Arkivi për diten July 7, 2008

Berisha: Shqipëria, Bum!

Kultura iracionale shqiptare e inferioritetit

Zgjimi i nacionalizmit

Tirana Kulturore 7 Korrik 2008

Vdes ngadalë

“Ne, të fundit e Mohikanëve”

Shqipe me dy koka - Pjesa II

Ekonomia e hapur e tregut për helme kimike

Kriza e një “zhvillimi” të paqëndrueshëm

Absurd ne Rozafe, një teleferik për t’u ngjitur në kala!!!

Të gjymtuarit nga minat,apel për bukën e gojës

Kamorra, Napoli dhe plehrat

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com