Arkivi për diten August 28, 2008

Turp, zoti ministër!

Sokol Baraj “150 mijë dollarë për kokën e Azemit”

Kolumbia shqiptare

e puthura

Konventa e Denverit, politikanët tanë dhe ne

Rafi, njeriu që kërcënoi Diverolin në takimin me Pinarin dhe Delijorgjin

Apeli për gjak dhe reagimi iracional i shoqërisë…

Më në fund PS-ja

Politikat sociale , djalli me flatra engjelli, “kolera e shekullit XXI”

Hallet e shtypit dhe hallet e miletit

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com