Arkivi për diten October 20, 2008

John McCain vetëfinancohet nga reklamat AdSense

Histori te mbyturish

Histori dhe llum

Poezi nga Drita Çomo

Poezi nga Loti

Shqipni tavolinash

Transparency International: Financat e partive politike, skuta të errta

Tv Klan, bashkepunim historik me RAI-n

Kriza, bankat shtrëngojnë kreditë për biznesin

BE-ja nuk guxon ta humbasë këtë shans

Një nobelist “anti-krizë”

Skandali me raportin e BE

Facebook-Mania “Strehat e fshehta” të politikanëve VIP

Vaniteti multimiliarder i fushatës elektorale

Përmbyset varka me refugjatë, mbyten 2

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com