Arkivi për diten August 24, 2008

Të kuptosh moshën dhe jetën e tjetrit!

BE-ja jep 8,1 milionë euro për modernizimin e infrastrukturës publike në Shqipëri

Po na pushton Rusia. Çfarë duhet të bëj unë tani?!

Cmimi i shitjes se ARMO rritet me 3.7 milione euro

Turi amerikan i Veliajt dhe Ramës

DITARI I NJE ARTISTI TE TRANZICIONIT (pjese nga romani)

Obama zgjedh Joseph Biden si kandidat per Zv. President

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com