Arkivi për diten September 21, 2008

Edisoni, nga klasa e 2-të në faqen e 22-të

Nesër, “Dita pa makina”, bllokohen akset e Tiranës

In Memoriam: Edisoni…

Xhelozia dhe rakia “kamzhiku” i 200 grave të rrahura nga burrat

Kur vizitonim Shqipërinë socialiste me grupet marksiste

Haiku yt

Sonte do fle me deren hapur

Hipokritët që flasin për dhunën në familje

Gjyqtarët kundër pr/ligjit: Cenon pavarësinë

Këshilla për mitingun e ardhshëm të opozitës

Shënime mbi një protestë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com