Arkivi për diten October 9, 2008

Mali i Zi njeh Pavarësinë e Kosovës

Nobeli 2008 në letërsi

Video: Debate ne Kuvend. PS, “Qeveria e kapur nga serbet”

BSH: Në ulje prurjet nga emigrantët

T’i japësh fund një lufte

Avokati i Popullit sa për koperture

BE, kritika për prekjen e Kushtetutës

KE, mbi 120 milion euro për Kosovën

Në kërkim të kohës së humbur

Policia ndal Prokurorinë të marrë në pyetje Fazliç

Mozaik metropolitan

Dosja Faslliç dhe trashja e zullumit

Prishtina: Keqardhje për miratimin e rezolutës serbe

INSTAT: Rriten çmimet e ushqimeve dhe të librave shkollorë

Fazlliç në Tiranë, e ruan policia

Shteti në dispozicion të një trafikanti

Asambleja voton pro kërkesës serbe

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com