Arkivi për diten September 4, 2008

Meta: Interesi ynë i vetëm, fuqizimi dhe përfaqësimi i së majtës së vërtetë në Shqipëri

Topalli: Po punoj për të çrrënjosur nga jeta publike rrjetin e “gestapos” shqiptare

(me një + akoma pa)*frymë

Kaos strategjik i vullnetshëm

Arti, gjuha që nuk njeh kufij politikash dhe shtetesh

LETRA - rrëfenjë

BRENDA TEJE

Çfarë dua nga politika e re…

Tirane, aty ku plehrat “të kthehen mbrapsht”

Shqipëria ose paralelogrami i tranzitit euro-ballkanik

Alo Berisha??

Pak zbavitje me shifrat

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com