Sa parti politike ka ne Shqiperi?

Di gje njeri? Dhe sa jane te majta, sa te djathta, sa "te pavarura"?

N.q.s. sillni te dhena me te plote rreth partive, p.sh. kur eshte krijuar secila, nga cila parti ka dale lideri per te krijuar partine e vet, etj, mbase Emigranti ben nje model statistikor per evoluimin e partive ne Shqiperi. smiley

 

Nderkohe sa te vijne te dhenat, shikojeni pak talentin e ketij 6 vjecarit ne triblime, Madin Mohammed. http://www.youtube.com/watch?v=10FKWOn4qGA

4 Komente

Duke pasur parasysh inflacionin, qyqja ne 2009 i bika nga nje per konak ...

Partia Demokratike Peza Gjirokastër e Shqipërisë

Hi hi hi ... Kjo eshte njesoj si me the thene "Partia Demokratike Pallati 175, Ap 4 e Shqiperise". Nota 10 per krijmtarine ne emrat e partive. Vetem partite me emra Qesim (PQSH), Ndale (PNSH), Groshe (PGSH), Urime (PUSH), etj kane mbetur pa u formuar. Po nga ana tjeter pse jo...

Une them te ngarkohet Xhibi te kryesoje grupin e mbledhjes se firmave per PPPPUSH-ne

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).