Arkivi për diten October 3, 2008

Tjetri

Limping souls

A mundet mass media shqiptare të bëjë si ajo italiane?

Fotografia e angazhuar

Censura, midis Shilës dhe Karibdës (1)

Shqipni e harrume

Qytetarët paguajnë këste mujore të barabarta ose më të mëdha se zyrtarët e lartë të administratës

Bashkim Shehu kandidat për çmimin “Ballkanika 2008″

Burrat e rinj: Familja mbi të gjitha!

“Fryma religjioze ka ngjyrosur shkollat tona”

Rama Meta Berisha

Ku është Erin Brokoviç?

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com