Arkivi për diten October 7, 2008

Kriza financiare thellohet

Kosove-Maqedoni, hiqen piramidat e kufirit

Requiem për fjalën e dhënë.

Bonu interesant!

Një “mal” me para në universitetet e huaja

Lea e Oxford University: Më pak receta nga lart, më shumë pjesëmarrje poshtë

Kthim

Misioni “G99″, rutina vazhdon akoma

Të bardhën po, të kuqen jo… (!!)

Shqiptarët, të sfilitur dhe nga mendja

Mesuesi

ZMK, 99 oturake para bashkise

Prokuroria, heshtja mister per aksidentin

Shqipni tavolinash

Fazlliç: Lidhjet me Berishën e Bashën

Kryeministri, njëri nga ata

Mjedisi, Vëzhgimet kundërshtojnë raportin e Xhuvelit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com