Arkivi për diten August 26, 2008

Na jepni varrezat, t’ju japim Europën

“Futbolli shqiptar… si futboll rruge”

Berisha- Haarde: Ju investoni, ne ju mbështesim në KS

Vizat italiane, procedura e re

Sekretaria telefonike e Zotit

DRITARET E MIA

20 më të pasurit

Telefonata e përgjuar e Mladic

16 filma për të fituar “Gladiatorin e Artë”

Prokuroria, brenda shtatorit Mediu pritet të merret si i pandehur

MSA, Bregu: Do të donim që Greqia të mos mbetej e fundit

Identiteti shqiptar dhe identiteti kosovar

Myftiu flet drejt

Intelektualët romë të diskriminuar “Pushteti vendor na mbyll dyert”

Turqia do të lobojë për Kosovën në Konferencën Islamike

Zbulohet vila me e madhe romake nen token e patateve

Roli i kuvendeve të partive në Shtetet e Bashkuara

Zbulohen tre gjene që lidhen me sëmundjen e skicofrencisë

Gjithësia në shifra

Enver Hoxha shfaqet si suvenir

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com