Arkivi për diten August 20, 2008

“If you build it, will they come?”

Dhe ishte konflikt

I ftohti siberian

Qeni i lumtur

Beteja per te zene hapesiren botekuptimore

Si po shkatërrohet “Xhamia e Plumbit”, pasuria mbi 100-vjeçare

Historia e pronave dhe Himara

Himara, parajsa e dyshimtë e latifondistëve të rinj

Universi që quhet Kadare

Skafet, qeveria zgjat moratoriumin

Begaj-Qerimaj, në kopertinën e “Pekin 2008”

Banesa shqiptare- dokument i jashtëzakonshëm dhe shenjë e kulturës dhe e identitetit

Pse shteti duhet ta abrogojë Ligjin 7501 në zonën turistike të bregdetit Vlorë- Sarandë

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com