Arkivi për diten October 13, 2008

X apo Y? Sprova e nje tradhtari!

Krugman fiton çmimin Nobel për Ekonomi

Ambasada e ShBA: Jemi shumë të shqetësuar nga Min. e Drejtësisë dhe e Brendshme

Një udhë në amshimin e Shkodrës

Gjashtë gradët që na ndajnë nga fundi i botës

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Berisha

Pasunari i Ri

Histori kryeministrore që mund të përsëritet

Gratë e vajzat “kulake”, nga privilegjet në kazmë

Takimi: Njoftimi zyrtar në gazetën “Ushtria” Dt. 10 mars 2006

Shqipni tavolinash

Enver Hoxha në 100 vjet

Një kryeministër si gjithë bota

Romani i Kullës “Vdekja e Enver Hoxhës”, një dhuratë e hidhët ne 100 vjetorin e lindjes

Athina - Dokumenti zyrtar, “Jugu i Shqipërisë është Greqi”

Prapë ndryshoi ky ligj?!

Të gjithë miqtë e Kryeministrit

Sabri Godo: Pse po e rishkruaj romanin e viteve ’60 “Prova e zjarrit”

E lindur për të qenë yll

Nis viti i ri akademik për 100 mijë studentë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com