Arkivi për diten September 8, 2008

OAZI

PERQAFIMI

Spit the spot

Ligji i ri, qeveria pranon ekspertët e Ina Ramës

Fatura e Gërdecit “ha” paga e pensione

Rrëzimi i Hoxhës: Unë isha atje

“Leksioni amerikan” dhe prioritetet e politikës

Spiunët thërrasin:“kapni spiunët!”

Një eksperiencë zhgënjyese

Më thoni një arsye që provon ekzistencën e Zotit…

Ina Rama, një vjeshtë e trazuar

Ju shpjegoj pse ndodh kaosi i trafikut

Agresiviteti si model

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com