Arkivi për diten August 16, 2008

Modeli Obama dhe mjedisi politik shqiptar

Ata të dy

Qeveria greke: Nuk e ratifikojmë MSA-në nëse nuk na njihni 4 varreza ushtarësh

Politika e jashtme shqiptare: Një disfatë e vazhdueshme

Prezantimi i aktivitetit të qeverisë për periudhën 1 Janar-1 Gusht 2008

Nga monopolet politike, te monopolet familjare

Çështja “GAY”

Ambasada amerikane përgënjeshtron Berishën

FMN: Ekonomia shqiptare përgjatë tre dekadave

Në 2042 të bardhët më pak se 50% e Amerikës

Rikthehet monizmi

Lumturia

Fundjavë të mbarë :)

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com