Arkivi për diten August 8, 2008

888

Agresion ushtarak mes Gjeorgjisë dhe Rusisë

Shefi i UNMIK propozon forcë serbe brenda KPS

Partia Demokratike Shqiptare dhe Partia Komuniste e Kinës kanë sjellë ndryshime epokale në vendet e tyre

Sulm simetrisë së strukturave

Ushtria në mbrojtje të sigurisë në Itali

Një ligj nataliteti antishqiptar

Fundi i palavdishëm i partive të vogla

Om

DITE TE FTOHTA

Ndjekje penale për ish “Universitetet Private”

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com