Arkivi për diten November 4, 2008

Lumë

Gjithë çunat e kryeministrit

Dhe fituesi është…..

Të keqen e Fazlliçit, po vijnë berluskonianët

PD-ja në qershor, fushatë me leje legalizimi

Largësia nga njerëzit, fatale

Adresat, nis numërimi i apartamenteve

Marrëzi arkitektonike në Zagreb dhe në Prishtinë

Grupet e interesit (në shoqërinë kosovare)

Mbi mediokritetin e muzikës shqiptare

Standardizimi i terminologjisë së informatikës

Nga Kuvendi i Shqipërisë në orën 1 të natës

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com