Arkivi për diten August 14, 2008

Byrnes: Rreziku nga ndarja de-jure e veriut

Epokë e re për gjendjen civile. Ndahen çertifikatat dixhitale»

Parku Rinia, gati projekti për parking

Hashashi, fshataret dhe Eskobaret

Fazlliç dhe heshtja e Berishës

Apologji e tregtarit “abuzues”

Berisha: Verifikimi i pronësisë i jep fund abuzimit me tokën

Doktori, piktori dhe e keqja më e madhe

Ëndrra

Konsorciumi fantazmë “Anika Enterprises” & “Refinery Associates of Texas”, produkt i qarqeve mafioze

Në Gjeorgji mbërrijnë ndihmat e para humanitare amerikane

Shërbëtorë të zotit apo nëpunës të djallit

Déjà vu-të e politikës shqiptare

Miliardat e buxhetit, që shpenzohen për “mirëqenien” e deputetëve

Tirana, aty ku njerëzit ndjehen të kurthuar

Plazhi i Durrësit, shteti dhe qytetaria

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com