E verteta me pak fjale..ose..fjale te urta..

Nese do te me jepnin 1 ore per te zgjidhur nje problem nga i cili do te varej jeta ime,do ti kushtoja 40 minuta per ta shqyrtuar,15 minuta per ta rrishqyrtuar,dhe 5minuta per ta zgjidhur...A.Aishtain

9 Komente

- Është e vështirë të besosh se dikush po të thotë një të vërtetë kur e di shumë mirë që në vënd të tij do të gënjeje. (Henry Louis Mencken)

Kemi dy veshe dhe nje goje...ndoshta zoti donte te na thoshte se,duhet te degjojme dy here dhe te flasim nje..I.GANDI

Donnie: They're cute and they're horny. And if you're cute and you're horny, then you're probably happy...

Hope the best,prepare for worse! ..english proverb

vetem edruspsezi :grin: e paska kuptuar pjetjen ketuja, as ai qe e ka shtruar pyetjen nuk ia paska patur idene! smiley

PS: po thosha te verteten. smiley

 Charles Darwin was born on February 12, 1809
(English naturalist and author of the theory of evolution by natural selection. 1809-1882)   "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change."

 

 

 Abraham Lincoln was born on February 12, 1809
(American 16th US president (1861-65), who brought about the emancipation of the slaves. 1809-1865) 

"If I had eight hours to chop down a tree, I'd spend six hours sharpening my ax"

 

 

"Nese do me jepnin 1 ore kohe per te zgjidhur nje problem nga i cili te varej jeta ime, do ta zgjidhja per pak minuta! se jam krye i zgjuar nga natyra dhe shume i ditur, dmth. te thaj piten(me gjithe qepe e salc kosi bashke), pastaj pjesen tjeter do ta kaloja te peshku" -

-Thoughtpolice
ne bashkepunim me Antirrote

 

 

 

Ask a silly question and you'll get a silly answer

 

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).