Arkivi për diten October 10, 2008

Ishull fjalësh

Programi i PS me ide nga ish-Kryeministrat italianë Masimo D’Alema dhe Xhuliano Amato

Kryesisht…

“Nëse zgjedhjet dështojnë, pasojat do jenë të rënda”

“Le Clézio - Nobel i Letërsisë 2008“

FMN: Bankat shqiptare, jashte rrezikut

Ahtisari - ”Nobel” për paqen

Përpara drejt së kaluarës

E drejta për të sfiduar pavarësinë

Seppuku (Natyrë për përdorim të brendshëm)

Internet Explorer dhe Firefox po humbasin kulaçin

Muzeu i Apolonisë, drejt shembjes

Arrestohet ish-truproja i Azem Hajdarit, sajoi atentatin ndaj vetes

Studimi amerikan, kokaina “shkatërron” trurin

Parlamenti Evropian i hap rrugën përdorimit të skanerëve të trupit

Sekreti i fundit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com