Arkivi për diten October 28, 2008

Vizë-tallja e mirëshitur e Fratinit

Qyteti i Nxënësve, lagjja e lënë në harresë

Dështojnë investimet, realizohet vetëm gjysma

“Drejtesia, e kapur nga korrupsioni”

Marsi venecian alias Skanderbeg

Rrugëtimi i panjohur i të porsalindurit

Sfida, Ballkani nga “konsumues”, në “prodhues” të sigurisë

Tallja me memorien tonë dhe të perëndimorëve

Akuzat e Del Ponte, Ina Rama refuzon hetimet serbe në Mat

Evolucioni, interneti ndryshon trurin

Mos iu besoni sondazheve

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com