Arkivi për diten September 20, 2008

Horeb

Mashkulli perfekt

Vendi ndodhet pranë krizës qeveritare

Një ambulancë për petkat!

Poni: Shqipëria ka 4 milionë e 263 mijë banorë

SHBA, 800 miliardë dollarë për planin e shpëtimit

Kryeministri: “Rama drejton mafien”

Reverse marketing?

Rama i kapur?!

Ndryshohet ligji i privatizimeve me Akt Normativ

“Pse duhen bashkuar Kosova e Shqipëria” dhe “Berisha, tirani në 99 mënyra”

BBC mat pulsin e amerikanëve para zgjedhjeve

POLITIK! Një emër i bukur për një butik

Kronika e një rikthimi: Lufta e llogoreve (1998 – 2001)

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com