Arkivi për diten August 30, 2008

ISHP: Uji është i ndotur në 23 pika të kryeqytetit

KESH, shitja ne rrezik, privatet frikë nga mosmbledhja e parave

www.keshilli- ministrave.al

Mesazh paksa i gjatë për nr. 0692099410

Shtypi dhe organizimi i çorganizuar

Ikja jote, ky shkak i ëmbël fillimesh

Ku është zhdukur Fasulja?

Botë e vockël

Po, mbase…

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com