Arkivi për diten November 5, 2008

Lamtumirë shërbimet falas, për dy muaj pagesat me ligj

Unë në utopizmin e votuesëve ruse të shek 19

Kriza ekonomike “shtrëngon” kreditë

Për askund

KLSH: 30 milionë dollarë abuzime në 107 kontrolle

Energjia, kete dimer pa kufizime

Puthjet e munguara në filmat shqiptarë

Topi: Shembulli i amerikanëve, të mësojmë të pranojmë humbjen

Kur qeveria shmang debatin

Presidenti ndërkombëtar i SHBA-së

Shteti dhe Nënë Ferideja

S’ka shanse

President Obama

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com