Arkivi për diten September 5, 2008

Matematika ekonomike joracionale e OJQ-ve dhe e Qeverisë

Kriza e energjisë, Kosova vetëm 50 MW drejt Shqipërisë

Faleminderit Polici!

Mungesa e “së Majtës” - Reflektim aspak cinik mbi përfaqësimin e mohuar

Protagonizem

Britma e luanit- poezi nga Aleksander Bodurri

Euro në rënie, bota në recesion

Porti, 1.2 miliardë, bllofi i radhës i Berishes!

Të plagosur nga imazhi i kriminelit

Barra e të pasurve

MJAFT ju fton ne MjaftFest 2008!

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com