në siklet sepse problemi është ky që ti mund të hyjshë nëpër panairet e turizmit. Panairet e turizmit paraqiten kështu... ti pamjen e ke. Në këto llojë panairesh nqs ti je gocë e guximshme dhe futesh tamam në këtë punë, ti mund të bësh ekspozera shumë të mira sepse ne shkojmë nëpër panaire në Berlin, në Londër, nëpër panairet më të mira dhe aty shkojmë... kemi marrë edhe femra kosovare. Kështu që unë kam qejf të shikoj ekspozenë tënde. Po të jeshë e guximshme mirë, i çan të tëra. Po qe se e ke problem pastaj më thuaj, unë nuk është se ashtu.

 

Fiksi - E guximshme në c'sens?

 

Ylli Pango - Sensi i parë është të të shikoj një herë që të të vlerësoj se aty mund të dalësh me rroba banjoje

 

Fiksi - Të dal me rroba banjoje?

 

Ylli Pango - Po mo dalin të gjitha, nuk ka problem aty që nga vëndet e Amerikës Latine dhe të gjitha vëndet që vijnë, normal siç del në plazh. E dyta mund të dalësh me rrobe që paraqitesh me kostum kombëtar. Dmth janë disa varjante, ka plot çdo vit aty. Kemi marrë nga dy vëndet Kosova dhe Shqipëria. Një varjant që mendova për ty është se do të të fus tek agjensia e turizmit që kam vend për goca që të të vlerësoj. Tani kjo është pjesa e guximit. Nqs ti që tani rezervohesh dhe thua aaaaa, mos, të lutem, më lër mbaroj.

 

Fiksi - Jo unë....

 

Ylli Pango - Dëgjo diçka mbaje mënd siç hyre do dalësh. Nuk prekesh, nuk të bëhet gjë. Tani unë të thashë ja, them që të shikoj një herë si fillim se kështu paske ndryshuar goxha pastaj vazhdojmë e flsim. Hajt moj hajt se ke guxim ti hajde. Pastaj që kur ke ardhur në Tiranë e ke kapur jetën. Kështu që si fillim hiq vetëm këtë këmishën që të të shikoj si lëkurë deri ku ke rënë

 

Fiksi - Të lutëm, uuu më qënka zbërthyer.... të lutem më vjen shumë rëndë, të lutëm shumë

 

Ylli Pango - Asnjëherë prej meje, kurrë. Unë jam ai i fushës, s'më vjen fare asnjë kështu....

 

Fiksi - Të lutem

 

Ylli Pango - Asnjë gjë, vetëm të të shikoj ke rënë nga shëndeti aq sa duhet.

 

Fiksi - Shëndeti shikohet edhe pa hequr këmishën.

 

Ylli Pango - Ca i ke këto dreq mbërtheckash që nuk hiqen  ( tenton të  heqë këmishën ).

 

Fiksi - Të lutem shëndeti shikohet edhe pa hequr këmishën, të lutem profesor.

 

Ylli Pango - Ti do ta heqësh për të tjerë si nuk do ta heqësh pë mua?

 

Fiksi - Joooo të lutem profesor, të lutem profesor, profesor të lutem të lutem

 

Ylli Pango - Ja deri këtu, deri këtu ( për të zbërthyer bluzën ).

 

Fiksi - Po nuk është gjë se... boll të lutem, boll

 

Ylli Pango - Deri këtu, deri këtu ( ndërkohë zbërthen disa kopsa të këmishës )

 

Fiksi - Të luuuutem a mund ta mbërthej këmishën?

 

Ylli Pango - Lëre pra deri këtu, lëre deri këtu pra se nuk po të prek.

 

Fiksi - ( E SHTYN )

 

Ylli Pango - Shih

 

Fiksi - A mund të qetësohem pak?

 

Ylli Pango - Po qetësohu ti qetësohu.

 

Fiksi - A mund të qetësohem të lutem. Po më vjen shumë rëndë...

 

P[api - Po nuk u mësove me mua ti i bie që...

 

Fiksi - Si do mësohem të më shikosh para...

 

Ylli Pango - Po po

 

Fiksi - Të më shikoni ju nudo para dhe pastaj?

 

Ylli Pango - Jo nudo jo

 

Fiksi - Ok me të brëndshme.

 

Ylli Pango - Avash mos bërtit se nuk është ndonjë gjë. Mos u trondit se nuk do të vras. Me dal me rroba banjoje shiko si bën imagjino...

 

Fiksi - Jo unë tronditem. Nqs ju më shpjegoni paraprakisht pozicionin e punës, nëser pranon këtë lloj pune, ok! Por në këto kushte ora 9 i darkës, në shtëpinë tuaj, të zhvishem unë, tronditem.

 

Ylli Pango - Hë moj qetësohu se nuk të bën gjë njeri me zor se nuk jam ajo kategori. Idea është kjo, në agjensinë e turizmit e kam menduar që ka një vënd për vajzë me pamje dhe me shkollë. Tani në atë agjensi që varet nga unë se është drejtoria ime, zakonisht bëhen panairet e shqipërisë për turizmin, dakord? Në këto panaire ne veçojnë pjesët më të bukura të turizmit Shqipëtar si malet detet e me rradhë. Duhet pak anglishtja, si je me anglisht ti?

 

Fiksi - Mirë, shumë mirë.

 

Ylli Pango - Ok. Kma marrë edhe një tekst aty që po munde ta përkthesh ta marrësh me vete. Tekst anglishteje është një nga fjalimet e mia që do ta mbaj kur të shkoj atje. Nqs ti i jep këto prova dhe i plotëson ky është vëndi. Vëndi është shumë i mirë, do të jesh pranë meje. Unë kur të kem panaire jashtë në të gjitha bashkë me grupin do të të marr edhe ty. Në Europë do të shëtisësh, mundësitë i ke, rrogën do ta keshë të mirë, këto. Këtë ofertë unë e kam për ata lloj vajzash që janë të mira në paraqitje, që janë të guximshme dhe jetën e kap për fyti që sot. E bën mirë, nuk e bën ma thuaj se nuk ka gjë, unë nuk të shqetësoj.

 

Fiksi - Duhet domosdoshmërisht të kthej një përgjigje tani, që të mendohem edhe unë?

 

Ylli Pango - Aha duhet të mendohesh? Po mirë mendohu, si të duash?! Pastaj çfarë prisje, çfarë pune prisje? Të punoje në zyrë, të rrije aty? Zyrë është ajo, ka zyrë ku lëviz herë pas here nëpër panaire.

 

Fiksi - Ka këtë pjesën që unë nuk e kisha menduar që unë mund të dal edhe me rroba banjo.

 

Ylli Pango - Nuk është gjithmonë kjo. Kjo mund të jetë një herë në vit, në verë ndërsa përjudhën tjetër mund të jeshë organizatore në panaire. Do bëhesh specialiste për këtë punë në sensin që do marrësh njohuri për fletëpalosjet, për albumet, për turizmin. Do keshë njohuri për spotet që bëjmë ne publicitare. Këto janë në përgjithësi ndërsa çfarë të dalë ndonjë rast i veçantë.

 

Fiksi - Nuk e di nëse do më lini të paktën të mëndohem deri nesër?

 

Ylli Pango - Unë nesër jam për rrugë. Unë jam për në Korfuz nesër, do rrij 2-3 ditë, do kthehem të dielën. E mbaj të hapur telefonin, nëse do më bëj telefon.

 

Fiksi - Ok do komunikojmë në telefon.

 

Ylli Pango - Do lëvizësh ti tani? Ke shqetësim, do të ikësh?

 

Fiksi - Po.

 

Ylli Pango - Ok në dorën tënde është, unë kisha kënaqësi të të mbaja, ti e di. Të presin apo nuk të pret njeri.

 

Fiksi - Mua nuk më pret njeri, por kam plane të tjera.

 

Ylli Pango - Tani, sonte?

 

Fiksi - PO

 

Ylli Pango - Çudi

 

Fiksi - Mendova që do ishte një takim i shkurtër, thjeshtë dorëzim dokumenti dhe kaq prandaj.

 

Ylli Pango - Dakord herën tjetër rrijmë më gjatë, dakord?

 

Fiksi - Do shikohemi në ministri herën tjetër?

 

Ylli Pango - Herën tjetër do më marrësh në telefon dhe do më thuash a e pranon apo jo, si punë? Pastaj....

 

 

 

Ylli Pango - Ato mi solle mua dokumentat?

 

Fiksi - Po. Janë theshtë një curiculum dhe lista e notave dhe diploma. Po të duhen çertifikatat e gjuhes ti sjell.

 

Ylli Pango - Kur ti marrësh mi bëj gati edhe ato dhe mi sjell, mirë?

 

Fiksi - Ok natën e mirë

 

Natën e mirë. Ciao

261 Komente

"Asnje goc nuk e kalon klasen, po nuk pa tavanin e dhomes time"

Citat i njohur i prof. dr dYlli sPango.

Hahaha sapo shkruajta te tema e shtetit te se drejtes per kete qejfelliun ylli pango.i kam regjistruar ne dvd dhe do ta hedh ne youtube.Sa figur te ulet ka ber tamam legen.

Ne fund te fundit ai keshtu ka qene edhe me pare. Donzhuan qe ne rini. I semure per seks dhe eksperience te reja. Neser Sala e shkarkon!

sapo e shkarkuan Ylli Pangon

Ra dhe Pango deshmor i p...

smiley

smiley

gjynah vallai, te ikesh si minister per kaqi gjo smiley

 

o Nexho ka vite qe lufton ai, qe kur e kam pasur une prof. I erdhi dita per deshmorllek smiley

Pango u shkarkua

qeka knoq Sala sonte smiley

Joo per gje, por e kena thene qe Sala eshte burre me moral, ste fal per kshu pune kurvlliku smiley

Nexho deshe me thone "Pango deshmor i Partise?"

Skandal seksual në Ministrinë e Kulturës, shkarkohet Pango

 

Skandal në Ministrinë e Kulturës. Ministri Ylli Pango filmohet duke në banesën e tij duke negociuar një vend të lirë pune, kundrejt shpërblimit në shtrat. Ka qenë një investigim i emisionit fix fare, në Top Channel i cili pas denoncimit për një rast të ngjashëm me atë të transmetuar, vërtetoi se ministri, në këmbim të një vendi pune në agjencinë e turizmit, i ka kërkuar të zhvishet. Megjithëse vajza ka kërkuar takim në ministri për vendin e punës, por ministri e ftoi në vilën e tij. Disa herë gazetarja e emisionit Fix Fare është është kontaktuar në tel nga ministiri për tu siguruar që do të pranonte ofertën e tij. Biseda e regjistruar nuk ka nevojë për koment. Mësohet se është dhënë urdhëri zyrtarisht për shkarkimin e tij nga Kryeministri Berisha.

Ora - News

O zot i madh ca behet! Po shastisem per be! Akoma minister eshte ky maskara apo kane marre ndonje mase?

Tashi dicka s'marr vesh. Pango dhe Berisha po bejne lufte me  Cashkun, per te futur ne ambjentet e akademise Marubin. Berisha vepron shume shpejt...... qe se ka ne praktike. Sikur sme duket aq e lehte kjo pune

Berisha vepron shume shpejt......qe se ka ne praktike.

Spret koha mer yahoo. Erdhi pranvera. E ke pa sa ka zgjat dita apo jo ?

smiley

Imagjino cer bohet me i hap dosjet ktyne smiley

Ktyne mjafton me i hap i cike deren e shpise smiley dhe i kap gafil .

Hajt per hajer i qofte te zotit te shpise.

Besoj se hyn ne rastet e ngacmit seksual.. Sipas kodit penal ky veprim denohet edhe me burg! Shkarkimi eshte shume i lehte. A do ti beje kallzim penal?

Jo ska vend per kallzim penal. Tek e fundit ai se kishte vartese, dhe ajo i ka shkuar ne shtepi si ka shkuar ky. Nexhi e ka mire me duket si rritje pikesh per Berishen

mand,

Eshte aplikim per nje vende pune ku femres i behet shantazh te hapur! Fakti qe je ne zyre , ne shpi , ne klub apo park nuk ka aspak rendesi. Nuk gjykohet vendendodhja por veprimi!

E di qe e keni shume veshtire ta kuptoni kete gje ne Shqiperi dhe nuk po ngulmoj..

Liqen ke te drejte!

e mer boll dhe ju.

Se nuk i rruhet njeriu ta denoncoje per veper penale, puna ishte sa ishte minister. Qe sot nuk eshte ministrer. Kaq ishte. So its worthless  smiley 

Nexh ,  duhen denuar punesimet e ketij lloji ne shtet, qe edhe punedhensit e tjere te fillojne te mendohen mire para se te bejne gjera te tilla. 

aman o gjergj, se kjo pune ska pike lidhje me punesimet ne shtet, as per punedhenesit e tjere. Pash zotin.

Ketu ka ngel vec me dale si Inis Gjoni nai minister tani, se nji zevendesminister desh i uli breket para Godoleshes para ca kohes sy e faqe gjithe ministrise se shendetesise. U bene lecke te gjithe.  LECKE fare.

Syte e miletit ca spo shofin, veshet ca spo nigjojne: sharje nga motra, tredhje, etj etj 

Rrezohet kollaj keshtu cdo pritshmeri qe ka mileti per ata qe punojne ne emer te tij dhe administrojne parate e tij.

Qeshim se s'qajme dot . Ca te bejme

Jul. E bone cicin ti ?  Apo do e besh bashke me Xhibin ?  smiley

 

Hajt per hajer i qofte te zotit te shpise.

Qe sot nuk eshte ministrer. Kaq ishte. So its worthless  smiley 

 

Hë ç'je një ti, ç'je një ti... smiley

xhib upgrade po kthehesh sa afron behariiii, po na vjeeeen, po na vjeeeen.

 

Reagimi i shpejte i z.Berisha ne shkarkimin e Ylli Pangos tregon qe kjo qeveri nuk i toleron keto gjera.

Shume ndryshe nga qeverite e kaluara socialiste kur jo vetem qe nuk shkarkoheshin plera te tilla por edhe ngriheshin ne detyre.Kam parasysh rastin e Sabit Brokes dhe qeverine e Ilir Metes.

Berisha nuk e zgjati por e pushoi brenda 24 oreve.I rriten apo jo pike Berishes me kete gje,kete do ta tragoje koha.Por sot veproi shume drejt.

Hahha hhha

Kjo qeveri edhe i praktikon por edhe nuk i toleron keto gjera hic fare, ...  

 

 

Thashethemet e fundit jane qe pas shkarkimit (jo doreheqjes), Pango (Lango) do te denoncoje drejtuesit e Fiks Fare per cenim te jetes private. Sipas po te njejtave burime thashethemore, Pango (Lango) eshte me imunitet si deputet dhe pergjimet mund te behen vetem me leje te Kuvendit, keshtu qe Fiks Fare ka konsumuar veper penale smiley...

O c'u knoqem, tu u knoq!

Faktikisht ketu nuk ka kurrefare cenimi te jetes private sepse Pangos nuk i ishte vene pergjues ne shtepi, zyre, makine apo telefon. Pergjuesin e kishte ne trup tjeter kush, te cilit po i regjistroheshin veprimet me miratimin e vet. smiley

Po te funksiononte sistemi gjyqesor ashtu di duhet, Pangot, Medinjte, Bashajt dhe Berishajt do ishin pas hekurave sot.

po mer po.

ai tjetri fatmir mediu na hodhi tiranen ne re per pak, dhe tani dek xhiro te blloku cdo pasite, duke fol ne celular dhe duke buzeqeshur si rokstar.

edhe ky pornostari njesoj do veje. ja sa te ik pak zhurma nga mediat.

Deklarate e Kryeministrise

 

Kryeministri Berisha ka komunikuar me Ministrin e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Prof. Ylli Pango dhe i komunikoi atij se episodi i paraqitur në media është i papranueshëm në moralin dhe standardet e qeverisë që ai drejton dhe Kryeministri Berisha ka vendosur shkarkimin e tij nga detyra e Ministrit të të Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve. >>

Z. Pango lidhur me këtë çështje i tha Kryeministrit Berisha se kemi të bëjmë me një montaturë të mirëfilltë të medias. >>

Kryeministri Berisha u shpreh se ky pozicion i z. Pango nuk mund të sqarohet dhe saktësohet duke mbajtur postin e ministrit.   >>

shife shife dreqi!

Paska edhe pozicion qe "nuk mund të sqarohet dhe saktësohet duke mbajtur postin e ministrit"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deri dje kish njerez qe mendonin: "BRAVO BERISHA, I MBRON TE VETET!"

 

Fakti eshte qe berisha mbron vetem b... e vet.

 

Mbron mediun e bashen se kane ngrene ne te njejten pjate.

I paska pas Klosi më të rënda se të Pangos...

mire ja bene idiotit - megjithse per kshu gjerash i bie qe trecereku i administrates, i cfaredo ngjyre, te perjashtohet nga puna.

Une s'kuptoj nje gje, kur Pango paska pas reputacion per ket gje, pse s'ja bene perpara incidentit te "Marubit?"

Se skishte fillu portokallia akoma smiley

smiley

Ike plaku Mere ikeeee, me gjithe tespi e Tosum Bac!!! ahaaaaaaa sa kom qesh

imagjinoj fytyren e Pangos

ishte rehat, iku nga minister e nuk *iu gjo. Te pakten ta kishte myt ate gazetaren po as ate se myti edhe nga minister iku

Kesaj i thone te te kthehen te gjitha kundra ne nje sekonde

ahaaaaaaaaaaaaaaaaa

ishte rehat, iku nga minister e nuk *iu gjo.

HAHAHAHAHAHAHA!!!!

smileysmiley

Sa turp!

Dhe shkojne e permendin edhe justifikimin e Pangos "montature televizive" te njoftimi zyrtar i qeverise (www.km.gov.al) dhe na bejne si njerez me norma: i hapin rruge drejtesise duke e shkarkuar. Po per Bashen pse nuk i hapin rruge drejtesise?

 

Po c'fare "montature"  apo "saktesim" flasin njer? Qeveri debile!

I ka marre ne qafe digitali keta me duket mua.. Pse c'fare prisnin te nxirrte "pangon" ne mes te shaleve Ylli i Tirones te quhej saktesim??

Burg me burg ! Se edhe si moshe e thyme e mbajtur i trajtojne mire ne burg keta!    smiley

 

 

Burg me burg !

Te ishte bere vertet kshu, do ishin mbush burgjet me lloj-lloj politikanesh, ish-ministra, ish kryeministra e njerezish te administrates, perfshi kryetara bashkie te metropolitaneve...

Sa keq po me vjen. Po hajd se mandatin tjeter do jete minister i financave, mos u pezmatoni.

Me guxim dhe perpjekje, arrihet edhe shkarkimi z. minister! Eh medet...

 

 Duhet te jesh shume i guximshem te shkarkohesh keshtu, zoti Lango.

  Turp mund te thuash per Pangon mengjes dreke darke, po ai u shkarkua,per te u mor nje mase dhe mire bene.

Une dua te di Fiks Fare me keto metoda te jashteligjshme qe perdor, kur do denohet???Se jane po aq te peshtire sa Pango.

Ti tek ministria e Kultures punon Iris? Po eshte minister o goc nuk eshte shites misrash..

 Dhe kur futet Fiks Fare ne shtepine e ministrit kaq kollaj dhe pa problem ( me kamera e kam fjalen), imagjino ti po te doje te hyje ne shtepine tende dhe timen. Per kete e kisha fjalen o ti shoko, jo per mbrojtjen e vendit tim te punes.

O shoqe po nuk ju fut "kamera", e ftoi Ministri me bizhama ne shtepi dhe i futi duart..  smiley

Sot ne darke e ka marre veshe qe ja ka fut vetes ministri..  smiley

 

obobobo ka dale Guxholli e qeverise ke Top-Show , dhe i ka bo floket si Liz Taylor por te kuqe.

O mami sa e frikshme ! smiley

 

Minister i Cul-tures, Rinise e Sporteve te Krevatit paska qene ministri...

Po kur u bo Pango minister c"te kete ndodhur valle??? Me siguri per postin e ministrit, Yllit ja paska lyp Sala smiley

o admina, hiqeni mer kte foton shoqeruese se lat nam. quhet dehumanizim i femres. pango eshte vetem nje nga rastet.

vendosni nje foto te yllit o admina

Po nuk shitet dot gaze... err, peshku me foto te Yllit edhe ti tashti. Duhet nje dicka seksi, plus fjali te tipit "Emisioni Fiks-Fare sapo transmetoi një skandal të vërtetë." A jemi media Shqiptare apo cfare?

Derisa admini eshte femer, une them ta leme foton. smiley

Vetem se ajo goca e fiksit s'e hengri karamelen e Yllit. Apo aq na lane te shohim ne?

Koth ka thene diku, qe kemi per te pare goxha kete fushate? Lind pyetja, edhe sa do shohim akoma?

Na gjeni ndonje foto te kesaj "gazetares" se Fiksit, ta shikojme per ca malli sakrifikoi veten Pango. smiley

Dhe, kishte gje ne goje ajo goca tek shtepia e Pangos,  apo s'ka te beje me ate ky ilustrimi i PPU? smiley

Dhe, kishte gje ne goje ajo goca tek shtepia e Pangos

Nuk arriti pra puna deri aty, s'e paske lexu fare edhe ti smiley

Edhe meshkujt te tille """FORMULAR""" pranimi duhet te plotesojne per tu punesuar ne Ministrine e Kultures ????

ps. Do pare me mire kjo pune !!!!

Mire ky trapi qe e fton ne Top-show, po burri vet si e duron ket shushken? Pupu ta kesh ne shpi pale ne krevat! Hiqja vehtes

Cer burri mer.

Burrin e ka heq qafe me kohe ajo mer berbero smiley

 

Shyqyr o Nexho se me lehtesove pak. Po me vinte shume keq kur mendoja burrin e shkrete, Zene se do isha une ne vend te tij. Paska shpetu qyqari.

Vallai se di a ka shpetu.

Ket ta kesh gru 24 ore, nuk bohesh mo per ket dynjo smiley

smiley

mè fal qè tè pyes(se po shoh edhe unè topshow)...mè duket mua apo kjo pèr tè cilèn po flisni i ngjan disi asaj "ponjès" sè portokallisè..ndaç si paraqitje ndaç mènyra se si flet....

Ej, po si s'ka shkrujt asnjoni per pushtetin e papame te Top-Fiksit?

Kto "gazetaret" e Rames po vazhdun me kto skenaret kshu kane per ta lon Plakun Mere ta vazhdoje fushaten tek pulle - do ja krasisin gjith trimat.

Tani, pertej gallates.

Dakord qe Pango duhej hequr, por jo sepse qeveria e Berishes paska standarte morale te vecanta (ca do me thene kjo!? boh!?), por thjesht dhe vetem sepse per te joshur nje goce ka hipotizuar se mund te shfrytezoje poziten e vet si Minister.

Edhe turpi apo censurueshmeria e aktit te joshjes zbehen shume nga rrethanat:

1) femra ne fjale nuk kerkon te punesohet permes kanaleve normale, por ndjek nje rruge korruptive, ate te kontaktit te drejteperdrejte me funksionarin e larte. Ne keto raste, kur korrupsioni konsumohet, drejtesia i denon te dy palet, korruptuesin dhe te korruptuarin

2) femra ne fjale, me demek "po te sjell c.v.-ne", i shkon burrit beqar a) ne shtepi te vet b) ne mbremje c) e pashoqeruar (Pango e pyet nja kater here a eshte e shoqeruar dhe a e pret njeri apo jo)

Pra, as vendi, as orari e as ky detaji i mungeses se shoqeruesve nuk kane asnje lidhje me objektivin e shprehur, ate te gjetjes se nje pune, perkundrazi aludojne haptazi per tjeter gje.

Ne keto rrethana, dakord jam qe i takon te hiqet, por mendoj edhe se duhet hapur nje diskutim i madh per rolin e mediave te kontrolluara dhe potencialisht shantazhiere.

Top-Fiksi, jam 100% i bindur, mund te gjeje fare kollaj me dhjetera viktima potenciale te tipit "Pango" edhe mes bashkeudhetareve te Rames.

Te shikojme a do t'ju shkoje mendja te ngrene ndonje cark edhe ne krahun e majte te pyllit.

 Hapi syçkat! E di qe eshte nate, po perpiqu smiley

 Perveçse qe e mendoj si studenti doja te shtoja qe te Fiksi gjeja e pare qe thane ishte: Shkoi nje goce te kerkonte pune dhe e adresuam NE!

 Me pas kjo ishte "tronditur" dhe kishin çuar ate tjetren me kamera keta.

Edhe turpi apo censurueshmeria e aktit te joshjes zbehen shume nga rrethanat:

1) femra ne fjale nuk kerkon te punesohet permes kanaleve normale, por ndjek nje rruge korruptive, ate te kontaktit te drejteperdrejte me funksionarin e larte. Ne keto raste, kur korrupsioni konsumohet, drejtesia i denon te dy palet, korruptuesin dhe te korruptuarin

2) femra ne fjale, me demek "po te sjell c.v.-ne", i shkon burrit beqar a) ne shtepi te vet b) ne mbremje c) e pashoqeruar (Pango e pyet nja kater here a eshte e shoqeruar dhe a e pret njeri apo jo)

Pra, as vendi, as orari e as ky detaji i mungeses se shoqeruesve nuk kane asnje lidhje me objektivin e shprehur, ate te gjetjes se nje pune, perkundrazi aludojne haptazi per tjeter gje.

Ne keto rrethana, dakord jam qe i takon te hiqet, por mendoj edhe se duhet hapur nje diskutim i madh per rolin e mediave te kontrolluara dhe potencialisht shantazhiere.

Nuk i heq asnje presje, bravo! Se jemi te gjithe te shpejte per te denuar (me te drejte) tjetrin qe e lyp, por kjo qe e ka lujt vete, eshte normale. Sic ka thene ai robi qindra vite me pare "qellimi justifikon mjetin."

po po student mire e ke ti.. E mori ne qafe "ku..va" thuaj..  smiley    smiley

Po edhe mua me vijne koleget e zyres ne shpi o student per te dorezuar ndonje dokument pune, por nuk ju them hiqi rrobat "behu e guzimshme" te te shoh me byth jashte..    smiley   

 

 

 

O Student,

Ku studion ti o te keqen se ne ke mesuar keto qe thua me siper te fut friken. Ja ti marrim me rradhe:

1) femra ne fjale nuk kerkon te punesohet permes kanaleve normale, por ndjek nje rruge korruptive, ate te kontaktit te drejteperdrejte me funksionarin e larte. Ne keto raste, kur korrupsioni konsumohet, drejtesia i denon te dy palet, korruptuesin dhe te korruptuarin

"Femra ne fjale" eshte gazetare. Me llogjiken tende i bie qe te fusim ne burg te gjithe gazetaret dhe policet qe hetojne te maskuar.

 

2) femra ne fjale, me demek "po te sjell c.v.-ne", i shkon burrit beqar a) ne shtepi te vet b) ne mbremje c) e pashoqeruar (Pango e pyet nja kater here a eshte e shoqeruar dhe a e pret njeri apo jo)

Permendja e shoqerimit ketu eshte njesoj sikur te thuash "nuk eshte problem qe X-i korruptoi Y-nin se fundja ato pare X i kishte te lira aty ne banke dhe s'eshte se po perdoreshin". Cfare ndryshimi do kishte nqs vajza do pergjigjej "jam e shoqeruar por shoqja s'e ka problem te me presi"????

Pra, as vendi, as orari e as ky detaji i mungeses se shoqeruesve nuk kane asnje lidhje me objektivin e shprehur, ate te gjetjes se nje pune, perkundrazi aludojne haptazi per tjeter gje.

Edhe? Dmth thjesht se dikush i "aludoi" Ministrit per qejf, Ministri i ofron pune me paret e mija? Pse ore per kete pune i paguaj taksat une, qe te bej qejf Ministri? 

Top-Fiksi, jam 100% i bindur, mund te gjeje fare kollaj me dhjetera viktima potenciale te tipit "Pango" edhe mes bashkeudhetareve te Rames.

Dhe si gjithmone, pa vonuar ne fund shfaqen edhe kufizimet partiake qe kushtezojne kendveshtrime te caktuara ashtu si edhe ato copezat e gomes anash syve e detyrojne kalin e karroces te shohe vetem perpara.

Eshte forcuar kreditimi i eksporteve - thote shushka. Nuk e shof dot me se me nakatoset stomaku.

ahahhaha sa u kenaqa, hajde derra politikane hajde.

Kam pershtypjen se Top-Show i fton kastile, sepse me keto qe thote vetdiskretitohet.

Kalamaja,

lejeni Fiksin sonte. Ky nuk eshte si rasti i atij te ministrise se jashtme para ca vitesh qe i shkatrrun jeten dhe karrieren.

Ketu behet llaf per qeverine, dhe per nje minister qe e hoqen qafe.  Si, pse-te dhe mekatet e fiksit zbehen perpara kesaj ngjarjeje smiley

 

 

 Nexhi s'jam dakort. Hoqen qafe nje minister dhe duhet te gezojme?? Kush i dha Fiksit kete pushtet??

 Une shpresoj qe Pango ti hedhe ne gjyq sepse te drejten e ka. Sa i eshte prishur karriera apo jeta gjykohet nga gjykatesit pastaj.Ata qe kane autoritetin, ndryshe nga fiksi qe s'ka.

 Ne Itali eshte nje program qe ka kopjuar fiksi(si besoj e di).Asnjehere kur kane te dhena mbi nje shkelje ligji nuk nxjerrin dot fytyrat e atyre qe po shkelin ligjin pa u mare autorizimin. Madje ne shume raste te renda, filmimet i kane dhene pasi jane kryer hetimet per çeshtjet. Nuk bejne vetedrejtesi.

Mbase u shpreha gabim,

Nuk thashe se u gezova.Largqofte. Por per mua peshon me shume fakti sesa mjeti .

Ne ket rast fiksi ishte mjeti.

Kaq.

S'e di kete une?!

S'e mbaj mend! Si eshte kjo Nexho?

Jo, jo Nexho!

Po te pyesja per ate te Ministrise se Jashtme qe e paska ngrene nga gopi i Top (chanelit)!

Po komenti doli me vonese, nuk e kuptoj, ka ndonje problem Peshku qe nuk dalin komentet ne vazhdimesi logjike!

palo ministèr...nuk kuptoj...kish nevojè ministri tè shfrytèzonte postin pèr tè gjetur njè gocè???kètè nuk do ta kuptoj kurrè....apo nuk ju a var njeri ministrave andej???

o arb cfare kujton se jane keta te ndonje fare rangu? keta jane alabake te rendome!

Iris a do t'ju perlqente juve, qe kur te shkonit te kerkonit pune diku ne administrate, ai pergjegjesi atje te te kerkonte trupin ne kembim? 

Jo te gezohemi, por te hedhim fishekzjarre. Po shoh me lart, qe po trajtohet si ceshtje morale, "sa i pamoralshem Pango", sigurisht, por ketu me teper ka nje ceshtje tashme ligjore, sepse kemi abuzim me pushtetin. 

Ka nje gracke ne kete mes: Berisha me ate deklaraten i doli rrezikut perpara per ta kthyer kete ceshtje ne nje ceshtje personale dhe qe ka te bej me moralitetin (dmth nje Pango me nje femre X) nderkohe qe kemi ne fakt nje marredhenie shteterore midis nje Ministri dhe nje Punekerkuese ne shtet dhe ajo behet pre e shantazhit "fli me mua po deshe punen". Pra shkelje ligjore dhe denimi moral nuk mjafton!

pikerisht pra

ja thashe ene Gjergjit,punesimi ne plan te dyte. Do ngeli ceshtje MORALI smiley

ehe ehe Moral i qivirise

 Nese s'me pelqen mua s'dmth qe s'i pelqen asnjeres. Se mua or ti çun qe s'me pelqen, s'i shkoj ministrit beqar vetem ne 9 te darkes ne shtepi, dhe jo me ta le te me afrohet dhe te me zbertheje kemishen.

 Une nuk shikoj askund ne gjithe bisedat e bera qe ministri ti thote: Ose hajde me mua, ose s'e merr vendin e punes.  Ma tregoni nese me paska shpetuar kjo pike.

 Kjo goca s'ka refuzuar te shkoje ne shtepi 1.

 I ka shkuar ne shtepi une s'e di si ka qene veshur dhe s'e di as i ka shkel apo s'i ka shkel syrin mbase se kjo s'duket. 2.

Nuk ka reaguar kur ai i eshte afruar duke ikur 3.

 Ku e shikoni ju kercenimin,, dhe ku shikoni ju qe sikur kjo te mos kishte shkuar ne shtepi , te mos e linte ti afrohej  s'e merrte punen. E nenkuptoni???

 Ligji s'funksionon me nenkuptime po me fakte.Te justifikosh Fiksin sepse ka hequr qafe nje njeri si Pango, do te thote qe nese neser une vras nje kriminel te mos me kapi ligji. Me pak fjale na rrofte qe duam shtet ligjor.

 Llukani ka permendur gazetaret dhe policine po harron qe ca kane autoritet qe ua jep ligji dhe profesioni dhe ca jo. Ne kete rast duhet ti ishin drejtuar policise per te bere hetimet dhe jo Fiksit meqe kishin miqesi.

Ky eshte nji rast i izoluar por ma do mendja qe ne site duhet te kaloje nje pjese e madhe e administrates qe perfliten per akte perverse duke shfrytezuar postet shteterore te punes.

 

Per ministrin nuk me duket habi e madhe. Kur shikon kryeministrin tu drejtohet deputeteve me fjalet "po te shker...et motra moteleve" cfare mund te presesh nga keto funderrinat e tjera.

Epo edhe keta do ti ken nisur ndonje me shal per ekspozit qe s'eshte permbajtur dot Ylli shkret.Se sa per femra Nard Ndoka i kishte nja dy pela serbi me vete ne llogara qe ca te te them,qe Nardi eshte sikur i kan ber ngjitje pjesesh me forc ne surrat smiley

Oh, la, laaa...!!!

Pango: "Montime te medias" Eshte i madh! (I pafytyre do te thoshte dikush tjeter)

"Ca i ke keto dreq mbertheckash qe nuk hiqen"

O te heqte!

Pango, mos u merzit! Cudia me e madhe zgjat 3 dite!

Situate shume e sikletshme.

mos e beni aq alarmante se edhe pango pjese e ketij pis mileti eshte

ndoshta nuk ka faj edhe pango se po te te vije nje si puna e ciljetes nuk ka pango qe duron

Natyrisht, femrat e kane gjithmone fajin!

Ja... ne rastin ne fjale, Pango thjesht donte te bente pak seks!

Cfare faji ka ai ketu?!

Per te mos thene qe ka (kishte) dhe barren e rende te drejtimit te Ministrise se Kultures.

Jete e padrejte!

Ah femrat, femrat!

Pas skandalit te madh te kafshimit te molles, tani guxuan te na lane dhe pa minister kulture!

PS: Sygjeroj t'i paketojme si ne vendet arabe! E hap vetem bleresi... dhe vetem kur i duhet!

Cfare faji ka ai ketu?!

Mirë që Pango e "hëngri", por të paktën të kishte kry punë... ky është faj shumë i madh... tregon paaftësi të madhe të Pangos, dhe qoftë vetëm për këtë ja ka bërë mirë Sala që e ka shkarkuar si të paaftë smiley

"Luli i vocer" eshte futur ne burg?????

 

Kjo eshte e rendesishme, te tjerat jane shale bretkosash... te shijshme por te padobishme!

Pango pervert, nuk e ndryshon kush ket fakt, mirpo edhe ky "naiviteti" i tepruar i gazetares e ka bere punen e vet. Me thoni, sa meshkuj beqare do i thonin jo nese nje vajze e re, sigurisht nga ato te bukurat e te gjatat qe kercejne ne Fiks Fare te vije ne shtepi ne ora 21 per te te sjelle zoterise tate Kurrikulumin te krevati? Ky eshte kulminacioni, se po ti kishte treguar edhe gjoksin athere do te duhej ta kishte akuzuar ministrin per perdhunim dhe videokaseta nuk do ta kishte efektin e njejte!
Ky eshte provokim i paster e ndoshta edhe penalisht i denueshem! Me te drejte qenka kjo vajza e guximshme!
Nuk me pelqen ideja qe Fiksi ka Skenare te ketille te parapregaditur me qellimin te tundoje figura te larta politike, ti inkriminoje ata dhe te fitoje poena per vete!

Ky eshte provokim i paster e ndoshta edhe penalisht i denueshem!

Allah allah, mire qe iku kaqoli qe shkel ligjin ne krye te shtetit, por s'na lene rehat as kaqolat qe e mbrojne smiley

Ka nje ndryshim kolosal midis te mos thenit "jo", qe supozon refuzim oferte , dhe te kerkuarit pa tu ofruar asgje . smiley  Ishte ora 9 e darkes ne shtepine private te ministrit..ok, kush e propozoi takimin ne ate ore e ne ate vend? Ministri: smiley

 

Dhe po e perserin, qe fiksi nuk ka shkelur privacy-ne e Pangos, sepse pergjuesi nuk i ishte vene ne shtepi, telefon apo zyre, por e kishte ne trup nje person tjeter te cilit po i regjistroheshin veprimet me miratimin e vet. Maximumi, ky akt i fiksit mund te trajtohet si kamera e fsheshte smiley

 

Pango eshte njeri i keq,parasegjithash ai eshte i deklaruar si imoral edhe kur ka qene dekan fakulteti,dhe kjo nuk eshte e para here.

Ky SKANDAL i radhes tregon se gati te gjithe ministrat e qeverise ,jane te korruptuar me afere te ndryshme.,keto dihen ,por duhet ta vertetoje me pamje Fiks Fare ,qe njerzit te binden.

Ylli Pango nuk duhet te kete vend, ne arsim ! Eshte i degjeneruar dhe shume i rrezikshem !Ai duhet te futet te pakten ne burg per abuzim ne detyre! Ylli Pango eshte nje qelbesire!

E ke degjuar ate "shprehjen" e famshme (po shume te famshme ama):

"Do not judge, or you too will be judged."

Pango eshte njeri i keq

Cfare ha per mengjes, se duket sikur ke stomak goxha te forte?!

Se mos vetem Ylli dhe se mos duhet Fiksi per ta vertetuar kete. Shikoni lajmerimet per pune Jane lajmerime per pune apo per ......

Artian nuk eshte tere qeveria e koruptuar eshte tere shoqeria shqiptare   qe perfshin edhe politiken dhe qeverin e koruptuar

batuta me e re ne tr :

O ylli nuk te ka faj fylli..., ja pret tjetri... e po dhe ai Pango s'e ka te lidh me Spango...

Pangon e njef gjith Tirona, mbreteria dhe kolonite.

Vetem nai katunar komplet i hum mund te skandalizohet sot nga "imoraliteti" i Pangos.

"Horr", thojte i komshia ime, "ky o horr", dhe ky muhabet 100 vjet para deputetllikut e ministerllikut.

Keshtu qe, shume te dashur, lajmi nuk eshte "skandali",  ose te pakten ky i fundit eshte lajmi i dyte.

Lajmi i pare, per menjen teme, eshte qe shif ca te punojne '99-shat, - bashke me shoqet '99-she, - me dash me ta hy.

Se kush ka shkrujt i cik me lart qe "edhe mu me vijne shoqet e punes noten ne shpi dhe me sjellin letra" e ku di une.

Nuk them qe jo, se as te njof, as nuk kam si ta di, po duhet te pranosh qe ti qe shkru je rast i rralle, per te mos thene i papare.

Normalisht, ne boten ku jetoj une, robt qe kerkojne pune veprojne dites me diell, c.v.-te, Anglishtet dhe gjithe gjuhet e tjera dorezohen neper zarfa ne orar zyre - SIDOMOS NESE NUK DO TE KOMPROMENTOHESH

Krejt e kunderta jane ata dhe ato qe "dun muhabet".

Po nejse, une dua vetem qe te reflektohet mbi SUPER - PUSHTETIN e Top-Fiksit dhe perdorimin GUERRIL qe po i behet mediave qe tani ne prag-fushate.

Nuk fiton gje demokracia, e per rrjedhoje as ne te gjithe, nga kembimi ne krye te pushtetit i kastave imoralo-kriminale.

Nexho, bravo rrusho, ashtu duhet:

"Qellimi justifiko mjetin"

Ne rastin konkret kjo perkthehet:

"S'ka problem se Njesiti Guerril i Top-Fiksit te qerro pa gjyq pa gjo! E rendesishme o qe u zbulua nje 'skandal' i papame: Pango-Horrit i pelqeka p. dhe per ket qellim qeka gati ene te rreje i goce te shkrete duke i premtu se do dali gjys nudo neper panaire (ne Londer e, ne Berline, yhyy) tu majt lart flamurin kombetar."

Hajde scoop hajde, hihihi

 

 

 

Vetem nai katunar komplet i hum mund te skandalizohet sot nga "imoraliteti" i Pangos.

Orush,nuk skandalizohet njeri por kjo histori eshte skandal,sepse nje Minister ,nje profesor,abuzon me sexsin,pra ve perpara epshin e tij perpara rregullave te pergjithshme dhe korrekte per marrje ne pune.

Imoraliteti ,eshte gje tjeter ,sice the vete per kete Ylli Pango njihet.Por abuzimi me imoralitetin perben nje skandal publik,se Ylli eshte nje person publik,bile minister i nje qeverie qe manaxhon punet nepermjet ligjeve dhe rregullave ,dhe jo nepermjet ROCKES se Ylli Pangos.

Stdenti Shqiptar meso shume se dukesh fare i vogel me komentin!

E funit dhe do iki do flej, promise

Sa me shume e mendoj kete aq me shume me duket groteske dhe e shemtut.

E gjithe skena qe eshte xhiru nuk provo ASIGJO tjeter, pervec teknikave te gjuetise te nje njeriu me pushtet dhe pare si Pango.

Teknika te cilat mund te admirohen nga ca dhe te percmohen nga te tjere (duke u denuar, padyshim, ne publik nga te dyja palet), po qe s'kane asnje lidhje me abuzimin e postit.

Pango, tani qe po e mendoj, ka tall bythen gjithe kohen me ate gazetaren (ai muhabeti i Berlinit lakuriq eshte kulmi i gallates) me idene se me shpalosjen e pasurive (apartament + vile + shofer + ku di une se cfare tjeter) dhe ate te pushtetit (panairet, etj., etj.) do ti prishte menjen nji femre mendjelehte dhe ti fuste nji ashtu. 

E perseris, shumekujt kjo taktike mund ti ngjalle krupe, ashtu sic mund ti pelqeje shume te tjereve, pavaresisht se te gjithe, ne publik, do bohen mo katolik se Papa dhe None Tereza te marre bashkarisht.

Po nuk eshte kjo ceshtja joooo

 

  

 

perhere kam qene kurioz nqs kishin nanje pune tjeter kto te fiksit pervecse funksionin e kukulles.. 

ca dhelpre paska qene kjo gazetarja e? ne menyre per ta bere ate tjetrin viktimen e vetes, duhet te behej si viktima e tij: te lutem.. o xhaxhi.. uaaaa... uaaa mami bubureeeeeci... jo.. te lutem joooo.. jo joo... edhe ky bolja si manjak seksual "Aaaa... do te q.iiiii... do te q..iiiiiiii.... aaaaa... hajde ktu... une ty... aaaaa.. ca ke bere me... aaaa... do te q...iiiiiii.... si ke qene... aaaaa."..

e ik o spango futi nanje gote dhalle... muahahahaha

Po mer Artian po!

Ku e ke abuzimin mer daje!?

Ajo goca i ka shku ke shpia, noten dhe pa njeri, c'ja fut pordhes kot.

Po t'kishe moter ti, do ta keshillojshe ti shkojte punedhenesit potencial, burre beqar dhe me nam pisi, naten ne shpi e???

Kjo o procedura e "rregullave te pergjithshme dhe korrekte"???

Pasnej ca dmth "abuzon me seksin"? 

Po qe Pango eshte Minister dhe Profesor, ca dmth?

Me ca parametrash e gjyko seksin ti daje, me ato te kohes Dulles, apo te Haxhi Qamilit??

Une, e kam bo carcaf edhe me lart, por x ty ne vecanti dhe ata si ti po e perseris:

nuk shikoj ASIGJO te cuditshme apo te papame tek sjellja e Pangos.

Nje femer i erdhi naten ne shpi, ai e interpretoi "kjo po ma lu ashiqare" (dhe bo vaki shumica prej nesh me mrokllat ne ven kshu do ta kishim interpretu) dhe provoi.

Pike

Gjate tentatives per ti mush menjen ksaj perdori edhe titullin dhe hipotizoi perdorimin e fuqise ekzekutive per ti gjet ven pune.

Kjo eshte e vetmja gje x tu censuruar dhe x ket Berisha e qerroi (dhe mire beri).

Pjesa tjeter jane Guerrilasit e Top-Fiksit: NE EMER TE POPULLIT, OPS, MORALIT TE POPULLIT, JE I DENUAR ME ELEMINIM

flej rehat tashti po deshe

 

 

 

 

Nuk e mbajte premtimin! smiley

Kendveshtrim shume interesant, i yti, jo persa i perket "Ku e ke abuzimin mer daje!?", por persa i perket kesaj tjetres qe per mendimin tim e meriton thonjezen (dhe bold-in):

...une dua vetem qe te reflektohet mbi SUPER - PUSHTETIN e Top-Fiksit dhe perdorimin GUERRIL qe po i behet mediave qe tani ne prag-fushate.

Nuk fiton gje demokracia, e per rrjedhoje as ne te gjithe, nga kembimi ne krye te pushtetit i kastave imoralo-kriminale.

Sinqerisht, edhe qime e goglave të Pangos të ishe, do kishe arsyetu ma mirë.

Studenti, po qeke shuuuuume INJORANT! Po o injorant, o i trashe duhet te jesh! Te mbrosh Ylli Pangon edht e shash Fiks-Fare kur edhe Berisha e nxorri nga puna Ylli Pangon, qeke i trashe shume!

Po ne Itali spo mesoke gje me duket, se itali hesapi, korrupsion e injorance ka atje. Hajde me keto men ketej nga Amerika, kap ndonje femre qe te vjen per vizite ne shpi, se perfundon ne burg, edhe te mesojne zezaket te ndihesh si femer, edhe te vleresosh femren pastaj smiley

O Studento, ti nuk e ke keq. E ke bo muhabetin lemsh qe i je hudh fiksit, ama. Problemi eshte qe fiksi nuk e ka gabim qe e ka rregullu kete muhabet ne publik. Asaj qe ia kom friken une, eshte se sa gjojna te tilla ka fiksi qe nuk i ka bo publike akoma, por qe ben vaki i ka zgjidh privatisht. Se keto qe ben publike, mire ia ben, thuaj.

Mund edhe ta heqesh nga fraza jote "ben vaki"!

mamma mia...

mah ragazzi, keta te topit po behen me keq se programet "naif" te maria de filippit te canale5.

eshte per tu cuditur... sidoqofte, komplimente atyre qe realizojne FIKSIN ja arrijne per mrekulli puneve persa i perket manipulimit te mases... shyqyr qe alla fine mjafon un minimo di senso logico (duke e lene me nje ane amoralitetin e ministrit!)  per te kuptuar se ketu i fatti non son quelli che sembrano!

poveri noi c'na ka rene per his.

O rusho ,Ylli nuk ka bere sex ka ngacmuar sexualisht,duke ofruar punesim , e para kjo , e dyta ,ku e gjen te drejten nje ministeri te ofroje nje pune,privatisht,ne shtepine e tije?

Shiko kur bisedon mundohu te jesh pak  i matur ne fjalor,dhe mos mer shembuj motra apo vellezer, kur s`me njeh,..une skam moter..Ti mire i ke nga shtepia ato robte e tu ?

 

 

Kush ja ben bilancin e femrave Ylli Pangos gjate ketyre kater viteve qeverisje .... paramando qe kishte mprehur dhembet dhe per 4 vjet te tjera !!!... Cudi pjestaret e kabinetit Berisha nuk qenkan """"TE TREDHUR"""" ...

Kemi shume skandale te tilla ne Shqiperi , mbaj mend ate te profesorit te turqishtes ,por me vjen vertet keq qe gjithcka mbyllet ketu dhe jo ne """GJYKATE"""" !!!!

 

gjykata!!!!!! burgu!!!!!!!! litarin, pushkatim, internim....

o milet cfare shkelje ligjore ka bere Ylli? Nuk zgjidhen me burg, litar apo plumb kjo pune, me dukeni me keq se talibanet e hasbullave te ajatollave. Kete e zgjidh shoqeria dhe jo ligji, por ne nje shoqeri te semure si e jona fillojne e dalin talibane e hesbullaheve te ajatolleve qe kerkojne qe problemet e moralit ti zgjidhe ligji, burgu, plumbi dhe litari.

Kete e lexova diku ne internet ,pra seshte e imja.

 

Bir Sali i nenes ke te qaj me pare , njerin e ka hajdut e tjetrin e ka kurvar

Kete e zgjidh ligji, Toko, e keqja eshte se i njejti term ligjor qellon per kete manjakun, sic qellon edhe per ate ministrin tjeter te Berishes, Mediun. Abuzim me Detyren quhet.

Ka nje loje, qe quhet "Kush gjen konspiracionin me te besueshem". Per te tilla lojra psh, Kothi me Nexhin, si tipa qe e pine kafen me vipa, te grijne, jane te papame. Sidoqofte, hipoteza ime eshte se Pango ka nderhyre per parkingun e Topit tek Marubi, dhe pas nje nderi te tille ka menduar se i ka ne xhep, dhe nje zot e di se cfare mund t'iu kete kerkuar. Por Sajmiri me Doktorin, si Pangoista qe jane dhe vete, qe ia kane pasur kete qe prej dates 11 shkurt, kane vendosur t'ia nxjerrin kur ky mund t'i kete shtrire kembet tek jorgani i Topit. Ose me e keqja, eshte qe pasi keta perdoren krahun e shtetit per te spostuar Marubin, po ia fusin sa krahu edhe vete shtetit.

Ylli eshte i pafajshem. Normale, e kishte diten te ngarkuar shume, mbledhje, dreka , konferenca, eshte minister tjetri, s'eshte kot. Tani ca faji ka ai qe segmente te caktuar te ish-sigurimit i cuan Nafijen ne shtepi. Ai nuk donte por nafija kishte insistuar, e kishte kercenuar ne tel. kishte marre peng shoferin e tij dhe e kishte detyruar ta conte te shtepia e ministrit(me fal te vila e tera e tij), atje kishte shkelmuar deren dhe i ishte hedhur Yllkes siper. U mundua ta zhvishte me zor por Ylli si burre me namuz dhe i pergjejgshem per postin qe ka i rrezistoi deri ne fund ketij provokacioni te ulet alla stalinist. Berisha beri gabim qe e shkarkoi yllin pa pritur dhe papandyer. Po i bien ne qafe kot , Yllit, Mirit , Lulit dhe te tjeterve.

 

Kjo biseda shume e cuditshme, ish-ministri nuk ditka te lidh dy fjali ne jeten e perditshme. Nejse.

Persa i perket Pangos, ky eshte nje qen tjeter i qeverise Saliniste.

Nje e njojtura ime, incidentalisht juriste, ishte duke aplikuar per nje pune ne ministrine e tij. Sic duket ky i shikoka vete aplikimet?!? E therrasin kete qe do ta intervistoj ministri.

Kur shkon aty Ministri e pyet nqs ka te beje me filanin, nje hero populli i Shqiperise qe ka vdekur ne kampin e perqendrimit ne Mauthousen, Austri gjate luftes se dyte boterore. Po thote kjo vajza, eshte xhaxhai i tim eti. Epo i thote edhe Pangua, ti nuk mund te punosh ketu se je nga familje komuniste.

Ja keto jane turpe gjigande qe te lene akoma me me shume shije te keqe sesa mardheniet e tij me cupelinat.  

 

Imagjinoj nje nga ata burrat e atyre grave, vajzave, te tjera qe ka punesuar Pangoja, qe i thote te shoqes : "Po he si dole ne panair?"

Mire dola o zog kurve - por ekspozeja nuk ishte vetem 9 cm

Imagjinoj nje nga ata burrat e atyre grave, vajzave, te tjera qe ka punesuar Pangoja, qe i thote te shoqes : "Po he si dole ne panair?"

hahahahaha

Edhe une kete mendova... Ato qe punojne ne kete Ministri duhet ta kene kaluar me sukses kete testin e Pangos... Ca turpi...

Fiksi eshte per tu pergezuar, minister qe nuk din te rregulloje punet e veta, mendoje sa eshte i zoti te drejtoje nje ministri.

Pango ngjan me ministrat Anglez, te njohur per terheqje nga seksi.

E kunderligjshme eshte biseda telefonike e bere publike, nuk mbulohet nga asnje ligj.

 

 

Si ore ngjaka me ministrat Anglez?  lloj-lloj justifikime idiote tani. Eshte tjeter jeta private dhe c'fare ben jashte punes zyrtare dhe tjeter gje te perdoresh rolin qeveritare te kerkosh seks! Ha burg ne Angli demshperblimi shkon ne qindra mijera euro. 

•For the most serious sexual assaults, not including rape  – from 10 years to life in prison.

Liqeni pa uje, shko hap fjalorin e meso si perkthehet "assault."

Me cuditi fakti qe si nepunese e Ministrise do te duhej te expozonte me bikini ne panaire.... Eshte e mundur??

O Zot ky eshte kulmi!!!!

Si more qenka ylli i pafajshem. Fakti qe ai ka qene i "provokuar" nuk e shkrkon ate nga pergjegjesia e madhe qe ka si MINISTER.

 Nuk po flasim per nje njeri te zakonshem i cili mundte justifikoje nje veper pernale te kryer ( sic eshte ajo e ngacmimit seksual per shkak te detyres" apo ajo e "kryrjes se marrdhenieve seksuale me dhune&quotsmiley se eshte provokuar nga "viktima"

Ky juastifikim dmth provokimi NUK VLEN per nje MINISTER sepse ai duhet te kete integritet.

E verteta eshte se zoti pango e ka tejkaluar kufijete dhe nuk eshte provokuar aspak,pasi VAJZA e PARE ka qene shume e qarte, dhe nuk ka dashur ta merrte vendin e punes ne menyre korruptive por pasi e njihte Z pango si ish profesor te saj. Nga ana tjeter ajo ka qene vetem realiste sepse e ka ditur shumi mire se sa e veshtire eshte ne shqiperi te punesohesh ne administraten publike ne rrugen e procedurave ligjore. Eshte e pamundur sepse ajop ka muaj pa pune dhe kerkon ndihmesn e ish profesorit te saj.

Por profesori nuk ndihmon pa gje. Si puna jote ka shume a me kupton. JO zoti pango nuk ka shume se vazja eshte  pergatitur

Po nejse ai manjak seksual duhet te burgoset ne te kundert shqieria jone e dashur qe e duam aq shume nuk do te behet kurrre shtet i se drejtes .

 

kaq kisha

turp turp turp

sa per fiksin ai nuk ka dhunuar asnje privatesi te ministrit sepse ai vete e ka ngaterruar POSTIN E  TIJ PUBLIK me deshtimet dhe kompekset e tij seksuale (private)

 Vetem nje jave mbas hapjes se museut per viktimat e komunizmit ku Ylli ishte organizator dhe protagonist.

Ajo çupka, po te mos kishte qene gazetare, do ti kishte hequr vete xhinset.

Ylli eshte goxha burre dhe fermat ben mire qe i pelqejne por duhet ta kishte marre parasysh qe mbas hapjes se museut ...nuk do tja linin gjate...

 

Po pra, nje jave pas hapjes se muzeut ish komunistet i futen Pangos nje vajze qe e perdhunoi dhe e zhburreroi. Ah te keqen e mendjes.

Nuk ka lidhje me muzeun fare kjo pune. Ky eshte nje veprim shume i rende dhe nuk justifikohet as me muze as me karnavale ...

Kete duhet te kuotojme ne shqiptaret mos ti shmangemi thelbit te problemit duke kaluar ne gjera te tjera qe kane apo skane lidhje nuk ia ndryshojne permbajtjen e e problemit

 

 Shuhet Ylli i Berishes
Ministri i qeverisë Berisha, i duarve të pastra, mmoralit dhe shtetit ligjor, Sali Berisha feat Ylli Pango.

 

http://www.facebook.com/group.php?gid=54077884819 Ja edhe Grupi i Ylli Pangos në Facebook, për ata që kanë llogari atje.Është edhe videoja e plotë....

Sa per te "provokuar" dicka smiley

Gjate pauzave te shfaqjes se videos "klandestine" nje nga drejtuesit e Fiks-Fare, "Doktori", nxjerr nga poshte tavolines "si pa dashje" nje flamur te vogel te PS-se !!!!

Tani mos m'u versulni se s'me mbajne kellqet smiley

Po ta analizojme me qetesi rastin ne fjale, do te thoja se rreth 90% e meshkujve do benin ose do te donin te benin si Dr. Prof. Pango. Kjo eshte nje e vertete e pa mohueshme dhe jo vetem shqiptare. Kuptohet qe ne te gjithe boten keto raste kur zbulohen denohen pasi shoqeria boterore nuk e pranon nje moral te tille. Nga ana e tij Prof Pango qe ne rinine e tij ka pas qene mesuar me kete lloj vesi te themi, pra me nje poligami te theksuar seksuale, ku me nje femer nuk shkonte me teper se dy here maksimumi. Ndersa ne rini keto pune i bente pa joshje materiale, me vone do te shfrytezonte cdo mundesi qe ta jep leku apo pozicioni zyrtar (pedagog, analist, psikolog e deri minister) per te vazhduar hobin e vjeter. Fenomeni Pango hyn tek rastet e ralla te urise seksuale qe perfundojne ne te shumtat e rasteve gjithmone me sukses. Ajo qe te le shije te keqe eshte se nga njera ana propagandohet fort per ngritjen e femres ne pergjegjesi, apo ne poste te barabarta me meshkujt, dhe deri ketu nuk ka asgje per tu kritikuar. Por kur shikon se neper dikastere apo institucione te tjera publike, por edhe private kemi vajza/femra te reja dhe te bukura (ne shumicen e rasteve pa eksperience pune) qe kane marre poste drejtuese dhe nga ana tjeter kur jane emruar kane kaluar nga filtri i ministrit apo titullarit perkates, sinqerisht bie poshte sllogani i afrimit te seksit te dobet ne drejtim., pasi po e ke henger ate corben e prishur vetem per te vjellur tere jeten ke!

 

Doktori dhe sajmiri mund te paguhen rregulisht nga PSja. Por perseri  KJO NUK E FSHIN TE VERTETEN 

 

Po te jete i zoti sla le te nxjerre te verteta per Politikanet e ps ka nja 10 media te kontrolluara me duket

 Maliq në këto raste ndryshon qytetaria dhe përmbajtja, kur tenton të përfitosh nga posti është edhe 100% e sigurt se nuk duhet të ketë vënd pët tipa të tillë

Kush tha qe Shqiperia nuk prodhon asgje...Shqiperia rrit dhe kultivon koketa qe ruhen e mbrohen nga shteti, jemi kryeqendra e botes ne kete drejtim... shtetet e tjera duhet te vijne e te marrin eksperience nga ne

Nuk mund t'i behet reklame turzimit shqiptar me koken e Deas (se vjedhur), perjashto faktin nese kjo e fundit del me rroba banje...

Sipas te gjitha gjasave"

1- pritet te behet nje denoncim ndaj Pangos per ngacmime seksuale dhe shperdorim detyre. Prokuroria do t'i kerkoje Kuvendit heqjen e imunitetit te Pangos.

2- Pango nga ana e tij do hedhe ne gjyq Fiks-Fare per shkelje te jetes private (pavaresisht se eshte person publik, ka imunitet dhe nuk mund te pergjohet pa lejen e Kuvendit).

Ndoshta e gjithe kjo histori (qe krejt rastesisht u transmetua pas sulmeve te ashpra qe Meta i beri Rames ne Shkoder), mund te jape nje rezultat: Personat qe kane pushtet (te cfaredo rangu) te mbledhin kallaballekun e te mos abuzojne me te, dhe Fiks-Fare (alias TCH dhe te tjere TV) te heqin dore nga "lincimet" publike te njerezve dhe abuzimi me pushtetin mediatik.

Kane rene "deshmore" te ... burra shume me te rende se Pango. Billi psh.

Kush "lufton" shume me shpate, prej saj e gjen belane - tha.

 Fshati digjet kurva krihet, po fajin ja u a ka TCH qe ju nxori te palarat juve, e po ca behet ne kete vend, ore mire qe eshte edhe TCH se shteti sfunksionon, kushedi se sa goca do ishin, dhe jane, detyruar te kalonin nga krevati i Pangos per hallin e madhe sot ne shqiperi, punen! dhe mbijetesen

i uroj fiksit suksese ,per keta plehra si ku pango nuk ka rruge tjeter,nuk eshte puna qe ky ministri ka bere nje gje qe ne te tjeret nuk do ta benim por pozicioni qe ka nuk ja lejon keto perverslleqe.

jashte teme: u detyrova qe te dal me nick-namme tjeter pasi adminet e peshkut ma kane bllokuar llogarine,te shkume te harrume.fcb.

Diskutimi ne Peshk vazhdon ti beje corap faktet.

E para njehere, per mendimin tim, nuk kemi te bejme me nje rast ngacmimi seksual per shkak te detyres.

Kjo per arsye se vajza ne fjale 1) nuk ishte ende e punesuar dhe 2) nuk ishte as ne nje interviste pune formale.

Ngjarja qe ka provokuar reagimet, ajo ku Pango i thote "hiqe bluzen" etj, ka ndodhur ne keto rrethana:

1) Ne mbremje, jashte cdo "orari zyrtar" te mundshme e te imagjinueshem

2) Ne shtepine private te Ylli Pangos, i cili, dihet nga te gjithe se nuk ka familje, pra eshte beqar

3) Vajza ka shkuar atje e pashoqeruar dhe pyetjes se Pangos 'a te pret njeri' i eshte pergjigjur 'jo'.

Situata eshte e pakta ambigue; rrethanat e saj lene vend te bollshem per tu keqinterpretuar.

E dyta, ndonese mund t'ju duket skandaloze, une mendoj se nuk kemi te bejme as me nje rast dhunimi (apo edhe thjesht ngacmimi) seksual te thjeshte, pa lidhje me detyren.

Kjo per arsye te faktit se episodi qe na u servir eshte kurth i mirefillte.

Pra vajza ne fjale eshte nje aktore, e cila ka per qellim te provokoje tek Pango nje reagim te caktuar, te cilin do ta filmojne dhe do ta perdorin pastaj politikisht.

Ne kete sens, ne, si publik, nuk e dijme sesi apo me cfare mjetesh apo gjestesh kjo goca e ka provokuar Pangon.

Ne nje rresht te teksit do te gjeni nje fjali te tille 'ua, e paskam te zberthyer - per kemishen - sa turp...'

E thene kjo, Pango mbetet i censurueshem pasi ka shprehur mjaft shkoqur me sjelljen, gjestet dhe fjalet e tij, nje "filozofi" jete apo pune, si te doni, te paperputhshme me ate te shoqerise sone.

Fjala kyce ketu, qe asnjeri nuk e ka komentuar eshte GUXIM.

Disa here ministri, profesori, por mbi te gjitha qytetari Pango i thote vajzes 'duhet te kesh guxim, qe te ecesh ne jete'.

Guximi per te cilin e ka fjalen ai eshte dorezimi seksual, pra prostitucioni fizik dhe intelektual i vetes, per te bere karriere.

Shprehja e qarte dhe e hapur e kesaj "filozofie" besoj se eshte bere edhe shkak kryesor i pushimit nga puna.

Nga kjo pike mund te nisemi dhe te diskutojme me ore e me dite mbi ata dhe ato qe prostituohen perdite ne vendin e tyre te punes perballe shefave te tyre, intelektualisht, ndoshta, me shpesh sesa fizikisht, per te ecur perpara ne pune e ne jete.

P.S. -

Artian, nuk ta kisha me te keq ate shprehjen, por e lexoj tani dhe eshte ne fakt i cik e forte per sensibilitetin tone, ndaj edhe te kerkoj ndjese.

 

 

 

 

 

a do t'ju perlqente juve, qe kur te shkonit te kerkonit pune diku ne administrate, ai pergjegjesi atje te te kerkonte trupin ne kembim?
Eksperience;;; 1- Ne 2001 sapo kam ardhur ne Tirane - halb provincial dhe kur punet nuk po me ecnin fare nje rob, me dha nje keshille;

Ketu ne Tirane, ne administrate femrat jane k. urva dhe burrat hajdute.

per 3 vjet nuk i besova dhe punet e mia kane ecur keq e me keq. Por pasi u ambjentova e kam respektuar kete keshille maksimalisht.

Konfidencial;  2- Para nja nje viti - njoha nga afer nje personazh te fiksit- ia kishin shkaterru jeten - por jo moralin. -Njeri i drejte i rrepte e mjaft i arsyeshem dhe i sakte (bente perjashtim nga rregulli) .

Por I kishte "hyp shteti ne shpine" - te gjithe ashkpuntor te fixit.

Ai mi ka pershkruar te gjitha historite dhe kurthet qe ngrinin keto femrat e guximshme te fixit.

 

Jam e tmerruar nga burrat që dalin lakuriq,

Jozefina Topalli, sot ne kunvendin e shqiperise

i kap per zhelesh ajo smiley hi nexh

smiley

Se mu kujtu, Pango tek fevziu nje nate me pare se te shfaqej videoja, mua per vete mu duk krejt i dhjere. I mbaruar fare, shikoni ca fytyre e pezmatuar

http://www.tvklan.tv/emisioni.php?id=245

Qe ne fjalite e para, thote me kane kercenuar gjer ditet e fundit, qe te jap doreheqje

Hi Flok, ligjerata e Jozefines ishte horror me vete.

lexova fillimin vetëm të kësaj pjese mbrëmë. nuk kishte ende komente.

sot që pa gdhirë pash 111 komente. nuk i kam lexuar akoma. e pa mundur të mos përsëris dikë por po provoj.

për adhuruesit e krahasimeve me të kaluarën.

edhe shoku enver ishte shumë i shqetësuar nga kjo plagë borgjeze. bëri goxha për ta çrrënjosur nga koka e njeriut të ri por nuk ja doli dot. ai i tridhte meshkujt, femrat i çtridhnin.

duku mos patur një shtyp të lirë, plaga nuk dukej por kjo nuk do të thotë që nuk ekzistonte.

shoku enver, plagosësit, zyrtarë të lartë të partisë e shtetit i transferonte në detyra të tjera shpesh me ulje. është e asaj periudhe thënia : sa burra ka ngrënë g0pi nuk i ka ngrënë topi (ai i luftës).

 

për adhurusit e komploteve.

komplot i TCh kundër berishës.

po sikur të jetë vetë berisha shtytësi për të larguar vëmëndjen e opinionit publik nga çështja vërtet e rëndësishme ajo e bukuroshit të gërdecit ?

 

 

Njerez qe s'kane respekt as per veten, as per profesionin e tyre. Por e verteta eshte qe s'eshte vetem faji i tyre por dhe te atyre shushkave te cilat kane ushqyer nje sjellje te tije. Nuk kuptoj sesi gjejne paqe me veten duke shitur trupin ne kembim te nje pune...TURP!

Se dyti, s'do doja te isha ne vendin e atyre femrave qe punojne ne sherbimin e tije; lindin goxha pyetje ne lidhje me formen ne te cilen jane punesuar aty.

Se treti, kritike goxha e rende indirekte ndaj sistemit arsimor dhe politik ne Shqiperi:

1. Po nxjerr me teper te dipllomuar sesa je ne gjendje t'i punesosh me pasoje prostitucionin per nje cope buke.

2. Pushtet politik= seks. Edhepse kjo s'eshte gje e re.

Bravov "Fiksi" sepse eshte nje nga emisionet e pakta ne Shqiperi qe mundohen te tregojne realiten ashtu sic eshte dhe pse shume here nuk kuptohet nga masa ashtu sic duhet. Puna sensibilizuese e programit "Fiks-Fare" eshte shume per tu lavderuar. Aty tregohet e verteta lakuriq sic eshte dhe shqiptaret(shumica doja te thoja) nuk arrijne te kuptojne se ku gjendron thelbi i problemeve.

Ketu tek "Peshku" mund te qash dhe te qeshesh kur lexon komentet e shume veteve. Te qeshesh per budalleqet qe shkruhen dhe te qash per ate nivel te ulet intelektual te disa prej "peshqeve".

Qe Ylli Pano ka abuzuar me detyren ajo eshte mese e qarte dhe jane organe te caktuara ato qe vendosin rrjedhojen e ngjarjeve te mevonshme. Qe "Fiksi" akuzohet nga disa ketu, per metoda ilegale per te ulur dinjitetin e kujdo, qofte dhe Minister, eshte pa vend. Ajo vajza qe i shkoi ne shtepi Panos nuk i vajti me zor se donte ajo, por vajti sepse ashtu e donte Ministri. Nuk mund te flasim per provokime te vajzes se nuk del ne pah, por dhe po te ishte ashtu duhet te ishte Ministri ai qe nuk duhet te pranonte qe ngjarja te ndofhte keshtu. Ai nese do nje person te punesoje, le te caktoje persona te tjere ne Ministri(Ministri vete nuk merret me punesime njerezish) dhe ta beje zyrtare. Ai nuk duhet ta bente kete ne ambiente private. Ketu del dhe thelbi i shkeljes se detyres qe kabere ai. Ketu nuk flitet per ambicjet seksuaje te tij se kjo eshte individuale. P.sh. nese ai do te kishte njohur nje femer diku, lokal apo ne rruge dhe e ftonte ate privat ne shtepi, ketu nuk do te kishte ndonje gje per tu diskutuar dhe sesi vepron ai per ta shtene ne dore femren eshte ceshtje private. Por ceshtja eshte se ai po shfrytezonte ceshtje te punes me ate private. Dorezimi i dokumentave duhet te behet vetem ne dikasterin perkates dhe jo ne shtepine e drejtuesit te dikasterit. Pastaj menyra sesi veprohet, duke i bere presion psikollogjik per te marre nje vend pune, si duhet te veproje femra, eshte ne kete rast e denueshme.

Ky me emrin Studenti Shqiptar qenka nga ata lloj "studentash" qe kallep hyjne ne shkolle dhe po ashtu dalin nga ajo. Por dipllomen e marin duke paguar dhe ne fund jane "te barabarte" me ata qe e kane marre shkollen me aftesite e veta. Ky ia fuska kot se nuk e ka idene fare se cfare flet.

Ky demaskim mediator i nje Ministri eshte vertete per tu lavderuar!

Bravo "Fiksi"!

Vesa,

Njeriu kur eshte ne hall apo veshtiresi ka spiunuar mikun, ka treguar sekretet e ka bere shume e shum,e gjera te tjera qe ne kushte normale as nuk do ti kishte menduar. Perfytyro nje vajze te re, te fresket e te bukur, qe do te caje ne jete, dhe nga ana tjeter menaxhere, drejtore, titullare, ministra, kryeministra, bosa, qe te ofrojne kariere dhe mundesi punesimi kundrejt nje akti seksual. E pra per nje cast femra edhe mund te bindet per te kembyer trupin me vendin e punes, aq me teper kur edhe mashkulli nuk eshte i neveritshem. Une po te kisha qene femer dhe me ambicje per te zene nje pune te mire do e kisha bere me Pangon, por kurre me Berishen. smiley)

sot dègjova diçka interesante....drejtori i fiksit ishte shprehur se pèrpara se tè shfaqte filmimet...shumè ministra ishin interesuar pèr tè marrè vesh se pèr kè bèhej fjalè,me qè kèta tè fiksit kishin lajmèruar 1 ditè mè parè pèr njè skandal tè madh me 1 zyrtar tè lartè....hahahahaha mè vjen pèr tè qeshur kur i mendoj tè gjithè para ekranit tek dridhen....po tè gjith qeflinj çokollatash kèta tè mèdhenjtè more aman??!!!!

Nuk mbrohet kurva me ate shprehjen e famshme,qe kur e pa i shoqi nga brima e  celsit,dhe burri i tha "te pashe,te pashe",kurva iu pergjigj:

"o burre ,te genjen siri ,ja mu qorrofshin syte qe te genjen syri"

"Makinacion mediatik" thote kurva, Pango!

 

me siguri keta te fiksit do te kene kerkuar para per presion

Askush nuk po e mbron Pangen, mirepo edhe menyra se si shkarkohet, e menyra e terheqjes zvarre drejt kurthes plus tjera gjera qe ne nuk kemi pare se si mund ti kete aktruar kjo gazetarja k*rve qellimi i paramenduar i se ciles ka qene ngacimimi seksual edhe reakcioni - normal -  i nje mashkulli hetero!!! Njelloj do kishin reaguar edhe 90% te burrave tjere ne bote, beqare apo jo!

 

LI, une nuk jam nga Shqiperia, nuk kam votuar as nuk kam te drejten e votes, e as nuk di se ciles parti i perket ky baloshi,  pra un flas prej nje kendveshtrimi krejt apolitik!

Prap, nuk me pelqen kjo metoda shoveniste E Fiks Fare, edhe kta meritojn denim per shantazh dhe provokim te ngacimimit seksual!

Tani duhet te shikohen dhe llogariten sa probleme, zenka dhe ndarje do te kete ne rradhet e administrates se Ministrise se Kultures. Neper shtepite e te punesuarve do te kete filluar diskutimi i aftesise se marrjes se vendit te punes dhe per ata qe nuk jane ne dijeni sesi kane vajtur punet, do te fillojne dhe te dyshojne tek grate e tyre. Filloi gallata ne Tirane!

Metoda e zbulimit te incidentit nga TCH eshte e njohur ne perendim,keshtu qe fiksi eshte ne rregull,pastaj dihet qe Tch shkon atje ku ka "tym" dhe ku ka tym ka edhe zjarr"

Tjetri kapet me presh ne duar ,dhe thote jooooooooooooo me kane vene ne kurth.!!

Ore ju te Pangos i kini syte ne balle ju apo jo ! 

 

 

o artian ti me duket se jeton ne nje bote tjeter mer ate flamur . ku ke pare ti qe te te futen ne shtepi me kamera e te te provokojne .                    ne shkoder thojne nje fjale   ma i zi gergasi se dorasi

Se pari ai nuk ka bere asnje shkelje ligjore. As ka vjedhur as i ka sjelle sjelle dem shtetit me kete "shperdorim detyre"  Ishte jashte institucionit zyrtar dhe jashte orarit te punes  kur ja lypi asaj vajzes.

Se dyti eshte teper imorale. per nje minister dhe duhe shkarkuar. Ne fakt po te kishte pak cipe duhet te jepte vete doreheqjen. Por ne shqiperi cipa ka plasur me kohe. Turp.... nje google te shpjejte ne news bera dje dhe kudo thuhej ministri ishte pushuar ( fired) per mardhenie seksuale. Ne boten e qyteteruar ndodh qe  ne keto kushte ministri jep doreheqjen. eboten e talibaneve ndodh qe ministrin e burgosin apo e vrasin me gure. Tek ne pushohet nga puna Jo me kot ka thene Xhaxhi Ramiz

"Ne jemi as lindje as perendim"  smiley

Se treti ku eshte Kotherja per ndonje teori konspiracioni ? si ndodhi???.... pse ndodhi ?????, kush ja beri???? si ja beri??????  Se ne fakt keto ndodhin kudo ne shqiperi, jane normale,  por perse e hongri Pango kjo do gjetur arsyeja

si ndodhi???.... pse ndodhi ?????, kush ja beri???? si ja beri??????

nuk ja ka bërë njeri. ai donte ta bënte.

Gjykata merr vendim dhe pushon nga puna nje funksionar te rangut lart, per motive imorale.

Funksionari- Ju lutem zoti gjykates, pse po me denoni per imoral, nje kohe qe dihet se e bejne te gjithe?

Gjykatesi - Nuk te denojme per imoral, te denojme se je idiot. 

Disa flasin ketu kot fare, ose se pse nuk dine te gjykojne ose se aushtu au do puna.

Si p.sh. Komenti nga Braveheart22:

"Askush nuk po e mbron Pangen, mirepo edhe menyra se si shkarkohet, e menyra e terheqjes zvarre drejt kurthes plus tjera gjera qe ne nuk kemi pare se si mund ti kete aktruar kjo gazetarja k*rve qellimi i paramenduar i se ciles ka qene ngacimimi seksual edhe reakcioni - normal -  i nje mashkulli hetero!!! Njelloj do kishin reaguar edhe 90% te burrave tjere ne bote, beqare apo jo!"

 

Si mund ti thuash asaj gazetares k*rve? Ishte ajo qe i tha atij se ku do te takoheshin? Ishte ajo qe donte ta fuste ate ne shtrat apo e kunderta?

Ketu ngaterrohen gjerat. Duhet kuptuar se Pano po shfrytezonte postin qe ka per te arritur ne ceshtje private. Nuk eshte flaja nese nje burre do ti perballonte dot nje joshje nga ne vajze apo jo. Ajo nuk po e joshte ate, por ishte ai qe po ia kerkonte. E thashe dhe me siper, nese Pano do te kishte njohur nje femer ne kushte private, atehere eshte puna e tij se cfare ben me jeten e tij private. Por ketu nga ana e tij po kerkohej nje nder per marrjen me pune, te shperbleheshe me permbushjen e deshirave private te tij.

Nuk besoj se ka njeri qe thote Pango nuk e abuzoi postin - as vete Pango s'e pohon dot ket. Po t'i lexosh njerezit, t'a thone, po ti kapke vetem nje fjali ktu e aty me duket se komentet e studentit s'e mbrojne aspak sPangon.

Ma merr mendja qe procesi i intervistes per pune neper gomone eshte ndryshe, po une jam dhe kam intervistuar per pune shume here ktej nga ana tjeter e detit, dhe asnjehere nuk e kam marre intervistuesin ne celular ne darke. Madje ketu s'te japin as numrin e zyres qe mos t'i shqetesosh (t'a thone shkoqur: NO PHONE CALLS), i con dokumentat ose me poste ose email.

o ju moralista, mjaftista, fiksfarista, e komunista, jam i sigurt se edhe ju te ishit ne rastin e pangos, edhe une bashke me ju, do ta kishim bere nje gje te tille! po ishte gjith ai president i hamerikes, i martuar dhe vajti e leu biskoten, tha dhe para tere botes,-jo un skam bere gje!  ne shqiperi te gjithe politikanet ashtu jane, dihet ajo pune. por reagimi i qeverise eshte per tu vleresuar. tani per moral skam nevoje tju degjoj juve, po iki i fus nje lexim biblik po qe puna!

Aman mi Lefti, si me krahason Spangon me Klintonin?!?!

Klintoni nuk shfrytezoi detyren. Nuk morem vesh te pakten qe ti thoshte Monikes, shkepu me mu qe te te jap punen.

Kurse Pangua, po shfrytezon postin, qe ia kemi besu (teorikisht te pakten) ne si popull per te lyer biskoten. Ketu qendron turpi dhe jo te fakti se do seks Spangua

Inerum Artian...Nuk duhet marre me nxitim .Sot ne bote keto lloj problemesh kne ndryshuar pozicion. Psh del vete ministri dhe kap nje gazetar investigativ dhe i propozon te luaje nje skene , se si i kultures qe eshte ka per qellim te mesoje "STUDENTET" si te behen gazetare me kulture.  Edhe gazetari behet studenti famshem edhe ministri nuk heq dore nga mesimdheniaPastaj dhe Shqipria nuk do mbaje tere jeten Studente koqe ose injorante . Do perkarin keta njerez moralin e ri te "Qeverive se Sherbesave" te dale nga kushedi cfare lloj GOPI .Po ta shikosh hoolole =holle nuk ka faj PANGO ...po gjith fajin e kane ata te FIXIT qe s'dune te mesojne te bejne emisione me kulture parangallesh . Te kisha qene une k/minister,  qe me hapjen e gojes ne takimin me Cashkun ,do ta kisha marre ne telefon dhe do ti kisha komunikuar PUSHIMIN. Ai eshte nje monster edhe fizikisht dhe ketyre lloj tipave perendia u jep mend MES e POSHTE. Gjithsesi kjo lloj Qeverie  pervec arrogances dhe nofullkatroreve me mend deri ne gryke, i shtoi edhe nje element te ndieshem te perfaqesimit te "ministrave pa rryp poturesh"

Si mor Left do kishe bere te njejeten gje edhe ti? Keshtu do i merrje njerezit ne pune edhe ti? Pse mor Left po te te vije ndonje prostitute nga ato qe kan pas ndenje poshte ures se Lanes dhe te te kerkonte pune ne ministri duke te te hap komet do pranoje ti?

Cjane keto budallalleqe qe thoni .Ai ka shfrytezuar postin ne menyren me te poshter e me te neveritshem.Kur e pashe videon me erdhi turp qe kam jetuar ne nje qytet me kete manjak seksual.Pastaj mos u turrni ta mbroni se ate nuk mbron dot as Fahri Balliu .

Mos qeshni me mua por tani i rashe ne te. Pasi lexova maskarelleqet e atij gomarit, lexova dhe komentet tuaja. Mire e bukur, trecereku i mesazheve thoshin : po nxirreni more yllin. E une hajvani e merrja sikur ju kerkonit te shihni ate gocen, se keshtu i themi neve : o ylli, a do te vish per nje kafe? Eh mire, mezi po prisje ndonje link ku te shihja yllin. Kur nga fundi i postimeve, shoh njerin qe me solli ne vete: ne fakt behej fjale per Ylli Pangon!!!

Booooooooo te lexosh 15 minuta e te mos marresh vesh gje, vetem mua me ndodh kjo pune. E nejse. Ylli Pango eshte nje rryp kaishi qe do qeruar jo vetem nga ministria por dhe nga mesuesia fare. Palaco njerez. Berisha ka bere shume mire qe e ka nxjerre jashte me shqelma, por kjo pune nuk duhet ndalur ketu. Prokuroria e pergjithshme duhet ta marre ceshtjen ne dore dhe Ky Pango duhet nxjerre ne gjyq, nje burg te mire dhe t'i vijne mendte. Ky dhe gjithe palacot mizerje qe s'gjej fjale per ta.

Sa per nderhyrjen e Fiksit ne kesi punesh, me vjen keq per ca mbrojtes se jetes private por KJO NUK ESHTE JETE PRIVATE ! Eshte jete publike, sepse zoteriu po flet per nje post shteteror qe paguhet me parate e shqiptareve dhe nuk po flet per nje goce qe e pa ne autobus dhe i tha, hajde ne shtepi se ti po me pelqeke shume.

Se c'ben Ylli Pango ne jeten e tij private, kjo s'me hyn ne xhep. A fle ai me fqinjen apo jo, as me prish pune. Por kur Ylli deshiron te kaleroje femrat e Tiranes me parate e mia dhe tuajat, atehere qerohu qe aty, dhe ndale vrapin ne burg.

Si i ndodh ketyre te djathteve gjithmone, nje here Lesi tani Pango po na del e majta me e shenjte se Papa se me nudo nuk del, keta ia kane lane Rames smiley

Nuk po me duhet ndonje tmerr apo fundi i botes.Keto gjera ndodhin kudo ne bote, e pastaj jepen e kerkohen doreheqje behen hetime kerkohen falje publikisht e mbi te gjithe mbas 3 diteve harrohen...

.....e vissero felici e contenti....

 

 

Ceno, po pritsha tu tregojshe me i ashper, me i inidinjum...  smiley    shum je zbut...

Cer shprehje e fuqishme, me ngjy biskoten, edhe anglisht tingello fuqishem, "to dip the cookie", peshku eshte thesar.

Sa per Bill amerikonin, tjeter muhabet ai; numuri i grave amerikone qe e kane zili Moniken duhet te jete me 7 shifra mer...

Emo, ke bere ndonje research per keto 7 shifrat mo, apo e ke keshtu si "shprehje" artistike?

Po te lesh menjane faktin qe Billi ishte president i USA-ve dhe Yllua ishte minister i qeverise shqiptare, fenomeni eshte i njejti.

Ti 'Detar', bashke me 'Piratet' e tjere qe shkruajne ketu, duhet te zbrisni me shpesh nga anija se e keni humb i cik kontaktin me realitetin e sterese.

smiley

Ne Tirane, qe ta dini edhe ju lundertaret e shtate deteve, ka me dhjetera mijera martesa per interes, marrdhenie seksuale jashtemartesore per interes, marrdhenie seksuale rastesore per interes, pa llogaritur qindra mijera rastet e seksit me pagese (qe hyn padyshim edhe ky ne kategorine e seksit per interes).

Ne kete kontekst , historia ne te cilen nje goce e re i shkon nje burri beqar, ne moshe te pjekur, ne shtepi ne mbremje, e pashoqeruar dhe ky, pasi konsumon biseden-sebep te vizites, tenton te beje seks me te, nuk me duket aspak ndonje skandal.

Skandali fillon kur ky burri, per ta bindur gocen t'ja leje, i premton se do ta shperbleje me pasurine publike qe disponon ne cilesine e Ministrit te qeverise.

Ai vazhdon, kur burri e rrit dozen e presionit duke futur ne valle ate konceptin e guximit, qe qenkesh i lidhur me perparimin dhe suksesin ne karriere dhe ne jete.

Publikimi i ketyre bindjeve dhe praktikave nga Top-Fiksi i kushtoi ketij burrit eliminimin e perhershem nga qeverisja e jetes publike te vendit (hapesire ku po zhvillohej veprimtaria e tij profesionale keto vitet e fundit).

Une personalisht jam dakord qe ndodhi keshtu.

Dhe e mbyll ketu komentin mbi skandalin.

Tani, te dashur navigatore, brenda kesaj historie ka edhe nje element tjeter, po aq te rendesishem dhe preokupues per opinion publik dhe shoqerine tone, sa edhe skandali ne vetvete.

Ky element eshte egzistenca e NJESITIT GUERRIL te Top-Fiksit.

1. Ky NJESIT i godet shkeljet, abuzimet, imoralitetin dhe amoralitetin ne menyre krejt SELEKTIVE.

Duke u nisur nga paragrafi i dyte i ketij komenti, une, ashtu si e gjithe Tirana, e re dhe e vjeter (me perjashtim te marinarve qe kane kohe qe nuk kalojne nga porti), e dijme mire se fenomene si ky i Pangos jane te perhapur (fatkeqesisht shume) ne te dy kahet e spektrit politik, ne te gjitha nivelet.

Ma do mendja se shanset qe te binte ne te njejten gracke do te ishin 50-50 edhe per Ramen dhe shume drejtues te tjere te larte te krahut socialist.

2. Rasti i Pangos, dhe ky te dashur miq eshte skandal brenda skandalit, eshte nje KURTH.

Pra historia e vajzes qe kerkon pune nuk eshte nje ngjarje e vertete, por nje fiction me skenar dhe rregji te Top-Fiksit. 

Eshte e vertete, sic thote Artioni, se keto ngjarje ndodhin edhe neper TV-te e botes: Ne Itali p.sh., keto skenare i bejne tek emisioni shume i ndjekur "Scherzi a Parte", qe eshte loje ama.

Mesa mbaj mend kane ndodhur edhe tek Striscia (adashi i Top-Fiksit ne Itali) kesi episodesh por ka patur dy elemente qe i dallonin nga rasti Shqiptar:

e para, personat e perfshire ishin reale nga te dy krahet

e dyta, intervistat per pune (gjate te cilave jane bere avancat) zhvilloheshin ne orar pune, ne zyrat e ndermarrjeve.    

 

 

 

 

 

 

 

   

 

Ne fund te fundit, edhe tani qe e hoqen, edhe po e ndaluan te ushtroje profesionin etj etj, ai e ka prape ate token ne bregdet.

ai duhet varur me litar 

 

p.s: Imagjinoni ca ka menduar Pango kur e shkarkuan: Kurva mutit, mire qe me hoqi nga puna, por as nuk ma la

Me falni, saktesisht token e ka ne Jale

More qe eshte

krejt SELEKTIVE

kjo ben muuuuuuuuuuuu jau -

O student, ti prape nuk po kupton. 

Zullumi seksual ketu eshte ne rradhe te dyte.

Ne rradhe te pare eshte tregetimi i favorit seksual per te zene vend pune ne administrate publike. Kaq nuk e kupton?

Sikur ky skandali do kishte ndodhe andej nga data 18 mars do kishte kene edhe ma mire se do kishte lane ne heshtje edhe Gerdecin.....

Emigranto pak po paksa seks donte me miku e nuk i mohohet dikuj kur e ka qejf.Mos ta dush te marrin per te marre, per te ''semure'' ose per nga sponda tjeter ne Tirane smiley, hajde turpi pastaj smiley

 

 

 

mire e ke... shkarkimin ta puthesh ta vejsh ne balle para atij turpit tjeter....

pse burre o ai? i shko tjetra n'tepsi ene ky shiko matan...  smiley 

Cen, ngjo hypotezen muve, Spango s'osht burr' i keq' pse boni ate qe boni, po se e kapen....  smiley 

Ne radhe te pare eshte mungesa e respektit njerezor te Ministrit . Ketu askush nuk flet per humanizmin apo aftesite e tij - te gjithe kapen tek fakti/skandali qe na un ofrua.

 

Jozi tha sot ne parlament se Pango ka tradhetuar moralin e Partise Demokratike. Hahahahahahahahahahaha

Po PD-ja ka moralin e kurves!

Ore, po Berishes dhe kesaj qeverie te gjitha ne mars i ndodhin?????????

Horlleqe ka ne Tirane sa te dushe,prej ma te madhit deri te ma zhuli i lagjes,  te gjithe ia dine njeri tjetrit se ashte vend i vogel, puna eshte pse e hangri Pango??

Neser tesh po del ndonje pisllek tjeter,fundi fundit ne periudhe zgjedhjesh pritet cdo gja, e tashma nuk me ban pershtypje asgja...

Pango do dale i lare,kush e do nje birre bast ?

"Ne mu keshtu me ka ndodhe - tha Gjin Bue Shpata ( anetar i kabinetit me post ministror). Po ishte koha e shpatave dhe ja qita Skenderbeut kur dote me me shkarku". Atij te Fixit do i kete humbe kamera se kamerat jane prodhuar ne Singapor ku, presidenti i Firmes merrte ne pune femra me kusht...He mo s'ju kujtohet Ju ne Universitetin e ...stamodumos ku mesohej investigimi kunder Guerrileve ...kapem nje profesor qe na i kerkonte ne studenteve Metodat e Berjes se Rratheve .... Si se kuptut xhanem qe Sala ka te drejte edhe kur nevrikoset per mungesen e Ligjit ne punesimin e Bebister smiley. Komplet nje prerje Logjike kur vjen fjala per mbrojtjen e Qeveriut me ne krye NGADHNJIMTARIn e Moralit Puritanist -alias BERISHA! smiley

Ylli Pango ish Minister ju bashkangjit kesaj QEVERIE e ketij grupi MINISTROR (Kabineti) sepse pa NGJASHMERI te njejte ne Fusha te Ndryshme te Korupsionit. Te pakten me qerimin e nje Plehre qe ne gjeneze , te gezohemi per nje shkendije pastertie te funksionimit normal te nje Qeverie ne TYMIN  e ZIFTIN e punes se saj qe e shoqeron qe prej krijimit e ngjizjes!

Tironso i kam shkrujt ato me siper sepse nga disa komente ktu mu duk Peshku si Blogu i Ajatollahut

Jerusalem dhe Canart, e kam kuptu sh mire dhe ate po them edhe une, qe skandali seksual eshte ne vend te dyte dhe Pangon e hoqen sepse, nder dy gabimet ideologjike, eshte ai i hipotezes se shperdorimit te detyres.

Them hipoteze sepse nuk eshte konsumuar gje dhe Pango, po u thirr ne prokurori, do te thote se po tallej me ate gocen dhe nuk e kishte aspak me gjithe mend ate punen e vendit te punes.

Kaq per Pangon.

Shkruani ndonje ide per ceshtjen e dyte qe kam ngritur une, duke u perpjekur ta trajtoni problemin ne abstakt, jo te lidhur me rastin konkret.

respekte

 

O Studento, shko e me mire e meso per provime se do te ngelesh, apo e ke rregulluar me ndonje Profeso? smiley

Gjerat nuk po i kupton ti. Ti na tregon realitetin dhe ne ate e dime mire, prandaj na vriten syte e shohim. Ketij kelyshit Pano i ka hipur per nje vajze te re dhe shfrytezon postin se per ndyshe nuk mund te shtjere ne dore ndonje ne rroge te rregullt perivate. Qe rasti i Panos nuk eshte i vetem ate e dime. Qe ne Tirane ka dale e gjithe kjo metode e futjes ne se femres ne krevat duke shfytezuar poziten e dobet te saj(ajo ekonomike) dhe shfytezimit te postit, hapur fare ate nuk do as qorri sy per ta pare dhe shurdhi veshe per ta degjuar. Puna eshte se me ane te daljes se ketij skandali u thuhet dhe te tjereve qe ta pyesim b*then mire kur te bejne dicka. Njeri duhet te behet kurban se ndryshe nuk shkon. Nese Ministria ka nevoje per njerez atehere le te beje kerkesen dhe te zgjedhi ate qe eshte me e pregatitur nga ana profesionale dhe jo nga ana e krevatit. Sepse na dhembin syte kur perdite kemi te bejme me njerez neper dikastere qe e kane marre vendin e punes nepermjet rrugeve si te ketij lloji me siper dhe jo sepse e meritojne. Keshtu dhe ne perballemi, nese duam te mbarojme pune, vetem me njerez qe nuk e kane haberin fare te punes. Sa here ju ka rene rasti qe te shihni nje vajze te re pas nje tavoline qe eshte shume e bukur por punes nuk ia thote fare dhe te sorrollat me budalleqet e saja? Mjafton te shikohet sesi vendoset kriteri i marrjes ne pune te nje femre dhe e dallon nese ajo duhet vertete per pune apo per ndonje gje tjeter.

Prandaj mos u mundoni te merrni ne mbrojtje veprimet e ketyre palacove qe nuk mbajne dot pantallonave kur shohin nje vajze te re. Te shohin nje here veten ne pasqyre dhe pastaj te pretendonje per mish te fresket!

Dua dhe te shtoja dicka tjeter.

Sepse na jane mbushur dikasteret me k*rva, qe vetem ato i kane marre vendet e punes dhe kane lene ato femra qe jane te ndershme jashte, prandaj duhet bere buje e madhe kundra ketyre plererave qe shfrytezojne postet per deshirat e tyre personale.

Ne ditet e sotme nje k*rve eshte e zonja dhe ka vend pune dhe nje e ndershme rri pa pune.

Ore Cen me kete prokurori qe kemi ne e me keta gjykates te dhjamosur nga korupsioni dhe padrejtesia, jo vetem Pango do dale i lare, por edhe Basha me Mehdiun te lare dhe te rruar. Ah vetem nqs i qepet Berisha pangos dhe e denon; me kete rast edhe njerzit disi i qeteson, edhe shoket e tij hajdut i shpeton!

Si thoni, a provojme ta ngrejme i cik nivelin?

Dy paralele ne tentative.

1. Historia e Pangos ka nje tingellim te ngjashem me "Two Gallants", tregim i Xhojsit ne permbledhjen e famshme "Dubliners".

2. "Top-Fiksi" sa i ngjashem me "Hush-Hush-in" e American Tabloid-it (dhe The Cold Six Thousand-it&quotsmiley te James Ellroy-it?

 

 

O Student, e din more ti, se kur e zune Zabitin me sekretaren, si u justifikua.

Isha i lodhur dhe u shtriva qe te pushoj , me kishte zene gjumi, ku dija une se me mua po flinte edhe sekretarja.

Ne ministri ka ndodhur, jo ne shtepin e Zabitit.

mos u ngatarro me Zabitin se eshte mik i vjeter i Sales.

apo harrova ku ka sala shoke e miq.

Diku ne transkriptin siper,  thote Prof. Dr. Ylli nje shprehje qe me beri shume pershtypje: "... dhe jeten e kap prej fyti qe sot."  Ky mentalitet qe prodhon nje "Prof" i shkencave psikologjike me duket i frikshem.

 

 

Kur nuk ja hodhen petkat atehere Pangos qe i vendosen bomben tek dera ja hodhi paq.... plehra te tilla vetem sa bien ere se skane asnje vlere.

Ja ky eshte vizioni i politikes dhe politikaneve tane te ndritur mendjen e kane tek shalet e gocave te reja. Njeri i mbaruar komplet, legen materrniteti...

Shif mer shif ca shkrun gazeta (anti)shqiptare ne faqe te pare te portalit te vet online :

Je molestuar per nje vend pune? Trego historine tende ne BW: redaksia@balkanweb.com

Kta jane cmend mer. Te rujte zoti nga njerezit qe te kane inat apo duan me te prish pune, se mund te te bejne gjemen me ndihmen e medias !!!!!!!

O Nexho, se po t'vi mrapa si Ylli Topit! smiley

Po t'pytsha dje per ate t'Ministrise s'Jashtme!
Ca o' kjo historia?

smiley e mer mire mire

Po ja , ja punuan nje burri qe ishte punonjes ne ministri te jashtme. I futen nje k..ve neper kembe. Ky burri huj me duket se ishte piketuar per tu nisur ambasador ne Kine. Ishte i martuar me femije te rritur.  Ishte shume i ulet veprimi i Fiksit. Filmuan skena te ketij me kete femren dhe telefonata me duket ku linte takim ne filan hotel. Madje mund te them qe prej atij momenti filloi nje peshtirosje ne popull ndaj atij programi televiziv. Nqs se kam gabim ka qene viti 2005 dhe minister duhet te kete qene Islami. Sjam shume e sigurte tamam per kohen. Por mesa kujtoj ketij burrit ju shkatrru karriera, mendte e kokes dhe kushedi ca tjeter.

 E bukur kjo...mbi 200 komente per nje teme te vjeter sa bota.

1- ishte Njesiti Guerril qe "e fiku" Yllin. Po pse more miqe Peshq a Peshkatare, sot na doli Ylli qe na i pelqekerka çupkat? Po ne u grime duke lexuar ne shtyp qe rruga me e  mire per te marre provimet kalon nga krevati i Prof Panos. 

Partia, qe ka bere shume perpara se me perpara te varte nga gjuha per pune politike (siç eshte Museu i Viktimave te PArtise dhe te Pusht...tetit Popullor), mbasi i duroje te gjitha "imoralitetet" e ministrit i dergoi Njesitin Guerril per ekzekutim. Ne kete menyre edhe nderin e ve ne vend por edhe vemendja shperngulet nga Museu tek seksi...

2- Qeveriu nuku ka pasur ndonjehere te dashur dhe femren e konsideron mjet prodhimi...sepse Qeveriu (i lumte atij qe ja ka vene kete llagap) eshte simbol i Njeriut te Ri Socialist...

3- Ylli ka mbyllur per momentin karieren politike por sapo ka nisur ate te femrave. Nuk me vjen çudi qe ajo çupka e Njesitit Guerril ta marri ne telefon per te vazhduar te njejten loje ne krevat...Po keshtu edhe shume femra te tjera qe jane ne kerkim te meshkujve interesante, me drame dhe histori.

Ylli eshte njohur si nje djale i bukur qe e kerkonte kenaqesine haptazi, nuk fyente njeri, beqar, i bente hyzmetin atij muhabetit...nuk genjente asnjeren apo te tregohej maskara etj etj. 

Mos te behemi hipokriter...ne kete rast e dhjeu ne forme dhe permbajtje...

Moralizmat nuk me pelqejne. Secili mund te jetojne sipas stilit qe deshiron. Por ama kur dikush eshte person publik apo me keq abuzon me pushtetin qe i jep detyra atehere doreheqja eshte me se e detyrueshme.  Per Ylli Pango do te ishte me dinjitoze te pranonte te marre pergjegjesite e tij dhe te kerkoje ndjese.

Ajo vajza e filmimit, shpresoj te kete marre shperblim te majme, sepse si gazetare i ka vene nje kryq te madh karrieres se vet. Qe tani nuk ka me asnje kredibilitet.

P.S. Me ben te qesh kenaqesia ne limitet e "masturbimit mendor" qe po perjeton ne keto momente TCH:

Nga SHBA deri ne Rusi, Kine, Norvegji e me tej, lajmi gjendet pothuaj ne cdo gjuhe te botes

O Pango je yll i vërtetë

Edhe pak dhe do i afrohesh John Holms-it...

hahahahahahahah

"Nga SHBA deri ne Rusi, Kine, Norvegji e me tej, lajmi gjendet pothuaj ne cdo gjuhe te botes. Por te shkarkuar nga emocionet politike qe mbart nje ngjarje e tille per shqiptaret, media e huaja pertej informacionit, ne shumice e kane trajtuar si nje kuriozitet roze rastin e zotit Pango. Nje vend i vogel si Shqiperia qe ne shumicen e rasteve perben lajm per ngjarje te renda, kete radhe del ne vitrine ne mediat e te gjithe botes thjesht dhe vetem sepse nje minister ngacmon nje vajze te re qe kerkon pune."

He mor na rrufshi Pangon juve. Mos do dali tani qe e keni sakrifiku ministrin per Kulturen dhe Turizmin roze?

TCH, sic e kemi thene edhe me pare, eshte pjese e makines propagandistike te Edi Rames.

Televizioni qe mbahet me parate e evazionit fiskal, pa folur per gjera te tjera, ka futur ne kurth prof. Pangon ne nje menyre bastarde dhe banditeske.

E dini se cfare behet ne Shqiperi nese te gjithe marrim kamerat dhe pergjuesit?  Jo vetem politikane, por edhe gazetare dhe drejtues mediash do te ju duhet te shporren nga pozicionet qe kane.

Ka nga keta horra qe shkojne edhe me nxenese gjimnazi. 

Ky veprim me prapavije politike, nuk eshte se demton qeverine dhe kryeministrin Berisha, pasi ky minister eshte shkarkuar dhe pergjegjesia e tij eshte individuale, prandaj edvinistet me probleme morale shume me te medha se te Profesorit Pango, te bejne kujdes ne te ardhmen.

"Televizioni qe mbahet me parate e evazionit fiskal, pa folur per gjera te tjera, ka futur ne kurth prof. Pangon ne nje menyre bastarde dhe banditeske."

Po mire, po ti pse flet si Erion Brace s'e mor vesh?

Po flas me gjuhen e ligjit dhe te shtetit:  TCH i ka borxh shtetit (d.mth. neve) 13 milione dollare te papaguara taksa dhe tatime.

Po ti mu ku humbe deri tani???

Mos je dhe ti nga ata te kultures mo smiley

Sot, gazeta me e madhe e vendit ku banoj shkruante per kete skandalin seksual shoqeruar me nje foto te Pangos me flamurin shqiptar ne background. Eshte bukur kur dalim ne shtyp perhere me lajme kaq positive. smiley

Ajo qe po me habit ne kete teme eshte mentaliteti qe ca meshkuj po shfaqin ne kete teme; nuk do thote qe ngaqe je mashkull duhet te behesh pre e cdo femre te mbare qe ju kryqezon rrugen. Njeriu s'eshte kafshe, dreqi ta haje! Nje mashkull me principe mundet dhe te thoje jo ne momente te caktuara. Bahh...palaço! Integriteti personal tregohet atehere ku personi fizik dhe deshirat ne nivel personal vihen ne background, atehere kur ndjen pergjigjesi ndaj vetes dhe ndaj institucionit qe perfaqeson, atehere refuzon dhe po te rane ne gjunj per diçka me teper se nje raport profesional! Mungese etike profesionale e theksuar, kulture qytetare, normash dhe vlerash...Maah!

La_rosee,

Nje biznesmen Gjerman viziten e pare qe beri ne shqiperi me 1991 i beri shume pershtypje pervec gomareve edhe "uria" seksuale e meshkujve shqiptare.  Nje brez i cili per te bere seks priste daten e dasmes dhe tashme vuan nga  "mid-life crisis" .

Nuk jane pjekur akoma kushtet qe JO te konsiderohet nje pergjigje morale dhe normale. Civilizimi kerkon kohe.

Liqeni,

Pikerisht! Kjo facete e shoqerise shqipetare eshte e shemtuar; eshte nje shoqeri çakajsh ku motrave, bashkeshorteve, mamave,...ju veshin te brendeshmet e hekurta(te pakten ne pamje te pare) ndersa nga ana tjeter vete mundohen te abuzojne me femrat e tjera. Mungese vlerash dhe normash. Ajo 'uria seksuale', ai banalizimi ne qendrim & ne fjalor, ajo gatishmeria per te nihilizuar veten per seks...me neverit.

Sdq, ke te drejte dhe kur thua qe s'jane pjekur kushtet akoma pasi vijme nga nje shoqeri ku ne prizmin e edukates fiziko-emocionale jemi nen zero.

Sapo filloj TOP STORY.Me titull PANGO GATE smileysmileyDo dal dhe gazetarja qe luajti bishtin ashtu aktin e hedhjes se grepit.

Diskutim interesant ne parlament!

Ky skandal sado negativ mund te duket ne disa aspekte, perben nje revolucion per politiken dhe shoqerine shqiptare. Uroj te menaxhohet mire.

Fjale per t'u mbajtur mend!

Ilir Meta duke folur per kete skandal tha me te drejte:  "U bëj thirrje të gjithë politikanëve të distancohen nga çdo lloj lakuriqësie të majtë apo të djathtë..."

 

O Polic nje pyetje kisha une per ty si i civilizuar dhe perendimor qe je:

Nqs do te shkosh te rrish per qejf ne  nje plazh nudo do te jesh i zhveshur fare apo me roba banjo?

 I lutem Peshkut, te mos fusi shum tema, se sot na iku 2 ore vetem me kete teme.

Per veprimin e ministrit ne fjale, mund te them se ka rene ne çarkun e epsheve te tija seksuale, dhe jo aq shume ne çarkun e provokimeve te gazetares investiguese, siç mundohen disa ta paraqesin. Abuzimi me detyren eshte e denueshme ne te gjith boten. Vertet ministri eshte treguar xhentil aty, tamam nje Don Zhuan perendimor, por proçedurat e pranimit te punonjesve ai e di mire qe behen ne institucion dhe jo ne shtepi.  Une nuk jam ekspert i jurisprudences, por kam pershtypjen se ai ka shkelur rregullat e punes, dhe fjala qe e komprometon me shume ate eshte ; "...Ylli Pango - Ca i ke këto dreq mbërtheckash që nuk hiqen ( tenton të heqë këmishën )..."

 

Cer te bo tafllaku!!!

Sprisja me shume nga pango e spres me pak nga Fiksi.

Eshte e frikshme te mendosh se sa kollaj e kane te huajt te negociojne me keta fitil derrat tane. Lehtesisht me vine nder mend nja 10 deputet/ministra qe bojne cicin rrugve.

Aq kollaj e kane o chene se s'ta pret mendja.. Sa veta ka marre ne qafe "Bukuroshet e Beogradit" ..   smiley    Ja dine Serbet dobesine shqiptareve edhe e kane shfrytezuar ne kulm gjithmone..

Mire, tani qe dufi moralist dhe i indinjatave shumeplaneshe belqim eshte zbutur, doja me be nje pyetje: sikur ky Pango te mos kishte rene ne kurth, kaseta do perfundonte neper sirtaret e Fiksit (ky drejtori mos eshte gje ai i Hostenit, se po qe ai, merren vesh shume gjera); Fiksi do vazhdonte me pergjimin e rradhes. Standard dyfish i felliqur ne fakt. Fiksi lu per fitore me barazimin ne xhep. NOT FAIR!

"Shqiptarlliqet" po na e shpifin me katrorin e kohes. Ka nje ere cjetincije i gjithe ky muhabet. Pa fol fare per prapaskenat, teorite konspirative albaneze te tipit "m'ka thon njoni mu", telefoni i prish, apo arkivat e CIA-s te vitit 2011, qe gjenden natyrisht ne Tirane.

Shoqeri lacarone! ndoht!

 "Shqiptarlliqet" po na e shpifin me katrorin e kohes. Ka nje ere cjetincije i gjithe ky muhabet. Pa fol fare per prapaskenat, teorite konspirative albaneze te tipit "m'ka thon njoni mu", telefoni i prish, apo arkivat e CIA-s te vitit 2011, qe gjenden natyrisht ne Tirane.

e ne fakt, ndohte me erdhi edhe mua.

Ksaj i thonë : "Moralizëm" me pikatore... bile i programuar që të "lëshohet" në momentin e duhur.

Ne fakt kam pase degjuar ca kohe me pare se Fiksi ka provokuar edhe nje person qe shkrimet e tij i kemi komentuar shpesh ne peshk, Agron Tufen.  Jo provokim te kesaj natyre, por dicka tjeter dhe Tufa ka dale i "paster".

Problemi nuk eshte nese i transmetojne apo jo, problemi eshte se kjo puna e provokimit dhe pergjimit po behet shume e rrezikshme dhe Fiksi po na behet si pune autoriteti moral i shenjte, me shpallje dhe akreditim nga qielli qe do na ndaje horrat nga te ndershmit ne Shqiperi.

 

E ke llafin qe ky Pango te mos "binte" ne grep, Fiksi nuk do e jepte?

Normal qe nuk do e jepte! Kjo eshte (shpresoj) norma, apo jo?

Me nje fjale, nuk pritet te t'@!je Ministri/Ministrja per t'u fut ne pune!

S'po e marr vesh, ku e shef standardin e dyfishte ti Emo?!

Ja mer mrrokell ta them une. Keto qe ndodhen ketu nuk jane gjera qe nuk diheshin; fiksi nuk beri as zbulim shekulli, as se u indinju nga cenimi i moralit shoqeror. Keto prohira ndodhin edhe ketej, ama raporti midis gjerave konstruktive dhe palacolliqeve pergjueso-konspirative-vesh_me_veshese eshte krejt tjeter. Ne po helmohemi nga mentaliteti i poshter i thashethemeve dhe ujrave nen rrogoz mer. Keto kane qene veti thjesht dhe paster katunare nji her vaktit. Vije demarkacioni. Shantazhi, te folurit me "bjeri pragut te degjoje dera", hilet, mosballafaqimi, skutheria, pergjimet (pres dikush nga fiksi te nxjerri syte qe ti mprihet shqisa e degjimit): keto i kan pas bo katunaret mroklle. Ata qe zgjidheshin sekretare rinie me prapaskena. Mban era myk konviktesh kjo! Dhe standardi dyfish pikerisht aty qendron. Te mosperballja. Te mos te renit drejt dhe kokes. Te klima e pergjimit. E muhabeteve te kafeneve. E mosdhenies mundesi tjetrit te shpjegohet, edhe kur cdo gje flet kunder tij. Nuk di a po me kupton? Se ketej ti e di qe eshte ai emisioni cheaters, psh, ama dihen palet, dhe ne fund ka nje ballafaqim. Po me kto skuthlliqe dhe perjashtime te nates (si ne sistemet diktatoriale), vallaj o mrrokell, une smunem me u ndje OK.

hehehehe, besniki dhe jemini qe thone "ngjarje e denueshme", hehehehehe smiley

Cimo, me pergjime e me skuthlliqe shkoi per lesh bubi (politikisht) edhe guvernatori i Illinois, s'priti njeri ta vertetonte gykata. Kjo jo per te mbrojt fiksin qe ka gjynahet e veta gjobvenese, po per ti dhene pangos ate qe i takon langos. Gjithsesi, per mua s'eshte ky problemi kryeor, problemi eshte qe ne atdheun tone te dashur pragmatizmi kalon cdo kufi. C'lloj legeni ka qene pango kete e dinte minimalisht cdo tirons, edhe ti besoj qe e di qe ai lloj malli eshte perjashtuar nga universiteti para viteve 90 per gjera te tilla. Por ky tipi qe e hoqi dje "per kater minuta" e mori e beri deputet e minister sepse e kishte perdorur kur pango terhoqi gabimisht telin e bombes qe kishte vene vet te dera e garazhit. Kjo eshte serioze vertet, perkunder faktit a ka bere mire fiksi a jo.

Swed, po a nuk qe katunar ai qe e udhehoqi kete ven per 8 vjet mer? ka mer gjithanej dynjoja kshu. Katunare te te gjitha vendeve, bashkohuni! tha Haxhi Qamili.

Une besoj ta kesh marre vesh se c'kam dash me thene. Pango eshte nje gje irelevante ne ket mes. Mua me shqeteson ne menyre uluritese ajo Prof. Dr. qe ka para emrit, meqe ra llafi.

Mua me shqeteson ne menyre uluritese ajo Prof. Dr. qe ka para emrit

***** smiley

hahahahahaha....çfarè telenovele!oooo çu kènaqèm....

Fiks Fare ka fituar para te madhe me keto lloj pergjimesh dhe provokimesh.  Sa pergjimet ka ky emison aty dhe nuk i jep dhe disa prej tyre nuk do t'i jape kurre, ju as nuk ju shkon mendja.

Kjo me Pangon me sa u pranua edhe vete nga keta te Fiksit eshte bere qe nga shkurti, por jepet tani!  Pse? Sepse eshte bere sipas nje plani dhe urdheri ku ne fund te fundit eshte shitur tek bleresi qe ka ofruar me shume.

Normalisht, nje skandal i tille, duhej te jepej per pune ditesh nga rregjistrimi i bere, pasi behej fjale per dicka te madhe, por Fiksi jo me kot e ka "ruajtur" dhe e jep tani.

Po o Polic urdherin e ka dhene Edi Rama! U kenaqe tani?

mos u merzisni se dhe sala i ka ca dosje te vetat qe flene gjume! kta po e kerkojne si breshka te nallbani, po po i nxorri sala behet tablerase pastaj!

Me zemer te plasur por e ka bere.  Pasi Edit te shkrete i kujtohen skandalet e veta dhe nuk i pelqen keto, por c`te beje, ja kerkon detyra!

I vetmi nga te gjithe politkanet qe nuk ka reaguar.  Jo se po i dhimbset Pangoja jo, por e di se mund t'i plase dicka e tille neser dhe kerkon te ruaje fytyren qe kur te kundershtoje neser te jete koherent.  Kuptove berber?

Si tha Topalli "Pango ka tradhetuar moralin e PD's!"  hahaha shikoni se ne cfare prizmi e sheh ajo kete qe ndodhi. 

Ti je kontradiktor o polic. Njehere thua se filmimi eshte dhene me urdher te Edit dhe nga ana tjeter thua se Edi nuk eshte i inetresuar per nje gje te tille se mund ti plase atij neser!!!!!!!!!!!! Je shume gomar. Dhe kur them gomar dmth je shume i bindur sic eshte gomari ndaj te zotit. Pra ti ndaj Sales. Kuptove?

P as: Pango ka tradhetuar moralin e PD-se - tha Jozi. Meqe politika eshte kurve, i bie qe edhe partite politike te jene karakurva. Pra Pango ka tradhetuar moralin e...............E bukur apo jo?

SIpas klanit skandale te tilla qenkan normale. Bile edhe vet xhorxh bush ne vitin 2002 paska perdhunuar njonen,,,

Ilir, e vetmja gje qe s'tha klani per gjithe ata shembujt ishte qe asnje nga ata nuk kishte shfrytezuar postin dhe paret e taksapagueve per nje sherbim qe mund ta kishin falas ose me 40 -1200 Euro. Ky eshte problemi (te pakten per mua), shfrytezimi i pareve tona per te paguar rrogen e dikujt qe shkepet me ministrin, jo fakti qe dikush ka qejf macokun smiley

Po Klani si zakonist do te laje mutin me shurre.

Per mua skandali me i madh moral i ketyre 3 viteve te fundit ka qene ai i Gaz Dibres kur i beri shantazh te hapur Presidentit Moisiu per te shkarkuar kryeprokurorin Sallaku. Edhe atehere fakti qe u servir ne media ishte nje bisede e incizuar dhe te cilen Gazi e pranoj ne nje interviste qe dha menjehere mbas ngjarjes. E sic edhe e dini gjykata nuk denjoj fare ta gjykonte pasi nuk merren per prove biseda te incizuara pa pelqimin paraprak te gjykates. Dhe me vone Sala e ka emeruar ne nje post te rendesishem. Ndersa po ky Kryeminister brenda 10 minutash shkarkon nje minister mbi bazen e nje bisede te incizuar nga media dhe pa degjuar ministrin e tij.  

po pra berbero

ky eshte standarti i dyfishte i qivirise birisha. Ajo e Gazit ishte e paster fare. Po fare fare. Mirepo ishte pergjim pa mandat ai qe i beri dhendri i Moisivit, ndaj i rrujten trapin Gazit ne gjykate dhe doli i palame. Po keshtu eshte dhe ky i pangos.

Por .....................he he

Gazi u gradua, kurse PAngo u shk...dhye smiley

Skandali i vertete eshte Shqiperia qe hiqet zvarre prej 20 vjetesh mbas 50 te meparshme ne ferr. Eshte mjelja qe po i behet atij vendi nga gjithe klasa politike, me nder me thene, pa dallim ngjyre a stili brekesh. Skandal jane breza te tere qe po shkojne per lesh. Jane interesat kombetare dhe e ardhmja qe po shiten per icik karrike a lek gjithe keto vite.

E kujt i plasi se ku e ferkon Pango ne tul a ne mur!

Turp per ata qe e hypen ne fik, se ja dinin fuqet. Po sic thashe me lart, aty jane bere, behen e do te behen gjera shume me te tmerrshme, e asnje gjemb s'hun nder kembe.  

 

 

Eshte e tmerrshme se si nje grek si Filip Cakuli mund te shkaterroje jeten e nje njeriu keshtu.

Nje njeriu qe ka edukuar breza te tere studentesh, nje intelektuali me shume libra dhe botime shkencore.  Nje politikani te shkelqyer.

A kane familje keta njerez, a kane femije qe e perjetojne shume rende dicka te tille per babain e tyre?

Si mund ta shikojne veten ne pasqyre keta mer?

Nje njeriu qe ka edukuar breza te tere studentesh, nje intelektuali me shume libra dhe botime shkencore.  Nje politikani te shkelqyer.

hihihihi

i ka eduku per zotin, i ka kput duke i eduku  smiley 

O Polico nuk i heq asnje presje fjaleve qe thua per Profesor Pangon, vetem te lutem shtoi dhe nje fjale te veteme dhe jemi ne regull bashke. Fjala qe duhet shtuar eshte: "pak kurvar". hemo se nuk eshte dhe ndonje gje e keqe. Fakti qe Sala nuk eshte, kjo sdo te thote qe te gjithe ne qejflinjte te jemi te keqinj. Po ti ku futesh?

I pat thane Sala, para se ta bante minister qe : Sillu mire Ylli, ene lene vesin e keq. Ndakort ?  Do bohesh qun i mire ?  smiley

Po , po, - tha Ylli  - pa merak shefo ta premtoj. Do heq dore. Sdo boj zullume smiley

Po ca dinte Sala, se mos e kish provu nai here Sala ca dmth me qene kurvar ne ADN ene kujtote se mos osht si cigarja qi bon keq per zemren ene e le robi  smiley

 

 

Po ju drejtohem te gjithe meshkujve ketu, qe jane straight, jo faggot, nese nje femer e veshur si prostitute, te vjen naten ne shtepi dhe qe e njeh edhe me para dhe te provokon ne menyren me te keqe, si do vepronit ju? 

Jam shume i bindur se me keq se Pangoja i cili nuk ka bere asgje te keqe, pervec rastit qe lidhet me pozimin me rroba banjo.

 

Po ju drejtohem te gjithe meshkujve ketu, qe jane straight, jo faggot,

Pse mre, thone qe ylli jot me nje cep, se kishte fort problem ene krahun tjeter smiley

Mjaft qe te gjente vrime smiley

P.S. E paske pa sonte Klanin me duket smiley

O Polico, para disa minutash sapo perfundoj edhe refimi i Pangos perpara Fevziut. Me sa kuptova une (se ti e di qe jom pak i trashe) Pango la me kuptu qe vajza qe i erdhi ne shtepi naten (e derguara e fiksit) ishte nje ish e njohura e tij e hereshme dhe te cilen e kishte ndihmuar dikur per tu regjistruar ne nje dege universiteti. Keshtu me deduksion i bie qe meqenese e kishte ndihmuar dikur edhe e kishte provuar. Tani mbas disa vitesh i vjen prape me gjoks shume te zbuluar dhe i kerkon pune. Ai e njohu megjithese ajo ishte dobesuar shume. Mirpo duhet te dish se Pango ka nje parim/hob: Ai me nje femer vetem nje here shkon. Keshtu qe me deduksion prape i bie qe ai nuk kerkonte te bente seks me te, por thjesht nga kurioziteti i tha te zhvishej per te pare se nga dobesimi a i ishin rudhosur vithet?

Femra edhe kur"ve te jete nuk vjen kot ne shtepi po nuk e ftove,dhe Ylli Pango e ftoj dhe i ofroj,--o pilaf i mbeshtjell me gjethe fiku!!!

阿 國 高 官 涉 命 令
求 職 女 子 脫 衣 服 被 炒
03:03pm 瀏覽次數:687

'+ '資料圖片';

ss.add_slide(s);

// The following loop sets an attribute for all of the slides.
// This is easier than setting the attributes individually.

for (var i=0; i < ss.slides.length; i++) {
s = ss.slides[i];
s.target = 'ss_popup';
s.attr = 'width=480,height=360,resizable=yes,scrollbars=yes';

}

//-->
  XImageTransform.Microsoft.Fade(); cursor: pointer; height: 320px" />阿 爾 巴 尼 亞 ( 圖 ) 一 名 內 閣 高 官 , 涉 性 騷 擾 而 丟 官 。
資料圖片        

南 歐 國 家 阿 爾 巴 尼 亞 內 閣 高 官 涉 性 騷 擾 丟 官 。 該 國 的 私 營 電 視 台 , 最 近 播 出 一 段 有 聲 影 片 , 可 見 一 名 男 子 性 騷 擾 一 名 求 職 女 子 , 藉 詞 要 測 試 她 對 工 作 會 付 出 多 少 , 命 令 對 方 脫 掉 衣 服 。

報 道 指 該 名 男 子 是 56 歲 文 化 部 長 潘 戈 ( Ylli Pango ) , 事 發 地 點 是 他 的 家 。 潘 戈 否 認 指 控 , 指 事 件 是 「 傳 媒 杜 撰 」 , 但 總 理 貝 里 沙 ( Sali Berisha ) 昨 天 已 把 他 撤 職 。

Ylli eshte ky me biciklete mo? smiley

O Polico o vellai im, e shef qe je dakort ti me mu per disa gjona. Po mir mer vlla po ai Sala ca mutin pati qe e shkarkoi nga detyra? Pse Sala Fiksin e Edi Rames beson? Apo ka ndonje gje tjeter ketu qe ti e di dhe nuk ne e tregon?

Po edhe Pango vete ne interviste e pranoi qe aty ku flasin per pozimin nudo, nuk duhet te kishte ndodhur dhe kerkoi falje publike. 

Prandaj Berisha e shkarkoi megjithese ishte pre e nje provokimi.

Prof. Pango, edhe dreqi eshte edhe psikolog, qe e ka si zanat me studiju mendjen e njerezve, sjelljen e tyre, duhet te ishte treguar me i kujdesshem. 

Ruhem une qe nuk jam kerkushi jo Pango minister smiley

Hahahahahahahahahahaah pse ne ti Polico je kurvar? Dhe une kujtoja se ti i ngjaje Sales. Ika tani se me merzite, sinqerisht me zhgenjeve.

Duhet te jesh vertet plehre qe te reduktosh kete krim ne nje ceshjte imoraliteti.

Se ashtu i bie te behet nje liste me punonjeset e ministrise se pangos dhe te tregohen me gisht per kenaqesi te mashkullores.

  • nje here njerin po e gjykonin per perdhunim
  • gjykatesi- ku te perdhunoi
  • vajza- ne nje koder
  • gjykatesi- me trego ngjarjen
  • vajza- me mori dhe me dergoi ne nje rruge te nje kodre dhe me dergoi ne maje te malit

gjykatesi- i thote djalit- ju jeni i lire se po te kishte shkuar poshte kodres atehere ju e keni marre me force por ne maje te kodres ajo ka shkuar me deshire

C'fare bene deshira dhe epshi i nje ministri? 

C'do gje e kthen permbys, duke filluar qe nga diskutimet dhe deri tek thashethemet e drejt apo e shtrembet, i majte apo i djathte, i kuq apo blu, i hipi apo i zbriti kalas, duhej apo  nuk duhej, nacionalist apo fashiste nejse keto jane njesoj...... smiley 

...si ka mundesi qe sala reagoi perihere per ket muhabet sexi, dhe kur u u dogj gerdeci tha  - ...sdi gjo une!!!!.....dmth per Pangon e ka dit.....

.....ky muhabet do zgjasi nja dy dite me shume se tre dite (se o muhabet sexi) dhe do harrohet....sala do e marri me vete Pangon ke shpia bardhe heren qe vje......

si ta pret kaplloqja ty, se nuk e ka dit, a si !

Pango eshte yll dhe nga te paket burra te ndershem qe perdot te gjithe teknikat e lejuara per te mundesuar dicka.

Nuk ke c'thua.....

Pangop-i eshte burr' i mire dhe mos ja futni kot.

Ai eshte njeri qe :

E kish mendjen te ai MIKU, te ai MIKU...

kjo qe po ndodh esht me e ndyre se prostitucioni ne rruge. se prostitutat ne rruge shiten per lek vertet, po ama jane leke te fituara ne menyr private. ndersa keto blihen me leket e shtetit te taksave tona

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).