Arkivi për diten July 30, 2008

Hay amores

Vrasja nga xhelozia, gjendet letra e te burgosurit

Shqipëria një shekull më parë

Pakti, votohen dekretet e Topit

Shtyhet reforma zgjedhore (për herë të shtatë)

Burri që rreh çdo ditë gruan e tij dhe sehirxhinjtë

Tirana Kulturore 28 korrik

“Briefing” mbi sigurine dhe mbrojtjen e R.Sh

Topalli: Ky sesion, sesioni i konsensusit dhe i reformave të mëdha.

Xhunglopotamia, bijtë e saj si dhe kryepopotamët pleq!

  • Po shikoni nje artikull ne faqen e arkivit te Peshkut pa Uje. Per te pare faqen aktive, shkoni tek peshkupauje.com