Arkivi për diten September 13, 2008

Prokuroria britanike “Ja provat qe implikojne shqiptarin ne terrorizem”

Dëfrimi i së dielës…

Mollët

Përllogaritjet teorike për eksperimentin në Zvicër vijnë nga Shqipëria

Argëtimi, lufta për audiencë

Moszbardhja forcon mafien, dhe sikur të jetë vërtet aksident

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com